Úgy látszik, az égiek mégsem kedvelik Gyurcsány Ferencet, mert a vele való szimpátia kinyilvánítására összehívott demonstráció kezdetére hatalmas széllel, jégesővel megérkezett a vihar a budapesti Szent István parkba is. A hazugság, a lopás, a rablás és a gyarmatosítás melletti tüntetést elhalasztották.
Ismét elhalasztották a hazaáruló Gyurcsány Ferenc és tolvajpolitikája melletti szimpátiatüntetést, amelyet szombat délutánra hirdettek meg a szélsőséges cionista szervezők. A halasztás oka ezúttal az volt, hogy éppen a rendezvény kezdetekor hatalmas vihar csapott le Budapestre. Az erős széllökések és a jégeső hamar szétzavarta azt a harminc-negyven patkányt, aki egyébként eljött a rendezvényre.
Ezek többsége is újságíró, operatőr és civil ruhás nyomozó volt, úgyhogy a szervezők talán még jól is jártak a viharral, hiszen így nem derült ki, hogy igen kevesen szimpatizálnak a főganéval.
Az undorító rendezvényt egyébként „körkörös védelem” biztosította: a park bejáratait – egy kivételével – lánccal és lakattal zárták le, s körös-körül rohamrendőrök várakoztak a járőrautókban és mikrobuszokban – ők többen voltak, mint a résztvevők. A mocskok (szervezők) bejelentése szerint később majd megtartják a Gyurcsány melletti szimpátiatüntetést.
(MNO nyomán)