Tegnap éjjeli cikkünkben már rámutattunk arra, hogy látszólag értelmetlen vérontások korcs „áldozatai” kapcsán mindig fel kell tennünk a kérdést, mi vezetett mindehhez, és hogy tényleg olyan ártatlan, ma született báránykák voltak-e a lemészároltak.

Nos, azóta, természetesen, (az MTI szerint is) kiderült, hogy, mint szinte mindig, pont beletrafáltunk a közepébe. Az illető nágycsálád minimum segílyes, nagyhangú, a szomszédokat zavaró volt. A STOP egyik kommentelője szerint ráadásul, idézzük, „Már mondták az okát a híradóban. A hat tagú szomszéd roma családot mészárolta le, mert átverték és kiforgatták mindenéből.” A kiemelt rész információtartalmáról és forrásáról (még) nem sikerült meggyőződnünk; mindenesetre hihetőnek tűnik a dolog, tekintve, hogy a cigányok nálunk milyen módon veszik el az emberektől pl. az ingatlanjaikat (pár példa ITT és onnan hivatkozva), hogyan csicskáztatják a modern kori rabszolgatartás jegyében (bővebb infó ITT; EZT a felháborító Tóth Ákos-cikket különösen ajánljuk).

Remélhetőleg ez az eset észhez téríti a hazai államhatalmat, ill. rendőrséget is. (A korcsokat nem fogja, mert ők, akik tudományosan igazoltan átlag 70-es, azaz féldebileknek megfelelő IQ-n vegetálnak, eredendően képtelenek felfogni az eset ok-okozati kapcsolatát.) Az ilyen esetek csak szaporodni fognak, ha nem lép fel a rendőrség tűzzel-vassal a környezetükben lakók életét tönkretevő, antiszociális orkok ellen. A cigányok által terrorizált, kifosztott emberek ugyanis, ahogy most Pozsonyban is, a maguk kezébe veszik majd az irányítást.
Például a finn nyelvű (maradjunk az egész világ összességében legjobb, legélhetőbb, legiskolázottabb, legnormálisabb stb. országának lakói véleményének idézésénél) fórumok már most tele vannak a kárörvendő, nyíltan a cigányok végleges kiirtását követelő és éltető hozzászólásokkal - lásd pl. EZT és EZT. Az ITTENI fórum azóta megszűnt; kezdőhozzászólása a következő volt: „A kib@szott romáknak vége... visszakaptak mindent ezek a rohadék tolvajok és élősködők, amikor az „erőszakos támadó” megtette azt, amit a fogatlan, gyenge Európa nem tudott. Láthatóan jobb és maradandóbb megoldás, mint a franciák által adott 300 eurós csekk. Jaj, szegín kib@szott élősködők!” (Eredeti: „Romanipummien paskainen loppu... Siinä saivat sitten takaisin ne saastaiset varkaat ja loiset kun aito "väkivallan vihollinen" teki sen mihin hampaattomista eurovaltioista ei ole. Huomattavasti parempi ja pysyvämpi vaihtoehto kuin ranskalaisten antama 300 € shekki. Voi voi näitä saastaisia loisia.”).
Igen, ahogy látható, egyre több embernek kezd elege lenni ebből a mocsok népből, és egyre többen választják az egyszerű lemészárlást, ha más lehetőségük már nem marad.
Ha meg nincs elég börtönférőhely vagy pénz a bizonyítottan bűnöző, rovott múltú(!) cigányok elkülönítésére, akkor tessék önellátó (kényszer)munkatáborokat létrehozni. Ahogy azt például a derék amerikaiak teszik. Nekik szabad?

Alább az MTI híre:
Fegyvertartási engedélye volt a pozsonyi ámokfutónak
Érvényes fegyvertartási engedélye volt annak a férfinak, aki hétfőn Pozsony Dévényújfalu (Devínska Nová Ves) nevű városrészében hét személyt gyilkolt meg, majd magával is végzett.

"A nála talált összes fegyverre engedélye volt" - erősítette meg Jaroslav Spisiak országos rendőrfőkapitány a szlovák közszolgálati televízió hétfő éjjeli híradójában.

Azt az értesülést, hogy a gyilkos leszerelt katona volt, a hatóságok eddig nem erősítették meg, de nem is cáfolták. "Ez most nem fontos" - mondta Spisiak. A gyilkos fegyvert, az 58-as típusú géppisztolyt a hadsereg használja, s a katonaság arzenáljából származik a két másik lőfegyver is.

Időközben kiderült, hogy a 48 éves tettes az általa legyilkolt roma család szomszédja volt, s a múltban több veszekedés és vita is volt köztük. Egy esetben állítólag rendőrségi beavatkozásra is sor került. A roma család társadalmi támogatásokból élt, s a környéken ismert volt zajos életviteléről. (Kuruc.info: a lemészárolt kocsok deviáns, összeférhetetlen, másokat zavaró, fenyegető életvitelét, élősködését igazoló részek kiemelése tőlünk.) A tettest a helyi lakosok zárkózott, mogorva embernek írták le.

A gyilkosság konkrét oka azonban továbbra is ismeretlen, vizsgálatok tárgya.

A hétfői lövöldözés kórházban kezelt kilenc sebesültje közül háromnak az állapota továbbra is nagyon súlyos - jelentette be Rút Gerzová, a pozsonyi Egyetemi Kórház szóvivője.

"Két embert mesterséges mélyaltatásban tartunk. Állapotuk nagyon súlyos" - közölte Gerzová.

A tragikus eseményeknek összesen 15 sebesültje van, közülük egy rendőr, egy pedig cseh állampolgár. A keddi szlovák sajtó szerint az eset ismét azt bizonyítja, hogy Szlovákiában a hatóságok eddig nem kezelték megfelelően az erőszakos cselekményeket. A Hospodárské Noviny úgy véli: kulcskérdés kideríteni, hogy juthatott a tettes olyan fegyverekhez, amelyeket hivatalosan csak a katonaság és a rendőrség használ, s hogyan kaphatott rájuk fegyvertartási engedélyt.

Iveta Radicová miniszterelnök kedd délutánra rendkívüli kormányülést hívott össze, amelyen megvitatják a hétfői eseményeket, s várhatóan szerdára nemzeti gyásznapot rendelnek el.
(MTI - NOL)
Frissítés (aug. 31. 23:36): felvidéki olvasónk megerősítése következik:
Csak megerősíteni tudom a hírt.

A tegnap kiirtott kormos család miatt rengeteg panasz és petíció volt már. A szomszédoknak sok pénzükbe került már az évek óta tartó lépcsőházi vandalizmus. A Felvidéken nem félnek nevén nevezni a problémát (Kuruc.info: minden más országban sokkal normálisabban viszonyulnak a cigánykérdéshez; a derék finnek egyszerűen agyonlövik őket, az olaszok, franciák táborokba zárják vagy kizsuppolják stb.; mi viszont még nem is beszélhetünk ezekről a bennünket fojtogató patkányokról...), egyenesen megmondták, hogy a kormos család miatt terror alatt élnek. Már öt éve (!) adták a Markíza kereskedelmi televízióban a szomszédok nyilatkozatait (nem véletelenül nem vállalták az arcukat) a kormos családról.

Videó itt: http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/rodina-ktoru-vyvrazdili-v-devinskej-novej-vsi-bola-udajne-problemova.html

A mai hírekben pedig már arról volt szó, hogy a népes rokonság már a bosszúra készül és fenyegetőzik.

XY
Királyhelmec
Felvidék

Kuruc.info: köszönjük az exkluzív információt! Miben fogadunk, hogy mélyen kussol majd minderről a magyarországi média? Ahogy a rendőrség, az ingatlankezelők se fognak bekeményíteni, és érvényt szerezni a törvénynek – ha másért nem, hát azért, hogy a hasonló, ugyanezen okból (a korcsok agresszivitása, a szomszédok életének tönkretétele stb.) történő, jövőbeli cigánymészárlásokat megelőzzék. Nem, még erre is képtelenek – pedig beláthatnák, a bűnöző/deviáns életvitelű, szomszéd-terrorizáló, liftbeszaró, falakat fekáliával összekenő orkok elszeparálása az ő érdekük is lenne, hiszen nem mészárolnák le őket a bekattant szomszédok egy szép napon...