Úgy látszik nincs jobb dolguk az antimagyar sziget fesztivál szervezőinek, mint tovább hergelni a magyarságot! A tavalyi botrányos magyar dal napja után, (ami után FankaDeli nyílt levélben jelezte, hogy többet az életben nem megy a sziget fesztivál ideje alatt a Hajógyári szigetre) most újabb gyomorforgató mutatvánnyal készül a magyargyűlölő brigád!
Bizony van Magyarországon rasszizmus, csak éppen olvasóink is jól tudhatják, hogy azt magyargyűlöletnek nevezik és sajnos az országhatáron túl is burjánzik. De, hogy ez se legyen elég, a tévéből jól ismerhető figurákkal, egy másik hasonló szellemiségű csapat elkészítette "fuck you" című számot, melyben magyar "sztárok" tátikáznak a homofóbia "ellen", vagy mi.
Ha már rappnél tartunk, eddig hasábjainkon nem bántottuk, sőt helyet adtunk Dopeman Lászlónak is, de most igencsak elrúgta a pöttyöst. Botrányos nyilatkozata után (melyben mocskolja a Jobbik Magyarországért pártot) ott virít a zene a rasszizmus ellen fellépői közt, bezzeg a veszprémi, kiskunlacházi és egyéb eseteknél a sok sztár barátjával együtt mélyen kussolt! Íme az anyagok melyeket jobb ha a szüleiteknek is megmutattok:
Dopeman nyilatkozata, melyre szavakat nem talál az ember IDE kattintva tekinthető meg, de csak 18 éven felülieknek ajánljuk!
A zene a rasszizmus ellen fellépőlistája ilyen, a hiphop szakmában is ismert nevekkel, mint Dopeman, Punnany Massif, Animal Cannibals, Sub Bass Monster... a teljesség igénye nélkül. IDE kattintva a bővebb infó, de vigyázat: gyomor kell hozzá!
Erre pedig szintén szavakat nem talál az ember. Hazai tévésztárok és színészek homokos propagandafilmben, hogy tönkre tegyék a délutánotok! Erről már mi is beszámoltunk.
(Saláta Magazin - Kuruc.info)