Kedves Kurucok!
Amikor meghallottam a balesetet, arra voltam kíváncsi, ki volt a befektető, ugyanis az ilyen gigaberuházás megtérülési ideje elég nagy. Ezért csak olyan tőkeerős cég lehetett, amely minél előbb haszonra akar szert tenni. Ez pedig csakis a bibsikre jellemző.
Nos, hamar rátaláltam a beruházó Interstate Zrt.-re, annak is elnök-vezérigazgatójára, Pfandler Katalinra. A neten bőségesen lehet róla olvasni, és ő az, aki 1 Ft-ért mindenkin keresztül gázol.


A gusztustalan zsidó képe

Felesleges itt a szülőket vagy a személyzetet vádolni a balesetért, ez bekövetkezett, a gyereket már nem fogja senki feltámasztani. Valószínűleg egy csóró melóst el fognak marasztalni a balesetért, de az igazi főbűnös ez a nő!
Hogy súlyt adjak az írásomnak, itt megtaláljátok, miért is következhetett be a baleset.
A beruházás egykori műszaki vezetője, Kemény Gábor szerint a befektető pénzéhsége vezetett a tragédiához.
– A mielőbbi haszonért mindenen átgázolnak, tessék, még egy gyermek holttestén is – csattant fel az építész, aki szerint túl korán, rövid próbaüzemmel adták át 8 hónappal ezelőtt a megauszodát.
A centrum volt vezetője, Szomjas Péter osztja Kemény véleményét, sőt, a Blikknek elmondta: azért távozott a cégtől, mert megjósolhatónak tartotta a bekövetkező tragédiát.
Hogy az elnöknő jó fényben tüntesse fel magát, és mentse a menthetőt, gyorsan leadott egy interjút: "Már péntek délelőtt meg akartam látogatni a gyászoló családot, hogy felajánljam nekik minden támogatásunkat, de egyelőre olyan állapotban vannak, hogy képtelenek velünk találkozni – mondta Pfandler Katalin (47 éves bibsi nő), az Aquaworld Zrt. elnöke."
Ez a nő a mellényzsebéből ki tudja fizetni a 20 millió Ft-os kártérítést, utána pedig tovább tömi majd a zsebeit.
Ha magyarnak érzed magadat, messzire elkerülöd az újpesti uszodát – írja olvasónk.
A zsidó némber villámposta-címe: igazgatosag@aqua-world.hu.