Az RTL Klubon futó Vacsoracsata című műsor egyik selejtes "sztárszakácsa" L.L. Junior volt hétfőn - írja olvasónk. Az alábbi képen a cigány házigazda mögött látható néhány tipikus kisebbségi "kulturális kellék":

Túl komolyan értelmezte a Vacsoracsata műsor címét - kardokkal várta vendégeit
Vajon mi szükség van szamurájkardra? Tudjuk a választ: a köztudottan békés cigányságot segíti a beilleszkedésben, no meg a nézeteltérések "tisztázásában" (ld. ezt: Salgótarjáni mészárlás: brutális fotók a helyszínről és a gyilkos fegyverről.) L.L. Junior pedig ezt népszerűsíti: persze szigorúan a béke jegyében.
(Egyszer, csak egyszer látnánk, hogy nem késsel, karddal, pénzzel, fuxszal pózolnak cigányaink, hanem mondjuk kapával meg ásóval kint a mezőn, hogy könyvről ne is beszéljünk...)
A felvételek készítése közben rászóltak a cigány repperre, hogy rakja el a kardokat, ne erősítse ő is a "teljesen alaptalan sztereotípiákat" velük, így a későbbi részeknél már hiányoznak a háttérből:

Azonban a videó vágásánál nem vették észre, hogy a korábbi anyagokon benne maradtak a gyilkos fegyverek - így az RTL Klub alaposan elbaltázta a cenzúrázást. Kár titkolni, mutassák csak be a cigány "kultúrát", hogy mi a divat köreikben!
Köszönjük a képeket KP nevű olvasónknak.
S. Tibor - Kuruc.info
Egy másik olvasónk érdekes felfedezése más témában: - Olvasónk bemutatja: így tudnak csalni a SuperShop nyerőkártyával