Írjon történelmet a Kuruc.info-val!
Pufajkás nekrológversenyt indít hírportálunk, mellyel egyrészt a katalizátor szerepet kívánjuk betölteni tüdőgyuszi érdekében, másrészt talán ellensúlyozni tudja majd a ránk váró, hazugságtól csöpögő emlékezésáradatot... Mindjárt itt az első kedvcsináló.

Ami késik, nem múlik!


Halottakról jót vagy semmit. De hát akkor tiszta lappal indulnál? Ezt a túlvilágra szóló élményt nem adhatjuk meg. Most sírjunk vagy nevessünk? Hullanak az örömkönnyek.

Régóta vártuk ezt a napot, hosszú szenvedés után... Hétszer nyolc neked már 8, nekünk mindig 56 marad. Még számolunk. Egytől-egyig leszámolunk veletek.

Ízig-vérig tökös srác voltál. Lerúgtad a vesénket, és nem vetted be a mesénket, hogy ez forradalom. A 23-as csapdája, hogy visszajöttetek, és másodszor is elloptátok tőlünk az ünnepet.

Tenyerén hordozott az élet. Burokban születtél, és csak reménykedtünk benne, hogy hurokban végzed. Azért ez is elégtétel. Azt hitted, hogy Te vagy a Jani? Mert megbolondultál, mielőtt megboldogultál volna? Nálunk boldogabb úgysem leszel.

Helyükre kerülnek a dolgok. A pufajkás feldobta a bakancsát. Ruha teszi az embert... állattá. A király új ruhája, a kényszerzubbony sokkal jobban állt. Ne legyen neked könnyű a föld, mert az súlyos környezetszennyezés lenne. A veszélyes hulladékot szelektíven gyűjtik.

Lenin vagy nem Lenin, ez itt a kérdés? Híres és hírhedt voltál, a Nagy Testvér KISZ pajtása. Azt mondtad, ha harc, hát legyen hátra arc! Visszaköszön a múlt. Soha többet nem kérünk belőled. Minden jó, ha a vége jó, na ördög vigyen! Isten hozott a pokolban.

Nem felejtünk, de nem ám!!!

PS: Elintézett az intézet. Egy rosszmájú megjegyzéssel búcsúznak az anonim alkoholisták. Béke boraira. Erre inni kell!


Robin Horn: A magyarok nyilaitól ments meg, uram!

Kuruc.info

Kapcsolódó cikkünk:
Halottak napi morbid SMS Gyurcsányról