Mi ezt a rucit ajánljuk Szeteynek
Szetey Gábornak, a kormányzat személyügyi államtitkárának „elege van a hazugságokból”, s bevallotta: ő magyar és európai, közgazdász. És "meleg." Tehát homokos. Mindezt az úgynevezett meleg büszkeség napjának megnyitóján mondta. Hogy hogyan ment át a C típusú nemzetbiztonsági átvilágításon, rejtély. Talán eltörölték, hiszen nemzeti érdekű államokban a buzeránsokat általában kizárják bizonyos vezető pozíciókból nyugaton és keleten is.

Szetey Gábor, a kormányzat személyügyi államtitkára bevallotta, hogy meleg, azaz homoszexuális. Huh! – tette hozzá.

Az államtitkár a meleg büszkeség napja rendezvénysorozatának megnyitóünnepségén, a Művész Moziban elmondott beszédében – amelyet előzőleg a médiának is elküldött a Kormányszóvivői Iroda – nagy nyilvánosság előtt vallotta meg „másságát”. Az államtitkár elismerte: együtt él valakivel, akit szeret, és aki ma is itt van vele és „aki nélkül most nem lehetnék itt”. Szetey szerint vallomásával Magyarországon „ma eggyel többen egyenlőek”.

Az államtitkár hisz az igazságban, és elege van a hazugságokból. „Hiszek abban, hogy melegnek lenni nem választás kérdése. Sokszor és sokaknak nehéz elfogadni, nekem is az volt – 28 évbe telt. (...) A választás nem az, hogy valaki meleg vagy sem. Hanem az, hogy képes-e elfogadni? Én már tudom, hogy saját magunk nem elfogadása rejtőzködéshez, életünk végéig tartó hazugsághoz, beláthatatlan következményekhez vezet. Isten teremtett minket annak, akik vagyunk” – olvasható a Kormányszóvivői iroda által elküldött beszédleiratban.

Szetey – sok minden más mellett – abban is hisz, hogy „véget kell, és véget lehet vetni a hallgatás kultúrájának”. „Hogy ne kelljen többet kódolt nyelven beszélnünk életünk legfontosabb dolgairól. (...) Hogy büszkék lehessünk arra, akik vagyunk. Egyszerűen, halkan, könnyedén.”

Szetey tehát meleg. „És boldog. És büszke.”

A 12. Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű Film- és Kulturális Fesztivál megnyitóján az MTI szerint megjelent Dobrev Klára, a miniszterelnök felesége (36-20-973-87-80), Horváth Ágnes egészségügyi miniszter és vőlegénye, valamint Kóka János gazdasági miniszter, Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter, Daróczi Dávid kormányszóvivő, valamint Eörsi Mátyás, az SZDSZ frakcióvezetője és Gusztos Péter frakcióvezető-helyettes. Az államtitkár beszédét felállva, vastapssal fogadták a résztvevők.

Szetey Gábor a Kormányzati Személyügyi Államtitkárság vezetője államtitkárként. Hivatala „a közigazgatás megújítását, európai szintű teljesítőképességének megteremtését és fenntartását szolgálja”, legalábbis a honlapjukon ez olvasható.

Az államtitkár korábban multinacionális cégeknél dolgozott különböző beosztásokban, legutóbb az egyik nagy dohánygyártó multi személyügyi igazgatójaként Argentínában.

Államtitkárságának eddigi legnagyobb médiaérdeklődést kiváltó eseménye volt az úgynevezett „Változás nagykövetei” program, amelyen belül – többek között – egyfajta „társaságkereső”-t is kitaláltak. Ennek az a lényege – mint Szetey mondta korábban –, hogy a különböző minisztériumokból találkozhassanak a hasonló érdeklődésű emberek...

(MNO)

Korábban írtuk: Kezdődik a homárfeszt; a rendezvényt megnyitó Szetey államtitkár elérhetőségei + buzipárti cégbojkott!

Ma kezdik a buzerátorok a 4 napos "melegünnepüket", melyet ez a velejéig romlott politikai és
médiaelit teljes mellszélességgel pártol és támogat.
A helyszín a Művész mozi , Budapest Teréz krt. 30.

A buziparádét a szintén aberált Szetey Gábor a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára nyitja meg 18:00 órakor,
kinek elérhetőségei alább olvashatók:

Telefon: 06-1/441-4763,
06-1/441-4439,
06-1/441-4765

esetleg az alábbi e-mail címen lehet megkérdezni hogy mi a f***szt (valószínűleg pont azt) keres ott:
kormanyzati.szemelyugy@meh.hu


Szombaton az alábbi útvonalon vonulnak:
Felvonulási tér (a Műcsarnok mögött) - Dózsa György út - Andrássy út - Oktogon - Erzsébet krt. - Blaha Lujza tér - József krt. - Ferenc körút - Boráros tér - Közraktár u. - Buddha Beach

Minden eddiginél nagyobb Nemzeti ellenállásba fognak ütközni!
Találkozzunk a Jobbik által szervezett ellentüntetésen, melynek helye és ideje a Jobbik honlapján lesz olvasható péntken 16:00 órától.
Tojást mindenki hozzon, demszky is imádta....:)

Nemzeti Érzelmű Nagycsaládosok Egyesülete


BOJKOTT!

Bojkottot hirdet a július 7-én Budapesten megrendezésre kerülő homoszexuális felvonulást támogató cégekkel szemben az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség. Azok támogatását várják, aki a természetes családmodell és a gyermekek jogainak védelme érdekében elutasítják az efféle parádék megrendezését.

2007. július 7-én ismét megrendezik Budapesten a homoszexuális felvonulást "12. LMBT fesztivál" néven. Szilárd meggyőződésünk, hogy az apáca ruhában csókolózó férfiak és a többi harsány, a nemiséget szeméremsértő nyíltsággal ábrázoló felvonuló semmit sem segít a homoszexualitás társadalmi kérdésében, ugyanakkor a rendezvény alkalmas arra, hogy még nagyobb árkot ásson az ellenzők és támogatók tábora között – áll az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) közleményében. A szervezet úgy véli: kevés dolog árt annyit a melegkérdés békés vitájának, mint az ilyen parádék.

Sajnálatosan megállapíthatjuk, hogy bizonyos esetekben mára már divattá vált érzelemdús jelenetek közepette beismerni a homoszexuális irányultságot, sokszor jelennek meg "megélhetési médiamelegek". Pályájuk hullámvölgyeit elszenvedő közéleti szereplők, politikusok, művészek silány teljesítményüket egy-egy "coming out"-tal (a homoszexualitás nyilvános felvállalásával)
kívánják ellensúlyozni, hogy így kerüljenek vissza az érdeklődés középpontjába – áll a közleményben.

A KDNP ifjúsági társszervezete felkér mindenkit, aki velünk együtt a természetes családmodell és a gyermekek jogainak védelme érdekében elutasítja az efféle parádék megrendezését, hogy a következő egy évben ne vásárolják azon cégek termékeit, illetve ne vegyék igénybe azon cégek szolgáltatásait, akik anyagi eszközökkel támogatták az idei melegparádé megrendezését – szólít fel az IKSZ.

A keresztény ifjúsági szervezet kiemeli, hogy a parádé honlapjának adatai alapján a 2007. évi melegfesztivált anyagi eszközökkel a következő cégek támogatták:

Trafó - Kortárs Művészetek Háza, Budapest Taxi, port.hu. Pester Lloyd, Lufthansa, Cool tv, Művész Mozi, Wizard, Retro Beach, Buddha Beach.

(MNO korrigálva)


Olvasó: szabaduljunk meg a nemzetellenes csürhétől!

Tisztelt Kuruc.info!

Előre is elnézésüket kérve a helyenként erősebb szóhasználatért, nőként én is csatlakozok az embertorzó, buzeráns államtitkárhoz! Igaza van: vessünk véget a hallgatás kultúrájának! Legyen végre a magyar is saját hazájában egy egészséges, öntudatára ébredt, gyarapodó nemzet, és törölje el a föld színéről az SZDSZ-t a tetves kommunista csicskásaival egyetemben! Vessünk véget a hallgatás kultúrájának, ahogy az amerikai riporternek is volt mersze az egész holocaust-hazugságot leleplező Vöröskeresztes dokumentumot nyilvánosságra hozni! Isten nevét azonban ne vegye szájára a teremtés szégyene, mert az Úr az életre, az élet szeretére és dicsőségére, valamint a férfi és nő közötti megszentelt házasságból származó utódok javára teremtette ezt a világot.

Nem hallgathat tovább a magyar! A saját hazánkban háborítatlanul akarunk élni, bennünket terrorizáló homokosok, biztos nem cigány bűnözők, zsidóbérenc kommunisták, titkosügynökök és ÁVH nélkül ! Szodoma és Gomorra kutyaf...a volt ahhoz az erkölcsi fertőhöz képest, amiben hazánk jelenleg agonizál. Ha ugyanis egyszer a pokol valamelyik mélységes bugyrában – mert odajutnak minden bizonnyal – az ördög összesíti az SZDSZ bűnlajstromát, minden bizonnyal szarvától a farkáig elsápad mindattól a mocsoktól, hazaárulástól, nemi eltévelyedéstől, korrupciótól, ami az Izrael által pénzelt, minden magyar kiirtására törekvő törpe minoritás lelkét – ha van nekik – terheli.

Aki nem szenved amnéziában, annak emlékeznie kell az SZDSZ által kierőszakolt, a rendszerváltást eleve halálra ítélő rózsadombi-paktumra, amely lehetetlenné tette a kommunista ÁVO-s gyilkosok, Kisz- és párttikárok, a munkásőrség, a nemzetellenes bűnelkövetők felelősségre vonását, és megágyazott a hatalom átmentő rabló privatizációnak is. Az SZDSZ akadályozta meg, hogy Magyarországnak a nép által választott, és ne a parlamentarizmust lábbal tipró, megalázó háttéralkuk által leboltolt köztársasági elnöke legyen. Jellemző erre a telhetetlen hazaáruló galíciai söpredékre, hogy miután mindezt kierőszakolta és ezzel gúzsba kötötte a „ tetszettek volna forradalmat csinálni!”- kormányt, nem átallott még államcsínyt is megkísérelni a taxis-blokáddal az Antall-kormány megbuktatására. Aljasságuknak szintén iskolapéldája, hogy miközben harcos antikommunistáknak hazudták magukat, a maszop első csettintésére odatartották az alfelüket a hatalomért.

Amellyel aztán éltek és visszaéltek a maguk módján. Ma már nyílt titok, hogy a Strabag-pénzekkel hogy tömték ki ezt az alávaló gengszterbandát, miközben a Miska-kancsó Lop Stop táblával parádézott a nyilvánosság előtt. Röhejes persze, hogy a Mengelének viszont azért kellett távoznia a fáma szerint, mert magához szólította a Strabag-pénzeket anélkül, hogy a tököli állandó vesztes tudomást szerzett volna róla. S ha már itt tartunk: az SZDSZ kaparta be maga alá izzadó, kupec karmaival a több mint ezer milliárdos, minden dolgozó magyar ember által egész életén keresztül befizetett társadalombiztosítási vagyont, amit a biztosítókkal együtt kívánnak ellopni, majd a pofánkba vágni, hogy tessenek magukról gondoskodni! Elveszik a kórházainkat, elüldözik az orvosainkat, ápolóinkat, támogatják az abortuszt,az ingatlanadóval kihúzzák a talpunk alól még a földjeinket és a házainkat is, míg végül a palesztinokhoz hasonló gettókban találjuk magunkat a mi földünkön pöffeszkedő, gyerekeket tankokkal gyilkoló zsidók uralma alatt. Ha még ez sem elég ezt az élesködő, vérszívó siserehadat eltörölni a föld színéről, akkor emlékezzünk arra, hogyan sztárolták az SZDSZ-es hatalombitorlók azt a férget, aki a feszületet „performansz” keretében sertésvérrel és ürülékkel kente be, a művészet és az önkifejezés nagy dicsőségére... Az talán már csak hab a tortán, hogy az SZDSZ vezetésében ülők még a feleségeiket is egymás között cserélgették, de amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy az SZDSZ-nek pofátlanságában még ahhoz is volt mersze, hogy a gyermekpornó valamint a kábítószerhasználat és forgalmazás legalizálására törvényjavaslatokat nyújtson be a Tisztelt Háznak. Az SZDSZ híresült el a kultúrális minisztériumból kisíbolt informatikai tender kenőpénzekről, valamint az állami korrupció legjobb példáját megtestesítő Sulinet-botrányról egyaránt, ahol ennek a raccsoló, takony Kókának a versenytársa kizáratásával hullott az ölébe a „projekt”. Szintén egy SZDSZ-es leszbikus bestia az, aki a másságát büszkén vállalja, de a Turul-szobor sérti a szemét, az a másság az ő tolerancia küszöbét már meghaladja. Ennyit az SZDSZ-es másságos kettős mércéjéről!

Vérfertőzés, deviancia, kábítószerezés, nemi eltévelyedés, korrupció, népirtás, csalás, rablás, istentagadás-istenkáromlás: ez az SZDSZ. Tőről fakadt, zsigeri, sistergő magyargyűlölet, család és gyermek ellenesség, agymosás és - nem létező - antiszemita hisztériakeltés felsőfokon.Ceterum censeo: az SZDSZ-t végképp el kell törölni a földszínéről!

A pszichopata, nótorius hazudózó Gyurcsányinak pedig fel kell hívni a figyelmét arra az apróságra, hogy ez a buzeráns államtitkár a jelenleg is hatályos törvények és jogszabályok értelmében nemzetbiztonsági kockázatot jelent a kormánynak. Ha tudták - márpedig az államtitkári legszigorúbb nemzetbiztonsági átvilágítások során ennek ki kellett volna derülnie - akkor a kormányfő illetve az egész kormány felelősége, ha meg eltitkolta a most nagyon bátor, de akkor színt vallani gyáva kis buzi ezt az „apróságot”akkor törvénysértést követett el, és önként távoznia kell a hatalomból! Húzzon vissza Dél-Amerikába, ahol egy jó kis koka-ültetvényen, izmos homárok meleg büszkeséggel, esetleg egy méretes lovacskával vagy kecskével díjazzák majd a „coming out”-ot, és akkor helyben lemérheti a saját teljesítményét is.

Nikoletta

Kapcsolódó cikkünk:
Kérdezze meg Péterfalvit, miért csak a buzik jogait védi a mi pénzünkön + mobil