Gyöngyöspata után egy másik, a cigánybűnözés által szintén súlyosan fertőzött területre látogat el ma a radikális ifjúság néhány képviselője.
 
 
 
 
 
A magyarvédő és rendteremtő körút második állomása Hejőszalonta, ahol a kormány imádott cigányai egy adófizető magyar asszony torkát vágták át nemrég, az integráció és a rasszizmustól való félelem jegyében.

A Jobbik táborában Sneider Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője mondott beszédet. Sneider "pofátlannak" nevezte a jogvédőket és az LMP-t, amely a "cigánybűnözők mellé állt". Szerinte nem a jogvédők felelősek a kialakult helyzetért, hanem a Fidesz, amely "a budapesti dámák" pártja. A jobbikos politikus szerint a kormány gazdaságpolitikája az egész országot tönkreteszi, szerinte az egykulcsos adó "Észak-Magyarország halála". Sneider azt mondta, a Fidesz "nyílt magyarellenes rasszista politikát folytat".

Sneider szerint be kellene vezetni a szociális kártyát, hogy "a cigány gyerekeknek legyen ennivalójuk, iskolába járjanak és ne bűnöző legyen belőlük". Tudósítónk becslése szerint a Jobbik-tüntetők a beszédek közben 250-300-an voltak, majd a felvonulás alatt 500-600-ra nőtt a számuk. A képviselő beszéde után a csoport fáklyákkal a kezében elindult a márciusban meggyilkolt nő háza felé.

A menetelést követően felszólalt Balla Gergő, a Jobbik országgyűlési képviselője, aki azt mondta, a meggyilkolt nő befogadta a cigányokat a házába, ezért többről van szó, mint "sima gyilkosságról, ez rasszista mészárlás volt". Balla szerint a cigányoknak érdeke a Jobbik győzelme, mert "a rend és a munka az egyetlen kitörési lehetőségük". A képviselő azt mondta, Orbán Viktor és a belügyminisztere, Pintér Sándor "csináljon rendet, és ne az alkotmányos kérdőívvel bohóckodjanak".

Retek etetés
Miklós Árpád, a Jobbik Borsod megyei frakcióvezetője pedig azt mondta, "nem minden cigány bűnöző, a tisztességes cigányoknak a Jobbik mellett a helyük". (Szerkesztőségünk egyöntetű véleménye szerint, Miklós Árpád szavai után nem kell a jelentkezők óriási rohamára számítani a Jobbik irodáiban - a szerk.) A jobbikos politikus azt mondta, a rendőrség vagy rendet tesz, vagy engedélyezi a gárda működését. Ha egyik sem történik meg, akkor szerinte a gárdistáknak "meg kell szervezniük magukat és fel kell kelniük a kormány ellen".

Az ellentüntető antifák és antimagyarok pedig rettegtek egy sort, megvédték a demokráciát és nem érdekelte őket sem a meggyilkolt öregasszony esete, sem a magukra maradt magyarok sorsa. Ők ismét bepipálhatták képzetbeli politikai határidőnaplójukba: "2011 április másodikán ismét megvédtem a demokráciát. Holnap, harmadikán a Parlamentbe megyek felvenni a fizum, aztán rettegni fogok a fasisztáktól".

(Hírszerző, MNO nyomán)
23:26: 1.) Ajánljuk ezen cikkünket arról, hogy a ballib média minek hívja a kegyetlen gyilkosságot:  Mocskos ballibek: úgymond "verekedésben vesztette életét" a cigányok által meggyilkolt néni.

2.) Az ATV-t (állítólag?) megtámadó motoros kilétének részleteiről az ATV-től nem tudtunk meg semmit. Értsd: nem a mieink lehettek. (Ha azok lettek volna, akkor ma már minden médium antiszemita-rászístá erőszakról, támadásról visítana, de minimum ezt egyértelműsítették volna az anyagban. Most viszont mély a kuss.)

19.00: A szélsőségesen liberális, devianciapárti és cionista ATV tudósítója szerint mintegy 80-100 helyi cigány „elmenekült otthonából”, mert féltek a rendteremtő magyaroktól. Nem szaladtak túl messze (sajnos), a település egyik félreeső utcájában buliznak önfeledten a növény- és magyargyűlölő antifákkal együtt, akik fajvédő szabadtéri bulit rendeztek ma, mert szerintük megengedhetetlen, hogy „kulturális masírozás címén félelmet keltsenek a kisebbségben” – vagy valami hasonló baromság. Daniel Cohn-Bendit, az európai cionista és deviáns tábor ikonja, a pedofil politikus, akit csak Kohn, a bandita néven ismer kontinensünk jobbik fele nemrég megmondta a tutit a neo-SzDSZ-nek, mármint, hogy az „Isten, áldd meg a magyart”-on kívül a gyöngyöspatai rendteremtő séta is sérti a demokráciát. Ja, valaki (állítólag egy motoros) betörte az ATV riportereit szállító autónak az ablakát.

(ATV nyomán Kuruc.info)
18.30: Rengeteg a rendőr Hejőszalontán, ahol 6 órakor fáklyás demonstráció kezdődik "Demonstráció a cigányterror ellen" címmel. A településre érkezőket igazoltatják, de nem tartoztatnak fel senkit.
A településen fajvédő, cigányrasszista és bűnpártoló ellentüntetőkre is számítani kell, ám az egyenruhásokon kívül egyelőre senkit sem látni, még a falubelieket sem. A településen fokozott ellenőrzést rendeltek el, a rendőrök minden településre tartó autót megállítanak.
A Hírszerző tudósítója szerint már az autópálya Hejőpapi-lehajtójánál is rendőrök álltak, ők útbaigazították az érdeklődőket. Nem messze a falutól civil ruhában és Police feliratú láthatósági mellényben rendőrnők álltak, de nem ők, hanem a település határában álló egyenruhások igazoltatják az érkezőket.
A falu határában minden érkezőtől megkérdezik a rendőrök, hogy melyik tüntetésre igyekszik, és eszerint választják szét a jobbikos és az növénygyűlölő antifa demonstrálókat. A két csoportot teljesen elkülönítik, tudósítónk azt mondta, a falu cigánysora teljesen le van zárva - így ma este nyugodtak lehetnek a magyarok, nem lesznek betörések, lopások a faluban.
A Független Hírügynökség helyszíni tudósítója szerint a településen rengeteg a rendőr. Csak a rendezvény helyszínén legalább 50-60 egyenruhás várakozik, köztük rohamrendőrök is. A falu egyébként gyakorlatilag üresnek tűnik, még egyik tábor tagjait sem látni, még a falubelieket sem.
(FH nyomán)