Ráadásul nem kicsit. Alább össze-vissza csillagozva a G*ciprodukció nyomdafestéket nem tűrő primitív szövege, mely az "alkotás" blogján jelent meg, eredetiben itt tekinthető meg. (Ha már ők is belinkeltek bennünket, kedveskedünk ennyivel. Az alábbiakért viszont viselje a szerző a felelősséget - aki nem más, mint az említett Janklovics, adatlapja itt. Ugyanakkor jelezzük neki, kicsit több vagyunk azért egy blognál.)
Friss: úgy tűnik, a tetűhintásnak csak a szája nagy és messziről szeret gyalázkodni, máris nevet változtatott Iwiwen, továbbá törölte fényképét. Alább a frissített adatlap.
Még frissebb: előbbi bejegyzésünk után pár perccel törölte is adatlapját. Bárcsak ő maga is így takarodna a magyar életből.
Most hívott Szerva, hogy rámszállt a kurucinfo, meg más blogok. Kinyalhatják a v*lagamból a véres g*cit, mondom a Szervának, ők talán nem nézik a filmjeimet? Nem a f*szt, minden kurucos köcsög veri a f*szát és folyatja a nyálát, este elmondja az imáját, lefekszik a nagyssasszonyuk, aztán kilopakodnak és beülnek a monitor elé, hogy megnézzék a pornófilmemet, miután felkúrnak 29 dolcsit a számlámra. Akármennyire védik a magyarságot, nem tudnak ártani neki, hogy a Madách Imre k*rná seggbe őket.

Végezetül megmutatjuk a feltehetően állami támogatásból készített (napi 4 milliós költségvetésű) mű újabb werkfilmjét, melyen Jankovics "kifejti" (Madách szülőfalujában!), hogy szerinte a falu közelében lévő tóban "Madách az édesanyját szodomizálta a félsekély vízben, édesapja hátán egyébként, mert ő lement térdre"...
A többi videóhoz hasonlóan ezt is törölte a bátor izraelita, miután ráirányítottuk a nyilvánosság figyelmét - alatta viszont ismét elérhető, gondoskodtunk róla.
 
 

Erről a magyargyűlölőről van szó:


Időközben megszeppent a kocsisszájú zsidó, nevet változtatott, most épp így hívják. (És hívhatják akárhogy, a fenti linken az ő oldala fog bejönni, amíg nem törli azonosítóját. Azt hitte, ilyen könnyen túljár a buta magyarok eszén...)


Pár perc múlva csak ez maradt: