Friss: A Storyonline szerint a kórházban fekvő sérült, Pali bácsi Stohl sokadik ajánlatára beadta a derekát, így várhatóan peren kívül fognak megegyezni - ha a bíróság előtt kibékülnek, Stohl nagyon jó eséllyel megússza komolyabb büntetés nélkül az ügyet. Az RTL Klub "sztárja" tehát megvette kilóra áldozatát.
"A napilap a család jó barátjától megtudta, Pali bácsi azért fogadja el mégis Stohl András pénzét, mert attól tart, hogy az elhúzódó bírósági eljárást esetleg meg sem érheti rossz egészségi állapota miatt. A család hosszas töprengés után úgy döntött, hogy belemegy a peren kívüli megegyezésbe. Tízmillió forint kártérítést kérnek, amennyiben ezt nem fogadja el Stohl, úgy bíróságra viszik a dolgot - osztotta meg az ügy legfrissebb fejleményeit a közeli barát a napilappal. Azt is tudni lehet, hogy Stohl megígérte, hogy lekaszálja Pali bácsi lucernáját, sőt felajánlotta, vesz egy másik autót az összetört helyett."
Abszurdisztán, 2010.
Korábban írtuk: A rendőrséget a hírek szerint nem izgatja a drogügy, egyre többször olvasni a sajtóban, hogy könnyen lehet, hogy Stohl megússza a felelősségre vonást. A Bors c. bulvárlap legutóbb azt írta, hogy Stohl hamarosan visszatér az RTL képernyőjére, csak azt várják, hogy elcsituljanak a viharok. Indoklás: a nézők szeretik, hiányolják, visszavárják. Nos, most kiderülhet, valóban így van-e. Közölje véleményét magával a drogos gázolóval! Cikkünk alján találhatja meg a privát mobilszámát.
Nem áldozat - sokszoros visszaeső és bűnismétlő
Mint az a hírekből kiderült, Stohl bekokainozva és ittasan ült a volán mögé, súlyos balesetet okozott, többen kórházba is kerültek. Hab a tortán, hogy még el is hajtott a tett helyszínéről, cserbenhagyva a súlyosan vérző sérülteket.
Nem ez az első eset: Stohl rendszeresen vezetett részegen és/vagy bedrogozva, aminek nem egyszer baleset lett a vége. Öt évvel ezelőtt drogügybe keveredett, ám akkor társait köpte be, hogy ő megússza. Szép, ugye?
Ilyen előzmények után ahelyett, hogy drogozásért, súlyos baleset okozásáért és cserbenhagyásért előzetesbe vágnák a "sztárt" (mert a média ilyen "sztárokat" tud a képünkbe tolni), nos ahelyett pár nappal a balesetre rá Gundel-díjat vesz át a mi kis Bucink személyesen.  Mert ahogy a libsik szajkózzák: "külön kell választani a dolgokat, attól még jó színész"... Hát igen, de érdekes módon, ha valakiről kiderül, hogy nem szívleli a zsidókat (alappal), vagy épp nem tagadja a cigánybűnözés létét - ott nem számít, hogy jó színész, jó szakember, jó munkaerő - azt meghurcolják és kirúgják, ennyit tehát az azonos mércéről.


Óvakodj a drogos autóSTOHL
Takonygerincű Buci tudja még fokozni a dolgot: a miatta kórházba került idős bácsit környékezi meg mostanság, próbálja megvásárolni: hisz ha megbocsát neki és a bíróság előtt kibékülnek, Stohl megúszhatja a börtönt.
A legaljasabb húzása minden bizonnyal az volt, amikor meglátogatta a kórházban a sérültet (persze fotósok kereszttüzében) karjában a kislányával. Igen, egy gyermeket használt fel, hogy jól mutasson az újságok címlapján: "Szegény Stohl csak egy megfáradt apuka, és ha börtönbe kerül, mi lenne szegény kislányával?"

A rendőrségre is így ment
Stohl műsorvezetőként tér vissza - persze nem a börtön-valóságshow-t fogja vezetni
Még az RTL Klub is bizonytalan abban, hogy mikor és milyen körülmények között engedi vissza Stohl Andrást a képernyőre, de az biztos, hogy a csatorna nem engedi eltűnni a süllyesztőben, ragaszkodik legnagyobb sztárjához. A színész vissza fog térni műsorvezetőként – írja a Bors.
A csatorna többmilliós összeget költött arra, hogy Stohl Andrást tévésztárként felépítse, és egyetlen társaság sem engedheti meg magának, hogy ennyi pénzt és energiát elherdáljon – mondta el a csatorna névtelenséget kérő munkatársa, akit nem érdekel, hogy Stohl köztörvényes bűnöző és rendszeresen veszélyezteti mások életét - ez nem számít, csak a pénz. Persze kíváncsiak lennénk, hogy ha az RTL programigazgatójának egy hozzátartozója sérült volna meg súlyosan Stohl miatt, vajon akkor is ilyen elnéző lenne?
 
 
A sittre való bűnöző visszatérésének első jele volt, hogy kiderült: az RTL Klubtól a baleset óta is érkezik havonta egy fix összeg a színművész számlájára, ami készenléti díjnak fogható fel: bár csak töredéke Stohl korábbi milliós jövedelmének, de továbbra is a csatornához köti. És így továbbra is van pénz kokainra.
Ön mit üzenne neki? Itt a privát mobilszáma!
"Ráadásul a közhangulat is változni látszik. Bár a közönség eleinte a színész ellen fordult, a Bors úgy értesült, hogy a nézők egyre jobban hiányolják Stohlt a képernyőről. Folyamatosan érkeznek levelek a csatornához Stohl Andrással kapcsolatban. Az emberek elítélik a tette miatt, de műsorvezetői képességeit méltányolják, és egyre erősebb azoknak a hangja, akik újra látni akarják a képernyőn – mondta el a bennfentes" - olvashatjuk a Bors oldalán.
Persze mi is kíváncsiak vagyunk a közvéleményre, az emberek hangjára. Ön hol látná szívesebben Stohlt? A sitten százkilós kancigányok között vagy öltönyben a televízió képernyőjén?
Üzenne, elmondaná véleményét magának Stohlnak? Itt az alkalom!
Stohl András: 06-30-970-7089
A Kuruc.info kéri olvasóit, hogy ne fenyegessünk pl. kinyírással, háza rágyújtásával senkit (mert esetleg visszanyomozható a hívó fél, meg hát kulturáltak vagyunk...), ellenben nyugodtan kifejthetjük véleményünket, beszólhatunk vagy melegebb éghajlatra küldhetjük a férgeket. Éljünk a szabad véleménynyilvánítás lehetőségével! SMS-t is küldhetünk, az biztosan célba ér, ha időközben kikapcsolná a telefonját, akkor is. Okozzunk pár álmatlan éjszakát neki, hogy legyen ideje töprengeni bűnein (meg az is nagy érvágás, ha számot kell cserélnie, hisz így az újságírók nem fogják tudni elérni és nem fog tudni magyarázkodni).
 Végül egy hasznos link: vezetékes telefonok ingyen, névtelen hívása internetről (mobilt is lehet névtelenül, habár az már pénzbe kerül, de érdemes feltölteni az egyenleget, mert ingyen SMS-t is tudunk küldeni)kuruc.info/r/6/51673/ 
Skype-ról is lehet hívni, ha feltöltöttük egyenlegünket.
S. Tibor - Kuruc.info, Bors nyomán