A legtöbb jobboldalinak nevezett médiumnak nincs nagyobb elégtétele, mint amikor azt mondhatják, látod, látod, mennyire igazunk volt, hogy imádjuk Izraelt, amikor ez a Soros utálja. Ilyen médium elsősorban a G. Fodor őgnómsága irányítása alatt álló 888.hu, amelynél nagyobb Izrael-talpnyalót a balliberális oldalon is nehéz találni.
Zoom
Ami tény: Soros valóban támogat néhány Izraellel kritikus szervezetet, de nála a kétfelé, vagy még az ennél többfelé dolgozás sem ritka.
Ebben az írásban két ténnyel kívánom bizonyítani, hogy Soros messze nem ellenséges Izraellel.
Az egyik tény: mondjon olvasóink közül bárki egyetlen olyan témát, amelyben az Index, a 444, a HVG, a Népszava és társai ellenkező felfogást hirdetnek, mint amit Soros. Legyen az a „nyílt társadalomról” vallott felfogása, a buziházasság, a drogok, a „tolerancia”, a globalizmus, a szabadpiac, vagy bármi. Ugye nincs egyetlen „ütközés” sem a Soros-fizetett vagy őt imádó csicskái és abszolút uruk-istenük között?
A válasz: nincs.
Zoom
"Nem vagyok cionista, sem gyakorló zsidó, de komoly rokonszenvet érzek a zsidó társaim iránt, és mély aggódást Izrael túléléséért."
Akkor a következő kérdés tehető fel: ha ez minden, de minden téren így van, azaz a nézetazonosság tökéletes, miért vallanak az említett hírportálok Izrael-imádatot szinte naponta? Mikor bírálták Izraelt? Mikor álltak ki a megszállt, állatként kezelt palesztinok mellett a tömeggyilkos, megszálló, népirtó, háborús és emberiség elleni bűnöket futószalagon elkövető Izraellel szemben?
A válasz: soha. Ugye nem akarja senki bemagyarázni azt, hogy ez az egyetlen terület, ahol ellene mernek fordulni csizmás kandúrjuknak, Sorosnak?
Köszönöm.
A másik egy mai példa.
Egy újsághír szerint Soros Izraelben fektet be.
Ebből kiderül, hogy Soros nagyon csíp egy ígéretes izraeli céget, és belerakott csekélyke 160 millió dollárt.
Tudna bárki egy másik olyan országot mondani, amelyet Soros utál, de oda befektet? Mint mondjuk Oroszország, Malajzia és a többi?
Nem, nem tud.
Vagyis Sorosnál az Izrael-ellenesség ismét súlyosan megkérdőjelezhető.
Hogy e két érv elegendő-e portálunk olvasói meggyőzésére, az a kommentárokból fog kiderülni.
Janits András - Kuruc.info
(A képen szereplő idézet forrása itt található.)