Úgy tűnik, megszűnik Bencsik András műsora Széles tévéjében. A hírt, amit maga az érintett közölt facebookos bejegyzésében, mérhetetlen szomorúsággal olvastuk, ugyanis felejthetetlen perceket okoztak a benne időnként elhangzó önparódia-szerű megnyilvánulások (Áradnak a jó hírek, győzött az Elnök Úr!"Tarts ki, Elnök úr!" és társai), de sokaknak segített megvilágosulni például a nyilvánvalóan elmebeteg Kerényi ügyében is (Orbán kormánybiztosa: tömeges magyar-cigány esküvők kellenének, nem rossz az az asszimiláció...).
Bencsik azt írja Facebookon, a legutóbbi adás azért nem került adásba, mert suttyónak nevezte Demján fenyegetőzését a padlásseprő Nagy Imre szobrának ügyében, erre ő közölte Szélessel, hogy a cenzúra semmilyen formáját nem tudja elfogadni (kivéve persze azt, amikor ő cenzúráz a saját lapjában, s beleírkál munkatársai cikkeibe).
Ennek némileg ellentmond az, hogy éveken át Fidesz-dicsőítésen kívül egyéb nem volt a műsorában, az pedig még inkább, hogy saját magát leplezi le ugyanebben a bejegyzésben a cenzúrázhatatlan hős, amikor azt írja: "Felajánlottam, húzzák ki belőle a Demjánra vonatkozó részt, de a vezérigazgató közölte, túl hosszú, úgyhogy az egész műsor kimarad."
Valószínűbb tehát, hogy egyszerűen csak az egyik seggnyaló kirúgta a másikat, ahogy a hozzuk hasonló odaadással lihegő komcsik tették az elhasználódott elvtársaikkal annak idején. Amihez talán annak is köze lehetett, hogy a fél ország az "Áradnak a jó hírek" és a "Tarts ki, Elnök Úr!" jelmondatokon röhögött.
(Kuruc.info)