Elnézést kért Lázár János, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, Hódmezővásárhely polgármestere a városi közgyűlésben 2008-ban elhangzott - mint mondta - "félreérthető mondatai" miatt, amelyekről szombaton került fel az internetre egy hangfelvétel. A luxusautók királya nem mond le.
A politikus vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: minden mondatért, minden szóért, minden félreértelmezhető kijelentésért vállalni kell a felelősséget akkor is, ha hosszú évekkel ezelőtt és más szövegkörnyezetben hangzott el - hazudta a politikus, mert aki meghallgatta a felvételt, az tudja: szavait nem lehet félreérteni és a szövegkörnyezet is egyértelmű. "Ezért szeretnék elnézést kérni Magyarországtól a félreértelmezhető és félreértett mondataim miatt. Szeretnék bocsánatot kérni azoktól, akik a félreérthető fogalmazás miatt úgy érzik, hogy őket megbántottam" - közölte.
Lázárnak jó vastag bőr van a képén, mert azt hazudta, hogy a nyilvánosságra került szövegrészletben nem az emberekről, nem a szegény emberekről beszélt, hanem a "megélhetési politikusokról" volt szó. Tehát teljesen hülyének nézi a frakcióvezető a Fidesz-szavazókat.
(MTI nyomán)