Ismerős a közhelynek számító és unalomig ismételt idiótaság, hogy mi, nemzeti radikálisok vagyunk a gyűlölködők, az uszítók stb. Érdekes, hogy amikor elő is vesznek néhány példát ennek bizonyítására, elfelejtik hozzátenni azt a tényt, ami ezen reakciókat kiváltja. Mint például az alábbi, szerkesztőségünkbe érkezett levél, amit most változtatás nélkül közlünk:
"Isten nem ver bottal, drága náci barátaim! A rasszista, gyűlölködő mentalitásotok okozza a vesztetek! Persze bajban nektek sem büdös a cigány, ugye? Remélem, hogy az árvíz a szart is kimossa a féreg, élősködő beletekből Ti undorító pondrók! Azt kívánom, hogy egész Kelet-Magyarországot mossa el a szaros víz, veletek együtt. Segítsen nektek az, akinek két anyja van Ti mocskos állatok!!! Szebb jövőt a kurva anyátoknak! Orbán úgyis a sárba fog döngölni"
A feladó egy bizonyos Samu Roland (e-mail címe: paprikacsoda@citromail.hu) nevű szívtelen állat, akit ezek szerint nem érinti meg az, hogy magyarok ezrei kell elhagyják otthonukat, köztük cigányok is és nem tudja értékelni azt sem, hogy hazánk agymosott polgáraiból még mindig nem lehetett a minimális jóérzést kiirtani. Minden ellenségeskedésük dacára, a gárdista és a cigány most együtt pakolja a homokzsákokat, míg ez a vadbarom kényelmes, meleg otthonából leveleket írogat.
Ha most azt mondom, hogy írjunk ennek a hitvány féregnek, és tegyük fel az összes létező spamlistára és hírlevélre, akkor én vagyok a náci és engem kell üldözni.
Ugye, ti gyűlöletbeszédtől minket óvni akaró nagyurak?
Kuruc.info – Florian Geyer