Még tavaly szeptemberben kaptunk egy levelet (alább idézzük) egy bizonyos Nagy Károlytól (nagykaroly@centrum.sk; mint látható, Szlotákiában él; levelezőkliensének fejlécei - ami egy „mezei” felhasználó által is egyszerűen átállítható - ráadásul szlovák nyelvűek, és még csak véletlenül sem magyarok), aki azt vetette szemünkre, hogy, úgymond, miért nem igazítottuk helyre az egyik cikkünket (a helyreigazításról később). Akkor nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget a lelkesen magyargyalázó és gyűlölködő úriembernek, azzal a felkiáltással, hogy ilyen minden (balliberális) bokorban terem.

Mindez megváltozott tegnap, amikor a zsIndex majdnem egy napon át, a címlapon ajánlotta a „Tacskó Muki"-blog „Miért olvassunk Kuruc Infót?” cikkét, amelyben, mint később kiderült, ugyanez az ember(?), itt „kamuszutra” álnéven, uszított Szögi, Cozma és úgy általában a magyarok ellen. (A hozzászólások ITT olvashatók, ha valaki ellenőrizni szeretné, nem csalunk. Ajánljuk az összes elolvasását azoknak, akik Nagy Károly világképéről teljes képpel szeretnének bírni.) Ezeknek a hozzászólásoknak egy része később a Nagy úr által éltetett, istenített, magyarellenességéről, -gyűlöletéről hírhedt Nácik, haza! blogon is megjelent.

Idézgessünk egy keveset, hogy lássuk, milyen mélységekben van Nagy úr. Kezdjük mindjárt a Nácik, haza!-val és a hasonszőrű cigányblogokkal, mint pl. a Gárda ellenszervezete, a Romák Angyalai ITT található blogjával. (Ez utóbbiból pár újabb cím: „A tanár üti a gyerekeket” [zárása: „Kezdem megérteni a tanárokat megverő szülőket és diákokat.”], Rothadó Magyarok, A náci vezér [Vona Gábor] megérett az akasztásra [„jó” kis cikk, „frenetikus” „helyesírással” és „érveléssel”, érdemes elolvasni!] stb.) Nagy Károly a következőt válaszolta arra a kérdésre, támogatja-e a Nácik, haza! típusú, nyíltan uszító cigányblogokat, oldalakat: „támogatom a magyargyűlölő cigányoldalakat. csak keveslem a számukat.” (A Nácik, haza!-t a neki feltett kérdés nevesítette, így Nagy úr konkrétan azt is támogatja.) Értsd: rajvédőnk imádja az ilyen, nyíltan a fegyveres felkelésre, a magyarok kiirtására felszólító blogokat, és még többet szeretne belőlük.

Van azonban tovább is! Nézzük, mit írt „emberünk” Cozma, ill. Szögi Lajos haláláról: „valószínűleg szögi lajos és marian cozma életét egy magasabb rendű intelligencia rendezte, sokan istennek/sorsnak/életnek hívják ezt a magasabb rendű akaratot, és van aki bölcsen elfogadja, van aki bután küzd ellene egész életében, és akár egy egész népcsoportot hibáztat érte.” Azaz: a mi áldott jó Karcsikánk azt mondja, ne hibáztassuk szegínromákokat, ugyanis Cozma, ill. Szögi Lajos sorsa eleve elrendeztetett: az ő sorsuk az volt, hogy akkor és ott meghaljanak. Amiért a cigányok nem hibáztathatók.

Itt azonban még nincs vége! Nagy „Úr” kerek-perec kijelentette, hogy géppisztollyal fogja irtani a nácikat (azaz a neki nem tetszőket – amolyan jó Lenin-fiú módján, azok csináltak ilyeneket), mihelyt azok szabadon levadászhatók és megölhetők lesznek. Ezt számtalan hozzászólásában megerősítette; ezek idézgetésével, felsorolásával nem időzünk, tessék elolvasni az eredetiket vagy a nácikhazás gyűjteményt.

Azonban térjünk vissza Károlykánk eredeti levelére. A következőkkel lepett meg bennünket tavaly szeptember 6-án: „Nem kellene véletlenül helyreigazítani ezt ( /r/35/65149/ ) a cikket, ez ( http://www.bumm.sk/46074/magyarorszagra-menekultek-a-devenyujfalui-gyilkos-szulei.html ) alapján? Vagy jobb hazudozni, ahogy szoktátok, és más népcsoportok ellen gyűlöletet kelteni? Talán kényelmetlen lenne leírni, hogy a gyilkos magyar származású (családja a magyarországi rokonoknál bújkál) volt? Pedig milyen szépen mutatna a cím: "Megint gyilkolt egy magyar", esetleg "tetves magyar". Aztán a cikkben példákkal bemutatni, hogy hogyan szoktak gyilkolni, családokat kiirtani a magyarok, tompai mészáros, móri bankrablók, százhalombattai rém, és még hosszan lehetne sorolni a példákat. Utána pedig levonni a hazug következtetést, ahogy szoktátok, hogy a magyaroknak a génjeikben van a kegyetlen gyilkolászás. Na további jó hazudozást, gyűlöletkeltést! Szégyen veletek egy nemzetbe tartozni!”

Nos, Nagy „Úrnak” elmondjuk: a gyilkosnak már eleve a neve sem magyar (L'ubomír Harman). Lehet, hogy vannak magyar rokonai - ahogy egy véletlenszerűen kiválasztott, magyarországon élő magyarnak is igen nagy valószínűséggel vannak tót és/vagy osztrák és/vagy rác és/vagy horvát és/vagy valamilyen más rokonai vagy felmenői. A kisállamok Európájában teljesen természetes dolog (ráadásul genetikailag rendkívül hasznos is – lásd ellenpéldaként a szörnyen belterjes, vérfertőzött cigókat) a keveredés. Ettől azonban az ilyen magyar még automatikusan nem válik tóttá, osztrákká stb. Ahogy L'ubomír Harman sem magyar – már a nevében sem. Ja igen, az anyanyelve sem az. Ennélfogva (a gyilkos neve / anyanyelve alapján) maximum azt lehetne írni - ha Nagy Károly elgondolását követjük -, hogy „bűnöző / tetves tótok”, de annak (most szigorúan elvonatkoztatva Trianontól, az antipátiánktól és a magyargyűlöletüktől) maximum annyi „értelme” lenne, mint ha azt írnánk, „bűnöző / tetves (etnikai, fehér, őslakos) magyarok / amerikaiak / finnek / svédek / dánok / kanadaiak”. Semekkora, mert a tót ugyanúgy fehér, európai kultúrával rendelkező, dolgozó, nem (különösképp) bűnöző nép, mint minden más őshonos nemzet Európában, emiatt arányaiban a bűnöző is ugyanannyi (maximum pár százalék) a köreikben, mint a többi európai népcsoportban. Ha nem az lenne, még csak véletlenül sem akartak volna összeállni velük a csehek és már rég kipusztultak / éhen haltak vagy kiirtották volna őket, egyesült erővel, a környező népek. Ahogy a cigányokkal mindig is történt a történelem folyamán (lásd pl. a cigányüldözéseket, a vadászengedélyeket), mert rászolgáltak. Ezért is ostobaság az, amit Nagy Károly ír.

Az ilyenkor szokásosakat is gyorsan elmondjuk, Nagy egyéb „érvei” és magyarozása kapcsán:
1.)Arányok, azok a fránya arányok”... A cigányok között 2-3% a nem bűnöző, miközben a fehéreknél – így a magyaroknál is – ez pont az ellentettje. Ennélfogva, ha valaki azt mondja egy átlagembernek akár Magyarországon, akár bárhol máshol, hogy a magyarok mind bűnözők, csak röhögést vagy hüledezést (ez a jóember mit akar? hogy jön ez a téma ide?) fog kapni válaszként. Ha valaki ugyanezt a cigányokra mondja, egyetértően bólogatnak és helyeselnek, vagy egyenesen kiirtást követelnek, Hitlert éltetnek majd az emberek. Nemcsak a magyarok – a finnek, a franciák, a tótok, a románok, a hollandok, a svédek, a kanadaiak, a spanyolok, az amerikaiak, az angolok, azaz kivétel nélkül minden nép, amely valamilyen módon kapcsolatba került az Emberiség Pestisével.
2.) a móri bankrablók és a százhalombattai rém? Az első 2002-es, a második 1995-ös ügy (bővebb infó és évszámok ITT). Gy.k. még az első óta is kilenc év telt el, a másodikról nem is beszélve. Csak sok-sok évvel ezelőtti, magyar elkövetőjű gyilkosságokat tud szembeállítani kedvenceik napi rendszerességű, napjainkban egyre növekvő számú gyilkosságaival? Jó, hogy nem a 70 évvel ezelőtt gyilkoló Matuska Szilvesztert hozza fel, mint a nácifasiszta magyarok sorozatgyilkos voltának fő megtestesítőjét és „bizonyítékát”... Nem csodálkozunk különösképp – elég sovánka a magyar (nemcigány!) sorozatgyilkosok listája (tessék megszámolni, hány név szerepel rajta, és mindez hány évszázadot fog át!), pedig még a durván 450 évvel(!) ezelőtt gyilkolgató Báthory Erzsébet is rajta van. Nehéz abból egy olyan listát összehozni, amely azt igazolja, hogy a magyarok mennyire hajlamosak a sorozatgyilkolásra.
3.) apropó, Százhalombatta és sorozatgyilkosság. Vajon miért nem említette meg a mi áldott jó Károlyunk mondjuk V. Sándort, aki legalább öt emberrel (köztük egy battaival) végzett az utóbbi kb. 20 hónapban? Kicsit újabb ügy, mint a 1995-ös battai rém... Ja, hogy cigány az elkövető, amit nem mi állítunk, hanem az alaptalanul nem cigányozó Magyar Nemzet (cikk ITT és ITT)? Akkor mindent értünk...

Végezetül: honnan tudjuk, Nagy Károly ugyanaz, mint „kamuszutra”? Nagy volt olyan hülye, hogy bemásolja a nekünk anno elküldött levelét a tárgyalt cikk olvasói megjegyzései közé (lásd a 2011.02.21. 12:19:55-kor kelt hozászólást). Persze kicsillagozta a nevét meg a feladó e-mail címét – a levéltörzs és dátum alapján azonban már nem volt nehéz visszakeresnünk, kicsoda is ő... Ezzel, reméljük, kisegítettük azon vitapartnereit is, akik előtt nem volt bátorsága felfednie magát (lásd pl. a 13:52:38-as és 14:59:02-es, ezt szóvá tevő hozzászólásokat.)
Természetesen várjuk a további információkat Karcsikáról!