Nem kíméltek senkit
A Dunaszerdahely - Slovan mérkőzésen emberiség elleni bűnöket elkövető tót rendőrterroristák súlyosan megsebesítettek több helyi és csonkamagyarországi szurkolót, egy felvidéki magyart gyakorlatilag meg is öltek, ám ÁLLÍTÓLAG sikerült újraéleszteni. A helyi magyar fiatalembert mentőhelikopterrel szállították kórházba. Őt és másokat is eszméletlenre vertek, csontjaikat törték. A Felvidéket megszálló söpredék állig felfegyverkezve berontott a magyar szurkolók szektorába és akit értek, brutálisan megvertek viperával, fejre támadva! A 90%-ban magyarlakta felvidéki városban már a meccs előtt katonai szükségállapotot vezettek be. Fegyveresek, helikopterek, útlezárások, ahogy Fletóéktól tanulták, sőt, már csonkamagyarországi területen intézkedtek a hazaáruló  magyarországi hatóságok tétlensége közben! 18 órától villámtüntetés volt a szlovák követség előtt. Hétfőn nagyszabású össznemzeti tüntetésre, bosszúra szólít a HVIM elnöksége ugyanide, közleményük alább. A Jobbik is, szerdára. A pesti tiltakozáson sok volt a gárdista is, és igencsak érthető módon felgyújtották a magyarölő szlovák tolvajállam zászlaját. Az ÁVH kivételesen nem rontott rájuk.
2008. 11.01
05.11: Újabb, döbbenetes videók és képek érkeztek. Nem időrendi sorrendben következnek.
 
 
 
 

Még a Such-féle Magyar Rádióban is azt mondták, hogy minden ok nélkül támadtak brutálisan a magyar szurkolókra

A vipera...



Az utóbbi három fotó Cris nevű olvasónk munkája, további képei itt tekinthetőek meg.
22.38 A Miatyánk és a Magyar Hiszekegy elmondása után a tömeg a Székely Himnuszt énekli. A rendezvénynek lassan vége.
ifj. Hegedűs Loránt református lelkész imát mondott Mindenszentek napján a halottakért és a mai focimeccsen megsérültekért is.
Olvasónk újabb videót küldött. Még-e szlovák honlapról is az igazság derül  ki:
Tisztelt Kuruc Info!
Amennyiben bárkinek kétségei lennének afelől hogy melyik szurkolótábor dobálta a Slota-, és Benes-droidokat, annak ajánlom figyelmébe az alábbi videót...
MJ
 
Jeszenszky Sándor, a Nemzeti Érzelmű Motorosok vezetője szólt az egybegyűltekhez. Felszólította a tömeget, hogy békésen menjenek haza.
Karaffa Dávid, győri gárdista tájékoztatása szerint Győr-Moson-Sopron megyében a magyar-szlovák határnál kora este 30-40 gárdista demonstrált, tiltakozva a dunaszerdahelyi rendőrterror ellen, továbbá szolidaritást vállalva a budapesti és a békéscsabai tüntetőkkel. Információink szerint kb. 400 rendőrt vezényeltek a határátkelőkre a szlovákok.
22.30: A zömmel azonosítószám nélküli tót állami terroristák legalább 50 embert sebesítettek meg a legújabb jelentések szerint.
22.12: A Szent Korona Rádió információja szerint Lengyel Krisztiánt, miután megbilincselték és földre vitték, a gyilkos tót rendőrállatok cigánymódra két oldalról fejbe rugdosták, ebbe halt bele. Ismét hangsúlyozzuk, ha újraélesztették is, klinikailag már halott volt. A szlovákok ködösítése és titkolózása miatt még mindig nem látunk tisztán, ám azt a hírt, miszerint Lengyel Krisztián a kórházban bele halt volna sérüléseibe, cáfolták. Állapotát a sajtóértesülések szerint stabilizálták az orvosok.  A hazaáruló parlamenti pártok, beleértve a likudista Fideszt, nem csatlakoznak a tiltakozáshoz, noha a ballibhez vonzódó és áprilisban Gyurcsótánnyal közösen a magyarok ellen tüntető Deutsch Tomiék az Izrael és az USA által felfegyverzett grúz agresszorok MELLETT szervezett nemrég demonstrációt. A felvidéki és csonkaországi magyarok elleni jogsértések ellen viszont maximum szövegelni szoktak a benes-dekrétumos Szlovákia uniós csatlakozását szó nélkül megszavazó Orbánék. Vagy azt sem.
21.50: A demonstrálók ráterítettek a kordonokon égő mécsesekre egy szlovák zászlót, és a "Vesszen Trianon!" rigmust skandálva meggyújtották azt. A rendőrök egyelőre állnak, nem reagáltak semmit a zászlóégetésre. A rohamosztagosok sorfalát folyamatosan cserélik - tudósít a Barikád.hu
Megérkezett Sziva Balázs, a Hungarica és a Romantikus Erőszak zenekarok frontembere a tüntetés helyszínére. Sziva Balázs a Barikád.hu-nak elmondta, hogy hat órás fogvatartás után 17.30-kor a szlovák rendőrök "átkísérték" őket Magyarországra. Délelőtt már a határon megállították a buszukat, átkutatták és megmotozták a zenekar tagjait, majd bekísérték őket egy rendőrörsre. A szlovák hatóság indoklása szerint azért tartóztatták le őket, mert a tetoválásaik Szlovákiában tiltott önkényuralmi jelképnek számítanak.(!!!) Sziva Balázs elmondta, hogy a rendőrök nem viselkedtek agresszíven velük, csak unalmas volt órákig ülni egy rács mögött. A rendőrök közölték velük, hogy addig nem engedik el a zenekart, amíg az utolsó magyar szurkoló is el nem hagyja Szlovákia területét.
Amikor azonban elkezdtek szállingózni a magyar szurkolók súlyos sérüléseiről szóló hírek, megjelent az őrsön egy magasrangú rendőrtiszt, s azonnal intézkedett a magyar zenészek elengedéséről.
A formaruhás és "civil" gárdisták az összegyűlt több száz ember közül igyekeznek kiszűrni azokat, akik nem "tisztességes" szándékkal érkeztek a helyszínre. A tömeg egyébként beszédekre, útmutatásra vár.
Egy Dunaszerdahelyről megérkezett szurkoló elmondása szerint tényleg nem történt semmi olyan, ami a példátlan rendőri brutalitást indokolta volna. A meccsen jelen volt magar fiatalok azóta is értetlenül állnak a történtek előtt.
Szegedi Csanád, a Jobbik alelnöke elmondta, hogy a Jobbik szerdán 19.00-tól tüntetést fog szervezni a szlovák nagykövetség elé. A rendezvényhez csatlakozik a Magyar Gárda is.
Az ügyből kifolyólag egy másik tüntetésre is számítani lehet, a HVIM már hétfőn mozdul, közleményük lejjebb.
Időközben megérkezett ifj. Hegedűs Loránt református lelkipásztor is, aki rövidesen beszédet fog tartani.
Békéscsabán Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke lépett a mikrofon elé.
Kapitány Attila gárdista bejelentette, hogy amennyiben a rendőrség megkezdi jogtalan oszlatását, ők egy lépést sem fognak mozdulni. "Szaladtunk már eleget!" - mondta. A jelenlévőket arra kérte, hogy álljanak be a Gárda mögé, úgyhogy jelen pillanatban a Gárda sor - mögötte a tüntetőkkel - néz farkasszemet a rendőrséggel. Közben megindultak Csongrád és Győr megyéből is a Gárda egységei a fővárosba.
A rendőrség folyamatosan erősíti állásait a szlovák nagykövetség környékén. Helyszíni tudósítónk szerint a csapatmozgásból kiolvasható jelek szerint nemsokára oszlatásra kerülhet sor. Mivel a tüntetők erre semmi okot nem adtak, így érthetetlen a dolog. A 75/2008-as alkotmánybírósági határozat alapján a spontán tüntetés jogszerű lehetőség a tiltakozásra.
Időközben megérkeztek az Újpest szurkolói példátlan rendőri biztosítás mellett. A helyszínen lévő rendőrök őket is meg akarták motozni, de kb. két emberig "jutottak", mert a követség előtt álló tömeg megindult a rendőrök felé, akik így jobbnak látták átvizsgálás nélkül tovább engedni az újonnan érkezőket.
21. 15: A Hír Tv-ben is maszatolnak, elhangzik, hogy a (tetsz?)halott magyar fiú esetleg "részegen leesett" a lelátóról. Ezt szemtanúk tömege cáfolja.
21.12: Új, részben kézikamerás,  mobilos videó.
 
20.56: A dunaszerdahelyi polgármester is cáfolta, hogy a magyar szurkolók bámilyen okot szolgáltattak volna a rendőrterrorra. A tót megszállók több mint 30 embert fogtak le és legalább ennyit megsebesítettek, ebből hat van kórházban és egy meghalt(?). A magyar állampolgárokat, akik 15-16-an kerültek fogdába, egy kivételével már elengedték. A vagy meghalt vagy minimum életveszélyesen megsebesült szerdahelyi srácot az SZKR szerint Lengyel Krisztiánnak hívják.
A budapesti tót követség elé érkezett Budaházy György is, aki ott volt Dunaszerdahelyen.
20.10: A szlovák nagykövetség előtt már 700-800 fő tiltakozik a délutáni események miatt, a Felvidékről visszaérkező szurkolók is csatlakoznak a tüntetéshez. A rendőrség kettős kordonnal védi a nagykövetséget. A tiltakozáson megjelent a Magyar Gárda főkapitányostul és több jobbikos politikus is – tudósít a hírTV.
19.10: A hírtv helyszínen lévő tudósítója szerint már körülbelül 500 fő demonstrál a brutális magyarellenes támadás ellen. A mérkőzésen jelen lévő Dusan Csaplovics szlovák miniszterelnök-helyettes a szlovákiai magyar politikusokat tette felelőssé a történtekért - szerinte „minősíthetetlen viselkedésük” okozza a feszültséget. Slota szerinte teljesen rendben van. Ismételten elmondjuk: még a Such György-féle "Magyar" Rádió helyszínen lévő tudósítója is azt mondta: "a szlovák rendőrök brutalitása azért is érthetetlen, mert nem előzte meg semmi olyan cselekmény, ami indokolta volna a föllépést."
19.05: Körülbelül még kétszáz fő csatlakozott a tüntető tömeghez a Stefánia úton, sokan úton vannak. A félholtra vert szurkoló állapotáról megbízható információ nincs, csak találgatások: állítólag stabilizálódott az állapota, de az is lehet, hogy halálhírét elhallgatják ezekben a kényes pillanatokban.
18.40: A hazafelé tartó magyarok egy része átlépte a határt, ők most a budapesti tüntetésre igyekeznek.
18.30: 19 órától Békéscsabán is tüntetnek a konzulátus előtt, melyen képviselteti magát a HVIM és a Jobbik is.
18.20: Néhány százan tüntetnek a szlovák nagykövetség előtt, melyet kettős kordonnal kerítettek el, az embereket pedig kiszorították az épület elől. Mindenkit igazoltatnak.
17.45:
Közlemény:
Felhívás felkelésre!

A szlovák megszálló hatalom és a szlovák soviniszták átléptek egy határt 2008. november 1-én Dunaszerdahelyen. Ez nyílt hadüzenet, ezért felkelésre szólítunk fel minden magyart a világon! Magyarok vérét ontották Felvidéken, ezért vérbosszút állunk! Félre kell tennünk most minden kisstílű vitát, ellenségeskedést és összefogva, együtt kell mozdulnunk, ezért várunk minden szervezetet hétfőn (november 3-án) 18 órakor a budapesti szlovák nagykövetség előtti demonstrációra!

a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöksége

 
 
A magyar(országi) diplomácia egyelőre hallgat, ami nem csoda, hiszen míg Pozsonyban, a szlovákok tőlünk lopott fővárosában szlovákok kormányoznak, addig a cionista budapesti rezsim szintén a magyarverést részesíti előnyben. Az EU-ban ezt is meg lehet csinálni, hiszen az élősködő cigánybűnözőkkel és héberekkel szemben a magyar nem védett faj. Mivel a tót kormánynak nem kell félnie kemény magyar válaszlépésektől, akár lövethet is legközelebb.
„Mindenkit elkezdtek ütni viperával és nem hátra, nem lábra ütöttek, hanem fejre. Beszorítottak a kerítéshez nagyon sok magyar szurkolót és volt, aki így beszorult a tömeg alá, rájuk tapostak, és amikor a mentősöknek odaszóltak, hogy jöjjenek, nem akarták őket beengedni. Erre, a rendőrök a földön fekvő embereket is rugdosták illetve viperával ütögették. Mikor meglátták, hogy nagy a baj, rögtön kivitték azt a három sérültet kerítésen kívülre, és az egyiket már úgy lehetett látni, hogy a helyszínen újraélesztették. Neki eltörték az állkapcsát, epilepsziás rohamot kapott. Ő egy helyi dunaszerdahelyi srác” - nyilatkozta telefonon egy magyar szurkoló a Hír Televíziónak.
A felvidéki Magyar Koalíció pártja időközben tiltakozott a magyarellenes szlovák belügyminiszternél.
Komáromban a tótok már a meccs előtt letartóztatták a Romantikus Erőszak együttes tagjait, míg a Moby Dick együttes egyik tagját egyszerűen nem engedték be a műállamba.
Dunaszerdahelyen a megszállók bezáratták az üzleteket, betiltották az alkoholárusítást, és korábban megtiltották, hogy a fenti két együttes koncertezzen. Ez ugyebár a "csodás" EU, amiről a parlamenti pártok azt hazudták, hogy megoldja minden gondunkat csonkaországban és az elcsatolt részeken is...
Az eset azt is mutatja, hogy a megszállók még egy focimeccsen, egy magyar csapatnak történő szurkolást is képtelenek elviselni, rettegnek. A rendőrök és katonák, gyakorlatilag gyilkosok akciójának célja az első pillanattól a terror volt, megállhat az emberiség elleni bűn is. Ha ugyanezt izraeli szurkolók ellen követik el, az úgynevezett Szlovákiát lebombáznák.

A tót patkányrezsim azt hazudta, hogy a magyarok dobtak pirotechnikai eszközöket a pályára - mintha ez igazolná a gyilkosságot - a valóságban azonban a Slovan "Bratislava" magyargyűlölő ultrái tették ezt, ellenük ennek ellenére nem léptek fel. A tót rezsim legalább támogatja sajátjait, míg a magyarra mindkét államban verés vár.
Akár meghalt a magyar srác, akár nem, életveszélyesen megsebesítették a gyilkosságot megkísérlő megszállók.
Kuruc.info - Szent Korona Rádió - Hír Tv - Barikád - Heol nyomán

Alább a nem éppen magyarbarát judapesti Such Rádió ("Magyar" Rádió) tudósítása, amely szintén embertelen, magyarellenes állapotokról számol be.
A szlovákiai Dunaszerdahelyen verekedés tört ki magyar futballszurkolók és a rendőrök között. Az MR1-Kossuth Rádió helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy a Dunaszerdahely-Slovan Bratislava mérkőzés 17. percében minden előzmény nélkül a szlovák rendőrök benyomultak a magyar szurkolók szektorába, ahol többeket brutálisan összevertek. Több sérültet a mentők szállítottak el. A mérkőzés félbeszakadt.
Bár nem játszik magyarországi csapat ma a felvidéki Dunaszerdahelyen, mégis több magyar radikális futballszurkoló utazott a kora délutáni szlovák bajnoki mérkőzésre. A szokatlan helyzet előzménye, hogy szlovák szurkolók nemrégiben magyar és ferencvárosi zászlót égettek. (Ami ellen a tót rendőrség természetesen nem lépett fel - a szerk.)
Lantos Gábor, az MR1-Kossuth Rádió munkatársa már a Déli Krónikában arról számolt be, hogy a találkozó előtti órákban pattanásig feszült volt a helyzet. A rendőrség és a katonaság szinte gyűrűbe vonta a dunaszerdahelyi stadion környékét. Úgy tudjuk, már Vámosszabadinál szlovák katonák és rendőrök igazoltatták a magyar rendszámú autókat és kiszállítottak jó néhány fiatalembert. Mindez Magyarország területén történt.
A botrány a mérkőzés 17. percében tört ki, amikor minden előzmény nélkül a szlovák rendőrök benyomultak a magyar szurkolók szektorába. A rendőrség előbb a korlátnak szorította a tömeget, majd több szurkolók brutálisan összevert. Több sérültet a mentők szállítottak el. A szlovák rendőrök brutalitása azért is érthetetlen, mert nem előzte meg semmi olyan cselekmény, ami indokolta volna a föllépést - jelentette tudósítónk.
A mérkőzés félbeszakadt, a szektort kiürítették, majd újraindult a játék. 
(Magyar Rádió)