Csongrád megyében népszerűsítette szerdán az Elsikkasztott ország című könyvét Thürmer Gyula.

A Munkáspárt elnökét Vásárhelyen, városházi irodájában fogadta Lázár János polgármester, avagy a kapitalista nagytőkés és a kommunista  politikus kézfogása. A zárt ajtók mögött folytatott megbeszélésen szó esett hazánkról és a válságról. Thürmer Gyula a megbeszélés után elmondta: egyetértettek abban, hogy az ország gazdasági és morális értelemben is nagyon nehéz helyzetben van, s ezért változásra, kormányváltásra van szükség.
– Úgy érzem, abban is azonosan gondolkodunk, hogy korlátozni kell a multinacionális tőkét, s többet kell adni a rászorulóknak – mondta a pártelnök sajtótájékoztatóján, amelyen nem vett részt Vásárhely polgármestere. Lázár János, Vásárhely polgármestere hivatalában fogadta Thürmer Gyulát, a Munkáspárt elnökét. Thürmer Gyula „Őszinte elismeréssel és tisztelettel munkásságáért" szavakkal dedikálta vendéglátójának ajándékozott kötetét. Elmondta: nagyra becsüli Lázár Jánost mint polgármestert, országgyűlési képviselőt és a Fidesz meghatározó politikusát.
A Munkáspárt elnöke ezt követően a vásárhelyi, majd a szentesi tévéstúdió vendége volt. A Csongrád megyében tett látogatását a szegedi Fókusz könyváruházban tartott dedikálással fejezte be.
(Délmagyar)
Kuruc.info kérdés: ki is tolja akkor a kommunisták szekerét? (Geyer)
Kapcsolódó anyagok: