Egy MSZP-közeli bulvárlap értesülése szerint a közutálatnak örvendő rádiós elbúcsúzott a Klubrádiótól és Kanadába megy. Orosz megerősítette az információt, mint mondta, nyolc évig készítette műsorát és elfáradt, szabadságra megy. Döntésének nincs köze a kormányváltáshoz - állította, de azért érdekesnek találjuk, hogy pont most fáradt el.
A Stop információi szerint Jozefina már a napokban elbúcsúzik hallgatóitól, és elhagyja ezt a szörnyű országot. Úgy tudják, Kanadába megy tanítani, mert az elég messze van.
Mint ismeretes, a buzi zsidó az elmúlt években rendszeresen kiállt az országpusztító szocialista-liberális kormányzat mellett, amelynek következményeként nemcsak az egyébként mindenevő álellenzék köreiben lett nemkívánatos, hanem - és főleg - hazafias körökben is. Két éve történt, hogy a köcsögfelvonulásról tudósító Oroszt rendpárti hazafiak helybenhagyták, 2006-ban pedig róla mintázott bábut akasztottak az Andrássy úton egy lámpaoszlopra - hogy csak néhányat említsünk a nemtetszés egyértelmű kifejezésének emlékezetes példái közül.
Jó utat kívánunk, s jelezzük: nem kötelező visszajönni az antiszemiták és homofóbok országába.
Kuruc.info
Kapcsolódó: