Árgyelán János Fejér megyei Jobbik-elnök levele:
2013. február 6-án a Fejér megyei Jobbik nevében felhívást intéztünk a Fejér megyei települések polgármestereihez, önkormányzataihoz, köztük kiemelten a Fejér megye és Székesfehérvár önkormányzatához. Azt kértük tőlük, hogy pártszimpátiától függetlenül, a nemzeti egység és a nemzeti minimum megteremtése érdekében tűzzék ki épületeikre a székely zászlót. A nyílt levél a Kuruc.infón is elérhető.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani annak a mintegy tucatnyi Fejér megyei településnek és települési vezetőnek, akik számára fontos a székelység és a Székelyföld melletti kiállás. Úgy gondoljuk, a székely zászló kihelyezésével most újabb lehetőséget adhatunk magunknak, hogy tovább enyhítsük a magyar nemzet lelkében a 2004-es népszavazás okozta fájdalmat, megmutatva az akkori MSZP-s és liberális nemzetáruló vezetőknek és nagyhatalmi hűbéruraiknak, hogy a magyarság nemzeti egységét nem lehet megbontani, bármennyire is szeretnék. Nagyon örülünk, hogy mind Székesfehérvár Önkormányzata, mind a Fejér Megyei Önkormányzat, a Fejér Megyei Kormányhivatallal egyetértésben az elsők között volt, akik akik kitűzték a város legfőbb intézményeinek homlokzatára a székelység zászlaját.
Köszönjük Fejér megye jobbikos szervezeteinknek, hogy személyesen kezdeményezték és vitték tovább felhívásunkat a településükön, és számos településen maguk adták át a zászlót a polgármester kezébe, hogy tűzze ki a település hivatalára.
Fejér megyében a székely zászlót kitűző települések száma folyamatosan nő, folyamatosan továbbítjuk, amint beérkezik egy-egy újabb kép.
Szebb jövőt!
Székesfehérvár:
Zoom
Sárosd:
Zoom
Lepsény:
Zoom
Hantos:
Zoom
Kisláng:
Zoom
Enying:
Zoom
Pákozd:
Zoom
A Fejér Megyei Önkormányzat:
Zoom
A Fejér Megyei Kormányhivatal:
Zoom
Kajászó:
Zoom
Dunaújváros:

Rácalmás:
Zoom
Baracs:

Frissítés: újabb képek:
Perkáta:
Zoom
Csőkakő:
Zoom
Mór:
Zoom
Gárdony:
Zoom
Bene Krisztián jobbikos önkormányzati képviselő előterjesztésének köszönhetően a Fejér megyei Beloianniszban a görög zászló mellé kikerült a székely is:
Zoom
Ráckeresztúr:

Martonvásár:

Agárd, országzászló:
Zoom
Zoom
(Kuruc.info)