A Fővárosi Bíróság tegnap jóváhagyta az első fokon született ítéletet, amely szerint Csintalan Sándor csak becsületsértést követett el – s nem pedig a rágalmazás bűncselekményét – Hering József újságíró ellen a hírhedt Peresz-beszéd utáni megnyilatkozásával a Hír TV-ben.
Az Izraelt és a zsidókat megszerettetni szándékozó Vonalban című tévéműsorában a fideszessé vedlett zsidó ügynököt, az egykori bolsi Csintalant tehát becsületsértésért másodfokon is csak megrovásban részesítette a magyar hazafiak ellen általában elmarasztaló ítéleteket hozó bíróság, miközben mindent elkövetett a Hering Józsefre – és általában a nemzeti oldalra – kígyót-békát kiáltó mocsadék megmondó ember tisztára mosdatásáért. Hering József a nyugodt lélekkel botrányosnak mondható ítélet után a Jobbik támogatására szólítja fel a Fidesz szavazóit. 

A Fővárosi Bíróság dr. Masszi Katalin tanácselnökletével tegnap tárgyalta másodfokon a Hering József által Csintalan Sándor ellen indított pert. Sikerült utolérnünk a felperest, aki érdeklődésünkre nagy vonalakban beszámolt a bíróságon történtekről. 

Simon Peresz izraeli államelnök, mint ismeretes, 2007. október 10-én egy tel-avivi gazdasági fórumon elmondta azt az arcátlan, hírhedt beszédet, amelyben hencegő, gúnyos hangon többek között kijelentette: „Fölvásároljuk Lengyelországot, Manhattant, Romániát és Magyarországot.” 

Hering József 2007. október 12-én közzétette az általa héberből lefordított izraeli újsághírt az ominózus Peresz-beszédről, amelyet rövid időn belül több internetes hírportál is leközölt. Csintalan Sándort, a közismert zsidóbérencet erre a Hír TV Vonalban című műsorának betelefonálói elkezdték nyaggatni, hogy mi a véleménye Peresz pimasz megnyilatkozásáról. Csintalan válaszként proli modorával azt mondta: Biztos benne, hogy Peresz soha nem mondott ilyesmit. De ha mégis így lenne, akkor ő a Hősök terén megeszi a cipőjét és kasztráltatja magát. 

Időközben Büchler András, Izrael budapesti nagykövetségének szóvivője a Magyar Nemzet kérdésére válaszolva kijelentette: „A felvásárlásra vonatkozó Peresz-kijelentés fordítása korrekt.” Ezután maga Simon Peresz is azt nyilatkozta a Népszabadságnak, hogy valóban beszélt Magyarország felvásárlásáról, de ezt viccnek szánta...

Hering József végül lefordította és közzétette a Peresz-beszédről készült videofilmet is. Csintalant, akinek fia Tel-Avivban tanul, mindez nem hatotta és győzte meg, hanem a Fidesz tévéjében aljas rágalmazásba kezdett – amit mindmáig szakadatlanul művel – a magyar nemzeti oldal ellen. 

Csintalan 2007. november 7-én (talán a régi szép időkre emlékezve) a Hír TV Vonalban című betelefonálós ünnepi műsorának elején és végén a nézőknek adott válaszában Hering Józsefet másokkal együtt többek között azzal vádolta, hogy őspatkány módján gyűlöletet, náci és ehhez hasonló nézeteket terjeszt. Egyébként Heringnek ebben az ügyben csupán az volt a „bűne”, hogy lefordította, majd közkinccsé tette Peresz beszédét. 

Idézzünk Csintalan Sándornak a Hír TV 2007. november 7-kén, majd november 8-án elhangzott, s a per tárgyát képező monológjából, változatlan hagyva a kivedlett proli bolsi bárdolatlan, fideszes   sületlenségekkel fűszerezett nyelvi fordulatait és még Raszkolnyikov-Csurka Pityut is megszégyenítő, eszement összeesküvés-elméletét: 

„Hölgyeim és uraim! Most itt ne álltassuk önmagunkat, a vitatkozó felek, amelyek velem együtt a politika túlnyomó kisebbségét alkotják, itt a Peresz-ügy kapcsán arról vitatkoznak, hogy mit mondott, mit nem mondott Peresz. Ez majdnem teljesen mellékes ebből a szempontból, hiszen egyébként egyikünk sem tud héberül, s nem igen tudjuk, hogy milyen konnotációja, negatív vagy pozitív felhangja van a különböző kifejezéseknek. Ez a vita, ha úgy tetszik, ürügy. S amiért igazából beszélni érdemes róla, az talán az a folyamat, ami az elmúlt években, mindenekelőtt amióta Gyurcsány Ferenc regnál ebben az országban, kibontakozni látszik.  

Én úgy látom, úgy tapasztalom, hogy van két jelentős, nem túlnyomó többségben levő, jelentős kisebbségben levő politikai erő, vagy politikai centrum, erőközpont, amelyiknek borzasztóan fontos ennek a zsidó kártyának a lehúzása. Egyfelől Bácsfy Diána óta emlékszünk, amióta a kancelláriaminisztertől kezdve a belügyminiszteren át, az utcán tüntettek a semmi ellen. Jól látható, hogy ez az oligarchikus képződmény, amelyik a kormányzati többséget alkotja, s amely ennek a főereje, a saját politikai legitimitásához gondolkodás nélkül lehúz mindenféle ilyen kártyát, így a zsidó kártyát is, ha úgy tetszik. 
Ugyanakkor jó partnerre leltek egyébként azokban a politikai erőkben, azokban a politikai személyiségekben, amelyek és akik döntő részt vállaltak abban, vagy döntő szerepük volt abban, hogy mondjuk ez egy elfuserált rendszerváltás lett. Itt döntően arra a körre gondolok, akik számára ma már Antall József is izraeli ügynök volt. Ezek a politikai erők keresik ezeket a külső magyarázatokat, azért szeretik ezt a történetet is, azért szerettek bele, ha úgy tetszik, ebbe a Peresz-történetbe, mert ezzel fel tuják menteni saját magukat az akkori felelősségük alól. 

Lehet találni egy olyan spirituális, irracionális összeesküvés-elméletre épülő magyarázatot (mondja ezt az összeesküvés-elmélet kiagyalója – a szerk.), amivel végtelenül le lehet egyszerűsíteni a magyar társadalom, a magyar gazdaság, a magyar politikai rendszer összes problémáját. S mintegy utólag igazolni is lehet az ő akkori politikai tehetetlenségüket. Erre a Gyurcsány-fanok (Gyurcsány-rajongók – a szerk.) kitűnően rájátszanak.  

Azért azt el szeretném mondani, hogy végül is ennek a kártyának a lehúzásához, a különböző szélsőséges, nevezzük nyíltan náci internetes portálok működéséhez olyan logisztikai háttér kell, olyan információs háttér kell, amit csak úgy, amatőr módon összeszervezni nem lehet. Én nem akarom mondani egyébként, hogy ezeknek az embereknek mindegyike egyébként valamilyen módon olyan iskolákban tanult, ami mi be sem tudtunk jutni (állítja ezt Csintalan, akit ifjúkommunistasága miatt vettek fel a főiskolára – a szerk.) Azaz, nem jöttek, hanem küldték őket. Ehhez elég három-négy-öt ember és kapcsolat ezzel az oligarchikus képződménnyel. S most ez a két politikai erő itt ezt a szerencsétlen népet egy lehetetlen politikai kihívás elé állítja. (…)  

És higgyék el, hogy az az út nem út, ha bezárkózunk (Hanem az a helyes út, ha a zsidók kilopják a szemünket és felvásárolják az országunkat – a szerk.) Ezt az országot nem vásárolták fel a spanyolok, meg ki sem, nem vásárolták meg és ki az írek sem, és meg és ki Izrael állam sem. Aki ezzel  a paklival játszik, egyébként lelkiismerete rajta, úgy egyik oldalon, mint a másik oldalon, a Gyurcsány-fanoknak játszik. (…) 

Szóval, az a helyzet, hogy az őspatkány, hogy a költőt egy kicsit kiforgassam, az őspatkány az arról ismerkedik meg, hogy mindig buja kórt terjeszt. Na most, Heringestül, mindenestül ezeknek az a természete, hogy szítják az indulatot, a gyűlöletet, ki ezért, ki azért. Ki öngyűlöletből, önigazolásból, tudatlanságból, agyatlanságból. Ezzel meg kell tanulni együtt élni, meg kell ezeket beszélni, ki kell beszélni. Ajánlom önöknek őket, bizonyos értelemben furcsa is tán, a figyelmükbe. Nézzék meg, hogy mit terjesztenek, mi ez a ragály, akkor leszünk immúnisak” - mondta a Hír TV-ben Csintalan. 


Miután figyelmesen elolvastuk Csintalan mocskolódását, s megtudtuk belőle, hogy Hering József, akinek „bűne” a Peresz-beszéd lefordítása, olyan őspatkány, küldött ember, aki gyűlöletet és indulatot szít, s amellyel tulajdonképpen a Fidesz ellenlábasa, Gyurcsány Ferenc malmára hajtja a vizet. 

Futó Barnabás, a Fidesz házi ügyvédje, Csintalan védője, az ítélethirdetés előtt a bíróság előtt kijelentette, hogy védence nem kifejezetten Hering Józsefre vonatkoztatta az őspatkány kijelentést, hanem az József Attila verséről szól, s különben is, amit Csintalan mondott, az a véleménynyilvánítás kategóriájába tartozik. Ezután Futó Barnabás, akárcsak az első fokú tárgyaláson maga Csintalan, állította, hogy védence Hering Józsefet nem nevezte antiszemitának és nácinak, s különben is a felperes újságíróként közszereplő és ezért többet el kell tűrnie, mint az átlag állampolgárnak. 

Az ítélet kihirdetése előtt a dr. Masszi Katalin vezette bírói tanács 52 percet (!) rágódott, valószínűleg azon, hogy hogyan tudnák tisztára mosdatni a magyargyűlölő zsidó ügynököt. Végül a bíróság jóváhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét, miszerint Csintalan Sándor bűnös becsületsértés vétségében és ezért megrovásban részesül. Az ítélet megindokolásának szerecsenmosdató jellegére csak a bírói tanács elnökének a következő ízléstelen és infantilis mondatát idézzük fel: „A Heringestül szó a tévében nem látszik nagy H-val írva.” Magyarán, Csintalan a tengeri halra is gondolhatott, s nem pedig Hering Józsefre. A bíróságot az sem érdekelte, hogy Csintalan egy szóval nem tagadta, hogy vádjait Hering Józsefre vonatkoztatja. 

Hering Józsefet a kuruc.info szerkesztősége megkérdezte arról, hogyan érzi magát a bírósági ítélet után: 
„Rosszul, és nagyon szomorú vagyok. Csintalan Sándorról és a bíróságról én már nem kívánok nyilatkozni, állást foglalni. De a Csintalan Sándort keblére ölelő, neki erkölcsi bizonyítványt kiállító Fideszről már igen. Mégpedig azért a Fideszről, mert szemfényvesztő, forradalmakat leszerelő és cserben hagyó, álnemzeti és álkeresztény magatartása a jelenlegi válságos helyzetben igen sok magyart megtéveszthet. Nem Csintalan Sándort minősíti, hanem a Fideszt az, hogy az általa irányított televízió egyik meghatározó személye lehet egy olyan ember, aki korábban a Kádár János, majd a Grósz Károly irányította kommunista párt, és végül a gazdasági és politikai hatalmát a jelenbe átmentő MSZP oszlopos tagja volt.  

Az első fokú bírósági tárgyaláson már kifejtettem, de most megismétlem, hogy nekem magyarként semmi közöm nem lehet ahhoz a Csintalan Sándorhoz, akinek fehérterroristázó főnöke, Grósz Károly még 1989. március 28-án kelt levelében  is azt írta a megboldogult édesanyámnak, hogy a Belügyminisztérium tájékoztatása szerint én külföldön mindvégig uszító magatartást tanúsítottam a Magyar Népköztársaság ellen, ezért nem térhetek haza a szülőhazámba. Nekem ez másfél évtizedes kényszerű idegenbeli létet eredményezett. Az Antall-kormány hivatalba lépése után hazajöhettem, és azt kell látnom, hogy Magyarország életét mindenütt azok irányítják – ki ellenzékben, ki kormányon -, akiknek elvtársai ellopták az életemet. 

Csintalan Sándor jól megfelel annak a Fidesznek, amelynek vezető politikusai rendszeresen tisztelgő látogatást tesznek Izraelben, testvérpártjuknak nevezik a Likudot, a világ legszennyesebb, rasszista, háborús bűnösökkel megtűzdelt politikai pártját. A magyarság bizonyos rétegeit nácizgató, antiszemitázgató, őspatkányozó Csintalan Sándor annak az országnak a hazai népszerűsítője, amelynek állampolgárai – Peresz elnök tanúsága szerint  – valóban fölvásárolják a magyar életteret. S az ingatlanhitelek mostani bedőlése folytán csak fokozódik majd ez a tendencia. 

Üzenem a magyaroknak, ne higgyenek a cionistákkal megtűzdelt, Izraelben kilincselgető, álnemzeti Fidesznek. Szavazzatok a Jobbikra. Ady Endre szavaival élve: >>Mert ő mégiscsak a legjobb Kísértet.<<  Legalábbis addig, amíg olyan Fidesszé nem válik, ahol Csintalan Sándorok hirdetik az igét” - nyilatkozta a kuruc.infónak Hering József.
Budinszky László