Szép dolog a szerelem...
Steiner Kristóf tényleg itthagyta Magyarországot, ugyanis június 28-án (vasárnap) Izraelbe utazott fartúrójával. Az irritáló köcsög a Kisalföldnek küldött "búcsúlevelében" köszönt el ismerőseitől. Alább olvasható, akinek gyomra van hozzá.
"Drága barátaim, kedves ismerőseim, nagyra becsült kollégáim, közömbös lények, ex szeretőim és halálos ellenségem!
Mint ahogy az már-már köztudomású, június 28-án, vasárnap reggel Izrael országába távozom. Aki még akar tőlem valamit addig, az jelezzen. :)
(...)

Email címem, Facebook és MySpace oldalam természetesen a régi, ott bármikor megtaláltok. Emellett hamarosan elindul honlapom, a www.steinerkristof.com, illetve angolul www.kristofsteiner.com. Az oldal egy naponta frissülő blog mellett rendszeresen tartalmaz majd friss videókat, hogy kapcsolatban maradhassunk. Ugyanitt informatív jelleggel sok korábbi újságcikket, kritikát, fordítást megtalál rólam/tőlem, aki esetleg csak annyit tud, hogy szőke, homoszexuális kínai meztelenkutya-tulajdonos vagyok egy szexi zsidó pasival az oldalán. Jelt adok, ha a site beindul, jelenleg teszt-üzemben van - mint az angol kiejtésem 5 évvel ezelőtt. :-)
Mindenkinek köszönök minden segítséget, hiányozni fogtok. Legközelebb augusztus 21-én jövök haza, találkozunk a Golden Circle-ben a nagy M. koncertjén.
xoxo K"
A soha viszont nem látásra, jó buzulást a "toleráns" Izraelben!
Kapcsolódó: