Frissítés a cikk alján.
A Tel-Aviv2 "Barátok köztjének" egyik főszereplője, Damu Roland 10 nap után szabadult a sittről, súlyos testi sértéssel és nemi erőszakkal vádolják. A TV2 annyiban korrektebb az RTL nevű gennycsatornánál, hogy Stohllal szemben Damut a botrány után azonnal kirúgták, mint a macskát sz@rni.
"Akik megvádoltak, azoknak is boldog karácsonyt kívánok, de remélem, egyszer ők is megtudják, milyen egy zárkában négy ember előtt egy lavórban fürdeni" - sírdogált szabadulása után az egyik bulvárlapnak Damu, aki elárulta, könyvíráson töri a fejét. Amiből lehet, abból pénzt kell csinálni. Arról egyelőre nincs információ, hogy a könyvben a lavóros történeten kívül a szappanért lehajolós és a hátulról megreszelős fog-e szerepelni.
A korábban boxoló Damu egyébként tagadja a vádakat, noha többek szerint egy beszámíthatatlan vadállat, korábban volt már hasonló ügye. A primitív bunkóról sokat elárul az alábbi videó (3:00-tól eléggé túljátssza a szerepét):
 
 
Egy biztos: újabb példás életű "sztár" mutatkozott be. A kereskedelmi tévék ilyeneket nyomnak úton-útfélen a képünkbe.
Frissítés #1: Megszólalt Damu rokonsága is az ügyben, a színész unokatestvére, Zita beszámolója szerint családjukban csupán egyfajta nevelési módszer a verés: „Nálunk teljesen elfogadott dolog, ha egy férfinak eljár a keze. A nőknek azt kell tenniük, amit a férfi mond. Ezért gondolom azt, hogy Roland egész biztos nevelő célzattal ütötte meg Timit. Jelzés volt ez, hogy a lány legközelebb már tudja, mit engedhet meg magának” – mondta a nő a Damu esete kapcsán, akit súlyos testi sértéssel és nemi erőszakkal gyanúsítanak.
„Lehet, hogy elcsattant néhány pofon, de mással is megesik az ilyesmi. Szerintem olyan nagy bűnt nem követett el Roli, végül is nem halt meg Timi… Én az ő helyében jót nevettem volna az egészen" -  tette hozzá.
Reméljük, egy Damuhoz hasonló figurának sikerül majd a közeljövőben alaposan "megnevettetnie".
Hollik Péter - Kuruc.info, Velvet nyomán
Frissítés #2, olvasó:
Sziasztok Kurucok!
Damu Roland balhéjával kapcsolatban gondolkoztam, hogy hogyan viselkedhet egy színész, akinek elvileg műveltnek kéne lennie, ilyen szemét módon. Aztán vettem a fáradságot és megnéztem azt pár Hal a tortán részt, amiben ő is szerepelt és megkaptam a választ. Merthogy Damu Roland cigány. Saját maga ismeri be a műsorban, tánca és az éneklésének mikéntje ezt meg is erősíti. Mindennek fényében (mármint hogy ombre az illető) nem olyan meglepő, hogy veri az asszonyt, meg agresszívan viselkedik.
"Nálunk cigányoknál az a szokás..." - 14:22-től hangzik el ez a rész a videóban.
Remélem, hogy rács mögé kerül a rohadék, bár a magyar bíróság mostani gyakorlata és az illető cigány származása ezt elég valószínűtlenné teszi.
Szebb jövőt!
József