Előbb csak letörölték a himnuszgyalázó videót a YouTuberól, majd, látván, hogy van annyi eszünk és mentettük a bűnjeleket, törölték a jeremiás nevű blogot is. Pechjük van, azt is mentettük. Ráadásul mellékeljük Tóbiáska bűntársának adatlapját is, csak hogy legyen együtt a két barát. Ha már iskolatársak voltak, csoporttársak, szeretik a zsidó konyhát, beszélnek héberül - és gyűlölnek bennünket, akik befogadtuk, majd mindenféle előnyhöz juttattuk élősködő őseiket.
Figyelem! A blog és a Jeremiás Színművészeti és Művelődéselméleti Klub a különböző lejárató és uszító hangvételű kampányok, szélsőjobboldali támadások miatt befejezi működését - ez a tipikus zsidó megfogalmazás fogadja a jeremias.blog.hu-ra látogatót. A magyarázkodás persze követi a már jól ismert héber logikát: nekünk mindent szabad, de ha valaki szóvá teszi pofátlanságunkat, az antiszemita. Nos, így lett lejáratás és uszítás abból, hogy megmutattuk a széles közönségnek az addig csak rasszista zsidók által látogatott blog tartalmát. Elvégre ők szánták a nyilvánosságnak, nem mi loptuk ki a zsinagóga szappantartójából.
Persze nem is lennének fajgyűlölő, cionista zsidók, ha nem hazudnának. Ezt írják: "ezúton hívjuk fel rá mindenki figyelmét, hogy a jeremias.blog.hu semmilyen kapcsolatban sem áll a yourvideo.hu oldalra feltöltött tartalmakkal; azokat nem a blog szerkesztői töltötték fel, és erre nem is bíztattak senkit, így ezért azok tartalmáért a felelősséget kizárólag a yourvideo.hu oldalra feltöltő személy(ek) vállalhat(nak)." Amikor pedig az ő videóikról van szó. Amelyeket akkor töltöttünk fel a yv-ra, mikor leleplező írásuktól megijedve törölték őket a YouTuberól. Még a végén az is kiderül, hogy szerkesztőségünk tagjai metélték körül magukat, öltöztek emósoknak, és mi követtük el az egész aljas támadást...

Itt volt az emós videó
 

A pápás témát tovább boncolgatták, patkánynak nevezve az egyházfőt
A rajtakapott cionista harmadik tulajdonsága is benne van e pár mondatban: az álszenteskedés.
"Mivel a blog célja kizárólagosan a figyelemfelkeltés volt a társadalmilag fontos kérdésekben - és az utóbbi napokban több megkeresés is érkezett hogy tartalma sértő lehet egyesek számára -, ezért a tartalmakat azonnal eltávolítottuk, hiszen célunk nem volt és nem is lehetett senkit sem megbántani, sem megsérteni, ezért elnézést kérünk minden - szándékunk nélkül -, nemzeti érzésében megsértett vagy megbotránkozott embertől."
Nem is gondolták volna, hogy sérthetnek bennünket e tartalmak. A kis naiv, jószándékú szabadgondolkodók! Akik most, lelepleződve persze bánják bűneiket, közben meg újabb mocskolódásaikat tervezgetik.

Itt az egész szöveg

Ilyen volt a kezdőlap, várjuk a Front jelentkezését...
(Ugyanakkor felhívjuk a figyelmet arra, mit jelent az izraelitáknál az egyenlőség, szeretet, testvériség fogalma - nem bedőlni újra és újra!)

... és kb. ilyen hírek voltak rajta.

Az ilyen bejegyzésekkel "nem lehetett" céljuk a gazdanépet megsérteni...
A fenti ártalmatlan, "társadalmilag fontos kérdésre" a figyelmet ráirányító bűntárs zsiwiwes adatlapja alább.

Figyelem, a kép megtévesztő, ugyanis - mily meglepő - még azt is lopta a taknyos zsidó. Ilyen utolsó módon próbált egyet rúgni régi harcostársunkba, SoDI-ba. Az arckép tulajdonosa itt jelzi a tolvajlást, alább lényegretörő magyarázata.

Alább a folytatás.

Kuruc.info