Eredményes volt a portálunk híradása által kiváltott tiltakozáshullám a Madách művét meggyalázó zsidók ellen: mint a Célpont anyagából kiderül, meglepte a tetűhintásokat az az energia, mellyel a végelgyengülés határán lévő nemzetünk még reagálni tudott költője nagy művének megcsúfolására. Le is lépett gyorsan néhány gyengébb idegzetű kiválasztott (a többieknek, úgy tűnik, másként működik az ingerszintjük), köztük a videók többségén szereplő trágár Janklovics, de az egész névsor folyamatosan változik, amint azt elégedetten állapítjuk meg minden odalátogatásunk során.
Megszólal az egyik főzsidó, a Vajda Róbert nevű, aki a Budapesti Zsidó színház társulatvezetője. Vajda elhatárolódik a magyar irodalom egyik legkiválóbb előadását megcsúfoló hitsorsosaitól, felhívva a figyelmet arra, hogy csak egymás értékeinek kölcsönös tisztelete teheti békéssé az együttélést, ugyanakkor felszólítja a hazai zsidóságot, cselekedjenek hasonlóan, ellenkező esetben azt hiheti a magyarság, egyetértenek a magyarellenességgel, s ez a legjobb táptalaja az antiszemitizmusnak.
Persze vicceltünk, a képen látható féreg nemcsak nem hajlandó - olthatatlan gyűlöletéből kifolyólag még taktikai megfontolásból sem képes ilyesmire. Figyeljük meg a gyűlöletet az arcán, mellyel, újabb és újabb csatákat vesztve a magyar nyelvvel szemben, elmakogja, hogy ők gyakorlatilag így harcolnak a fasizmus ellen - mert ha valaki megmondja, mit lehet és mit nem, az tudjuk: nácik, holokauszt, zsidók milliárdjai a kéményben, stb. (Ráadásul félanalfabéta a Madáchot szerető magyar.) A keresztény, magyar közízlés tehát a diktatúra a zsidónak, s ennek a teljes leépítése jelenti az általuk folyamatosan tökéletesített demokráciát, vonhatjuk le a következtetést.
De tekintsük meg az összeállítást, eléggé beszédes az is. A figyelmet az aljas provokációra ráirányító Kuruc.info nevének elhangzását persze ne várják.

 
 
Kapcsolódó: