Kedves Kurucok!
Két barátommal beszélgettünk, szóba került, hogy ha manapság megtámadnak a cigányok, nem ezzel a szöveggel kell hívni a rendőrséget, hanem azzal, hogy gárdisták rugdosnak egy földön fekvő cigányt, akkor garantáltan a helyszínre csődül egy rakat rohamrendőr, míg a másik esetben sokszor ki sem jönnek.
Miskolcon lakunk, ahol cseppet sem rózsás a helyzet, a közbiztonság romokban, rendőrt pedig elvétve látni az utcákon, cigányt viszont annál többet. Annak nem látom értelmét, hogy a világ végére küldjük a rendőröket, viszont egy kis járőrözésre nyugodtan rábírhatjuk őket.
Eldöntöttük, hogy ha ezentúl gyanús alakokat látunk valahol, egyből hívjuk a 112-t. Szerintem nyugodtan nézhetjük gárdistának a bakancsot vagy fekete nadrágot, fehér inget viselő cigányokat. Az én szememben a három dolog közül önmagában bármelyik automatikusan gárdistává minősíti őket. Persze majd a kiérkező rendőrök eldöntik, hogy mit tesznek, de egy biztos: ha gyakran látnak rendőrt a cigányok, akkor vélhetően nem fognak annyit lopni és rabolni...
Ezt tudom javasolni mindenkinek. Persze a rendőrségnek hihetően kell előadni, hogy "igen, ott állt 2 nő és 3 férfi, úgy láttam, hogy Gárda-egyenruha volt rajtuk, sokan megbotránkoztak a viseletükön, legyenek szívesek feljelenteni őket, hisz tiltott ilyet hordani..." A napokban kipróbálom. (Pontosan, nincs megszabva, hogy mi számít egyenruhának, így meg senkin nem tudják számonkérni, hogy félrevezette a rendőröket, hisz a bejelentő úgy látta, hogy Gárda-egyenruha van rajtuk, bakancs, fekete felső stb. Meg mire kiérkeztek a rendőrök, lehetséges, hogy elrakták a jobbikos zászlókat, az oroszlános mellényt... A rendőrök vagy megunják és békénhagynak minden gárdistát, vagy majd mehetnek hazafiak után koslatni - bár nem ők lesznek a bejelentett helyszínen, hanem cigánybűnözők, de ott meg kifejezetten jó a hangsúlyos rendőri jelenlét, szóval mindenki jól jár - a szerk.)
Egy biztos, én be fogom köpni a rendőrségnek az összes gárdistát! Az avasi lakótelepen például sokat látni belőlük...
Attila, Miskolc
Korábban írtuk: Hívjuk a 107-et Gárda-ruházat gyanúja esetén!
A hírek szerint a hatóságok üldözni kívánnak minden olyan személyt, akin gárdista egyenruhához „hasonló” öltözéket vélnek felfedezni. Hogy mit jelent az, hogy hasonló, azt eddig senki sem volt képes megmondani, de ha a kiszivárgott információk igazak, akkor a kiérkező rendőrök „mérlegelésére” lesz bízva, hogy mit tekintenek „Gárda-egyenruhának”.
A fekete mellényt? Egy Árpád-házi címerrel díszített ruhadarabot? Vörös-ezüst csíkos sálat? Netán már egy fekete kabátot is? Vagy teljesen mindegy, bármit, amire éppen azt mondják? Reszkessenek a pincérek, népi táncosok, hagyományos népviseletet hordók! De a rabbik is, hiszen akár a fekete kaftán is gyanús lehet…

Felkérjük olvasóinkat, hogy kövessenek jogkövető magatartást, és minden olyan esetben, amikor a rendőrség által „gárdistának emlékeztető egyént” észlelnek, bátran - és ingyen - hívják a 107-et (vagy az Önök által ismert helyi rendőrségi telefonszámot) és tegyenek ismeretlen tettes ellen feljelentést! Ha a rend (h)éber őrei (vagy inkább a héber rend őrei, hiszen zsidóbérenc ávósokról van szó) nem mennének ki, hívják fel őket ismételten, hiszen nem megengedhető, hogy valaki vagy valakik nyilvánosan kirekesztő viseletet, mondjuk fekete mellényt hordjanak, szabadon!

Fentiek esetében ne aggódjunk, ha véletlenül túlterhelődnek a rendőrségi vonalak, esetleg zavar lesz megfigyelhető a rendszerben, hiszen a gárdisták üldözésére mindig is lesz energia és túlórapénz!
Kuruc.info főhadiszállás