2012. április, Mátraverebély, Seres ("civil") Mária mintafaluja. Brutális kegyetlenséggel, kis híján agyonvertek egy öreg bácsit. Hogy kik? Hát természetesen a falu bűnöző rétegét adó cigány család.
Sajnos a cigányságot érő, valós vagy valótlan atrocitásokat maximálisan felfújó média, valamint a TASZ és egyéb más fajvédő bandák ingerküszöbét ez a hír a mátrai „mintafaluból” nem érte el! Hogy miért? Hát azért, hogy a csirkeosztó Hegedűs és más cigányvédők üdvöskéjének tehetetlensége a bűnözők ellen ne kerüljön napvilágra!
Előzmények:
A mátrai kis falu lakosságának több mint a 90 százaléka cigány etnikumú. Ebbe a közegbe költöztek be az említett bűnözők, Badáék. A népes család egy percet sem vesztegetett munkakeresésre, azonnal elkezdtek beépülni a környezetbe, szinte mindennapossá váltak a betörések, lopások a faluban, mígnem 2009-ben két hazafelé tartó fiatalembert a Dózsa György úton megtámadtak. A segítségükre siető szüleiket szintén megverték. Édesapjuknak, B. Gábornak betörték a koponyáját, feleségét pedig Miskolcra vitték az intenzívre.
Ez után az előző polgármester a családot kitelepíttette a községből. Miután a győzedelmes polgármesterváltás megtörtént, és a nyíregyházi Seres (álcivil) Mária vette át a falu irányítását, visszafogadta a Bada családot, akiknek ismét nagyon gyorsan sikerült "beilleszkedni" a falu vérkeringésébe.
Történetünk szerencsétlen áldozata, egy félkarú öreg bácsi, nevezzük Sándornak. Ügyes kezű, mindent megjavító ember hírében áll a faluban, fel is keresték Badáék mindenféle dologgal, hogy csinálja meg nekik, s ő szívesen meg is javított kerékpárt, mosógépet stb. Hálából az elmúlt hónapban háromszor betörtek hozzá, és ami mozdítható volt, el is lopták. Így ment ez hétről hétre, mígnem egyszer csak a napokban egy újabb látogatás során otthon találták szerencsétlent. Ennek örömére agyba-főbe verték a védekezni képtelen öregurat, akit súlyos, életveszélyes állapotban vittek a mentők a kórházba. A rendőrség az elkövetőket előállította, de, szokás szerint, másnapra már ki is engedték őket!
Sajnos a hasonló esetek napjainkra már mindennapossá váltak, a pintéri és kontráti „kéremszépen rend van” országban. A mátraverebélyi „mintafalu” ezzel bekerült a lincselések és a magyar emberek kárára elkövetett súlyos bántalmazások sorába!
Kérünk mindenkit, aki olvassa ezt, hirdesse és ossza meg, hogy ne lehessen eltussolni a magyarság ellen elkövetett bűncselekményeket!
T. László