Mindannyiunknak, a nemzetünket és hazánkat fel nem adó magyaroknak ott a helyünk! Ez a típusú ellenség a távolmaradásunkat gyengeségnek fogná fel. Minket azonban nem lehet megfélemlíteni sem rendőrökkel, sem chartával, sem cigányokkal! Bárhogy is tépáz a vihar, kősziklaként fogunk állni, és Nektek is ott kell lennetek, testvéreink, mindnyájatoknak, mert az ellenállás nem állhat le soha többé, egészen a végső győzelemig!

Hazafiak!
Az ellenség történelmi pillanatról beszél, mert újjáélesztette az úgynevezett „rendszerváltozást" elsikkasztó, a bolsevik és a liberális oldalt annak idején összeolvasztó „Demokratikus Chartát". Sőt, most még a cigányokkal is erősítenek, hiszen Kolompár Orbán a fizetett, bűnöző díszcigányuk minden idők legnagyobb magyarellenes cigány tüntetését ígéri a Charta nagygyűlésének napjára, szeptember 20-ra.
Megfélemlítési kísérlet ez a javából! Tort akarnak ülni a magyar nemzet felett. Az ellenség azt hiszi és a nyílt és suttogó propagandával azt terjeszti, hogy az utóbbi időben meggyengültünk, nincs magyar összefogás és most van itt az idő arra, hogy leszámoljanak velünk. Csalódást kell okoznunk nekik!
Rendeztük sorainkat, és együtt teszünk a liberálbolsevik hatalom és az általuk felhasználható, lefizetett cigányság megfélemlítési kísérlete ellen.
Kedden egy kezdeményezésünkre összejött találkozó keretében megegyeztünk, hogy szeptember 20-án közösen lépünk fel. A szervezést mi vállaltuk. Ott lesz a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Magyar Gárda, Hunnia katonái, a Magyar Önvédelmi Mozgalom és más hazafias szervezetek, csoportok, de velünk lesz a Romantikus Erőszak együttes is.
Mindannyiunknak, a nemzetünket és hazánkat fel nem adó magyaroknak ott a helyünk! Ez a típusú ellenség a távolmaradásunkat gyengeségnek fogná fel. Minket azonban nem lehet megfélemlíteni sem rendőrökkel, sem chartával, sem cigányokkal! Bárhogy is tépáz a vihar, kősziklaként fogunk állni, és Nektek is ott kell lennetek, testvéreink, mindnyájatoknak, mert az ellenállás nem állhat le soha többé, egészen a végső győzelemig! Összefogva magyar a magyarral.
Hit, Hűség, Bátorság!
Budaházy György és Toroczkai László
(A helyszín és időpont még egyeztetés alatt, 1-2 napon belül a részletekkel együtt nyilvános lesz.)

Szerkesztőségünk megjegyzése:
Szép, jó és hasznos, mi több, elengedhetetlen az összefogás nagy közös célunk kivívása érdekében. De - és a MÖM-ös összefogás-szajkózás valamiért pont erre nem tér ki - csak és kizárólag hiteles és becsületes emberekkel. Ha a kontraszelektált, spiclivédő és spicliskedő Kakuk felszólal - a lelepleződött III/III-asról, Kovács Gézáról nem is beszélve - az a nemzeti radikálisok gyengeségét, és pont az összefogásra való képtelenségét, amatőrségét mutatja. Hiszen ezzel az erővel a chartásokkal is "összefoghatnának".

Kapcsolódó: