Ez nő? Broáf...
Tudjuk, hogy a harcias ősz kezdete több szempontól is sikeres volt. Az egyik ilyen siker, hogy dacára az elképesztő ávós készültségnek, majdhogynem a sündőrök szeme láttára sikerült egy leszbikát alaposan felképelni.
Igaz, nőt megütni nem szép, ám érdekes módon ezeknek csak ilyenkor fontosa nemi hovatartozás, egyébként meg épp a megkülönböztetés ellen harcol(t)nak. Nos, következzen rusnya tehén története a Tel-Aviv kettő kamerája által rögzítve, előbb azonban idézzünk a szombati tudósításunkból, a Kuruc.infónak ugyanis a másik fél is elmesélte az eseményeket, nem épp a ferdehajlamú tehén sztoriját erősítve. Annyi még hozzátartozik a történethez, hogy bár az MTI "megverésről" értekezett, sőt, szerinte még fejbe is rúgták a bitangot miután az leesett a földre, nos, ehhez képest elég jó állapotban van. Tán csak nem ferdített az MTI?
Pontosítás: Egy pár hazafi lerendezett egy leszbikát az Astoriánál – árulta el a korántsem megbízható MTI. Az „áldozat” állítólag a ratyiparádé pólóját viselte. Ha a hír igaz, akkor örülhetünk egy sort- írtuk korábban. Nos, mint azt a Kuruc.infónak egy közeli bajtársunk, aki szemtanúja volt az esetnek megerősítette: valóban kapott egy sallert egy homár. Bár a cionista média most nőként azonosítja a szenvedő alanyt, érdekes módon a felvonulás ideje alatt nem ragaszkodtak ennyire a nemi hovatartozáshoz. Úgy rémlik, hogy a felvonulást is a nemi határvonalak elmosásáért szervezték... A történet lényege: a leszbika az Astoria villamosmegállójában álldogált, pólóján egy hatalmas "Budapest Pride" felirat virított. Ezt látva egy vármegyés lány odament hozzá, hogy megkérdezze: ő most tulajdonképp nő vagy férfi, vagy egyik sem. A toleranciájukról messze földön híres homárok eme rusnya példánya ezt zokon vette és a lányra támadt. No, ekkor kapott egy hatalmas pofont egy arra járó betyártól. Úgy kellett neki!