Olvasónk levele:
Emlékszik-e a kedves olvasó a Blaha Lujza téri 10 éves, késelős erdélyi cigánypurdéra, aki felkavarta az egész ország közvéleményét? Nos, kapaszkodjanak meg, ez a mostani történet olyan cigány férgekről szól, akik százszor brutálisabbak a blahás esetnél. Az legalább köszönni tudott. Hogy az alábbi történet immár Budapest szívében, annak kellős közepén történik, az különösen meglepő és sokkoló.
A történet hosszú, és egy évre nyúlik vissza: barátom - nevezzük Lacinak - történetéről van szó. Laci azért van különleges helyzetben, mert a 9 hónapos vér szerinti fia mellett még 5 nevelt gyereke is van, akik szintén mind színtiszta magyar gyerekek. Azaz példamutató a család, sok szép és egészséges gyerekkel, igazi keresztény értékrenddel, jó magaviselettel. Egy nagy hibát azonban sajnos elkövettek: Laci nevelt gyerekei a Deák téren összeismerkedtek helyi csótány kölykökkel, 12-13 éves cigányokkal.
Laci akkor még el sem tudta képzelni, hogy mekkora veszély leselkedett rá és a családjára, gyerekeire. Habár eleinte minden rendben volt, hamarosan rájuk szálltak a cigány férgek, elkezdték terrorizálni az egész családot. Nem kell hozzá különösebb képzelőerő: a férgek miatt ma már napi szinten kell kihívni a rendőrséget a belváros teljes szívében, a rend őrei meg tehetetlenek, és inkább Laciékat szidják a kialakult reménytelen helyzetért. (Tény, hogy az ártatlan és önzetlen magyar gyerekek vonzották oda őket, ebben ők is hibásak voltak, de ezt már nem lehet meg nem történtté tenni. Ennek a családnak sosem volt problémája cigányokkal, mert sokáig Amerikában éltek, ahol nincsenek cigányok. Mivel a magyar gyerekeknek mindig volt pénzük, meghívták a cigányokat fagyizni meg édességet venni. Így alakult ki ez a szörnyű helyzet. Mára már ugyan megszakadt a kapcsolat, de mivel 1 utcával odébb laknak, még mindig átjárnak a cigányok zaklatni őket.)
A cigány férgek ugyanis rendszeresen ordítoznak fel az utcáról a házba, randalíroznak, hugyoznak a kapualjban. Megdobálták Lacit és gyerekeit kövekkel, bottal üldözőbe vették őket az aluljáróban, leköpték őket és a család autóját, ami miatt már nem mernek az autóval a ház elé állni. Már a 9 hónapos csecsemő kapcsán is fenyegetőztek, hogy bajt okoznak majd neki. Mondani sem kell, a cigány kölykök egy napot sem jártak iskolába az elmúlt tanévben, és ennek még a tanárok örülnek is, mert az egész iskolát rettegésben tartják. Iskola helyett a fesztivált csinálják a Belvárosban. A két féreg anyja tud minderről, és támogatja őket abban, hogy kerüljék az iskolát, sok esetben hamisítottak orvosi igazolást, vagy fenyegették meg a háziorvost. Legtöbbet viszont igazolatlanul hiányoztak. Az iskola és a gyámügy nem tett az ég világon semmit. Ha kijöttek, a családgondozót a féreg cigók elkergették, megfenyegették. Mindkét 13 éves féregre jellemző, hogy saját anyját veri (!!!), otthon ők parancsolnak, még a szüleiket is sakkban tartják, egész éjjel kinn grasszálnak az utcán, nappal alusznak. Cigiznek és füveznek. Csöveseket fosztanak ki, kővel dobálják és ököllel verik őket. Késsel is támadtak már járókelőre. A boltban rendszeresen lopnak. És ami a legfelháborítóbb: kiderült, hogy a férgek egy 13 éves magyar kislányt erőszakoltak meg rendszeresen, napi szinten a Central Passage átjáróház épületében, a belső udvar fenti pihenőrészében. Minderről videót is készítettek. Tudjuk, ez legális a magyar törvények szerint, hiszen 14 év alatti az elkövető, azaz jogi értelemben képtelen bűncselekményt elkövetni!
Ami a legszebb az egészben: a kiérkező rendőröknek a cigány férgek minden aljasságot hazudnak. Például emberölési kísérlettel próbálták megvádolni Lacit, mikor elzavarta őket a háza elől. Ráadásul ezek a férgek minden tisztességes magyar embert buzinak neveznek, mindenkit a legaljasabb ocsmánysággal rágalmaznak meg. A történet egyszerűen agyrém, az elmebetegség határán jócskán túl van minden józan szemlélő szerint.
A történet annyira felháborító, hogy Laci minden belvárosban élő nemzeti érzelmű ember együttműködését kéri: aki úgy érzi, bármiben tudna segíteni, hogy rend legyen a környéken, nagyon kérjük, írjon levelet a kissandras76@citromail.hu email címre, ahol megszervezzük az ellenállás megfelelő és biztonságos formáját, valamint megpróbáljuk helyreállítani mindannyiunk számára a közbiztonságot a Belvárosban. Különösen olyan olvasók segítségét kérjük, akik a Deák tér közelében laknak, azaz könnyen itt tudnak lenni a helyszínen. A történettel kapcsolatban felvettük a kapcsolatot a Magyar Gárdával is. További információt is szívesen adunk az elkövetőkről és az áldozatokról, úgyszintén a fenti email címen. Minden segítséget előre is köszönünk! Ígérjük, a folytatásról is tájékoztatni fogjuk a kedves olvasókat!