Az RTL Klub nevű gennycsatorna hamarosan útjára indítja a Való Világ 4-et. A "valóság"showba már 11 ezer magamutogató ember jelentkezett.
K. Zoltán, azaz VV Zoli is közöttük van. Ő az, aki korábban két szeretőjét is megfertőzte a HIV vírusával bosszúból, mert "kurváknak" tartotta őket, akik szerinte megérdemlik, hogy osztozzanak az ő sorsán: hogy HIV-fertőzötten éljék le hátralévő életüket... A bíróság végül bizonyíték hiányában felmentette a férget.
"A cél az, hogy felnyissam végre az emberek szemét a betegséggel kapcsolatban. Szeretném, hogy végre mindenki lássa: ez a vírus nem terjed cseppfertőzéssel, nem lehet csak úgy elkapni. Rengeteg tévhit terjed erről a betegségről, hiába minden felvilágosító kampány, az emberek mégis félnek tőlünk. Éppen ezért több ezer HIV-fertőzött él rejtőzködve az országban. Tudom, megváltozik az életem, ha felvállalom a betegségem, de úgy érzem, hogy meg kell tennem" - írja bemutatkozójában az AIDS-es.
"Helyeslem ügyfelem döntését. Ez egy próbatétel lesz arra nézve, hogy mennyire toleránsak (Vajon az a két nő, akit bosszúból megfertőzött - ők elég toleránsak voltak? Vagy gyűlölködők inkább, mert utólag felemelték ez ellen az alattomos tett ellen a hangjukat? - a szerk.) Magyarországon az emberek. Az is előfordulhat, hogy, ha bekerül, ügyfelemet a ValóVilág villájából viszik el másodfokú tárgyalásra" - reagálta erre K. Zoltán ügyvédje.
Az RTL pedig így nyilatkozott az ügyről: "Jelenleg nem zárult le a jelentkezés, mindenki megkeresését szívesen fogadjuk. A válogatások hamarosan kezdődnek, ahol nem kizáró tényező, ha valaki HIV-vírussal fertőzött."
A Való Világ tehát folytatja: idén is össze akar gereblyézni egy jó adag celebmoslékot. Kell az utánpótlás.
Hollik Péter - Kuruc.info - Vastagbőr nyomán