"Nem tartja sokra a szegényeket Lázár János, legalábbis a Hírszerzőn közzétett, a hódmezővásárhelyi városi közgyűlésen rögzített felvétel alapján" - hazudja címlapos hírében a Zsindex.
A felvételt ugyanis nem a Hírszerző, hanem a Kuruc.info tette közzé: "Lázár János véleményét megmondta: le vagyunk mi sz@rva". És ezt az indexesek is nagyon jól tudják, mert a Hírszerző említett cikkében is leírták, ők nem hazudtak: "A Kuruc.info által nyilvánosságra hozott felvétel tanúsága szerint Lázár nem különösebben viseli szívén a devizahitel-válság miatt vagy más okokból bajba került honfitársai sorsát."
Félnek leírni a Kuruc.info nevét
Úgy látszik, hogy az évente sok százmillióból működő liberális Index szégyelli, hogy a hozzájuk képest fillérekből működő, üldözött és illegalitásban működő Kuruc.info sokszor megelőzi információszerzés terén. Az Indexhez hasonlóan sunyi a Figyelőnet, a Magyar Hírlap és a Népszabadság is: utóbbi nemes egyszerűséggel egy Kuruc.infón megjelent dokumentumot lopott el és mutatott be sajátként pár hete. (Bővebben alul a kapcsolódó anyagoknál).
Az Index azonban nem csak ilyen pitiáner módon manipulál: nemrég meghamisították és cenzúrázták az MTI eredeti hírét a cigányok érdekében - itt a fotó bizonyítékként a kétkedőknek.
Ennyit tehát a fősodratú média hitelességéről. Velük szemben mi nem szoktuk ellopni az anyagaikat és meghamisítani a forrást - no meg magukat a híreket sem.
Kuruc.info