Slota pártja az alábbi plakáttal próbál több szavazatot szerezni a Felvidéken. Az üzenet egyértelmű: az állampolgárság visszaadása csak a kezdet, hamarosan minden magyar lesz. (Nem újra magyar, csak magyar - de ne vágjunk a dolgok elébe.)

"Csak hogy holnap ne csodálkozzunk"

Viszont egy-két apróságra nem gondolt az alkoholista autótolvaj: arra, hogy a magyarok számára öntudaterősítő lesz az akár szebb időket is felidézni képes, de mindenképpen magyar erőt sugalló plakát, továbbá arra, hogy az értelmesebb tótok ráébredhetnek: ezt hasonló módon már látták valahol - s bekövetkezhet a kínos felismerés: kettős kereszt, hármas halom... ezt is a magyaroktól loptuk, ahogy az országunkat, himnuszunkat, történelmünket stb.
Kissé kínos, nemde?
Frissítés: Másik eszement plakátjukon egy - feltehetően - tót atyafi szimpatikus magyar szomszédját látjuk, öltönyben, piros-fehér nyakkendőben, akiből hipp-hopp vérfagyasztó, szélsőséges, rasszista, antiszemita, soviniszta gárdista válik.

Alatta a szöveg:
"Hogy a szomszédból ne legyen ellenség. Szlovákok! Ne hagyjátok magatokat becsapni! Az állampolgárságról szóló törvény Európa első számú problémája! Nem emlékszünk Jugoszláviára, ahol a szomszéd a szomszéddal harcolt? Mi is ilyen ostobák akarunk lenni? Nem tudjuk elkerülni a konfliktust? Nem akarunk nyugtalanságot, félelmet kelteni, csak megakadályozzuk a beavatkozást, amíg nem késő. "
(Kuruc.info - Új Szó - Hírszerző - Barikád nyomán)
Kapcsolódó: