2019. február 23., szombat, Alfréd, Szemere napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban15:47 Szintén családtámogatási programmal kampányol a lengyel kormánypárt - a fiataloknak és a nyugdíjasoknak ís ígérnek15:31 A szemkilövetővel is kész együttműködni az LMP, csak a Fidesz és a Mi Hazánk logója lesz nekik vállalhatatlan14:42 Tele a tb-kassza: másfél milliárd forintból kutatgatják az északkelet-magyarországi cigányok egészségi állapotát
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Az ember tragédiája mint zsidó pornó - itt az állatkínzó perverzek újabb "műve" (4 milliós napi költségvetéssel) (18+!)


Mi maradt még ezeknek a hülye magyaroknak, amit nem gyaláztunk meg vagy tettünk nevetségessé? - gondolkodtak el egy unalmas estén Toepler Zoltánék. Mivel nem jutott semmi eszükbe, megkeresték a világhálón, mit tanulnak a még napjainkban is megtartott fránya magyarórákon azok a mucsai kölkök, akik nem a Lauderbe járnak. Így bukkantak rá Az ember tragédiájára, s miután kicsit utánaolvastak, miről is van szó, úgy döntöttek: ez lesz a következő célpont. A nyári zsidó fesztivált lekésték vele, de azért így is megteszi. Bemutatja a geciprodukció, a zsidó és a városi (szintén zsidó) színház, "pornómágus": Janklovics Péter.
"Anti, a már fiatalon világhírű pornómágus élete főművére készül: Az Ember Tragédiájának nagyléptékű pornóadaptációját akarja leforgatni. Látszólag már minden összeállt a mesterműhöz: forgatókönyv,

szereposztás, csillagállás. Levente, az elvetemült költőzseni megtudja, hogy Éva szerepére gimnáziumi szerelmét választották ki: elhatározza, hogy igazságot tesz" - egyelőre ennyit árulnak el a készülő nagy alkotásból.
Ja és azt is megtudjuk, hogy "kevesebb anál kell az egyiptomi színbe", mert túl hosszú a mestermű.

Néhány a szereplők közül
Továbbá hogy az Édenkertbe két új szereplő jött, Úristen és a Jó és Gonosz tudásának fája.
Hogy legyen fogalmunk, mégis mire számíthatunk, pontosabban azon szerencsétlen fiai nemzetünknek, akik, fogalmuk nem lévén, mire megy ki ez a cionista értékrombolás, Az ember tragédiáját meggyalázó fércmunka nézőivé válnak majd, tekintsünk meg három werkfilmet. Csak hogy lássuk, kikkel, milyen körülmények között készül az új nagyszerű héber mű.
Megjegyzés: Amint legutolsó mondatunkban megjósoltuk, törölték is ijedtükben a videókat a patkányok, az ő oldalukon is csak a keret van meg (lásd lent). Sebaj, természetesen mentettük és most a törölt videók alatt ismét elérhetővé tesszük a bűnjeleket. (Ha, látva, hogy már úgyis mindegy, és ők tűnnek szánalmasnak azzal, hogy törlik a saját büszkeségüket, újra feltöltik a videókat, ám legyen, minden bizonyíték megvan alább.)

Az első videó bizonyítja a bevezetőben leírtakat, melyek szerint ennek a félanalfabéta senkinek fogalma sincs a magyar kultúrkincsről, hiszen nem ismeri fel a Bánk Bán nagyáriáját, melyet minden magyar embernek kívülről kellene tudnia. Külön megbotránkoztató a szókincs és a viselkedés, az a pökhendi megalázó stílus, melyekkel az embereket lekezeli - de nem tudjuk sajnálni őket, minek mentek oda. Vagy miért nem kevertek le egy akkora pofont a taknyosnak, hogy kiköpje a fogait.
 

"Ki f*szomat érdekel a Nemeskürthy István meg apád f*sza, hát ki nem szarja le? Beszéljünk végre a b*szásról, b*szd meg, a pin*ról, hát ez érdekli az embereket, b*szd meg."
Majd Madáchról értekezik a költő szülőháza előtt válogatott szitkok közepette, pornófilm témakörben, meggyalázva szerzőt és művét egyaránt. Itt derül ki egyébként, hogy négymillió a napi költségvetés erre az undorító szemétre - szinte biztosan állami támogatásból. Ha valaki többet tud erről, netán bizonyítéka is van, várjuk levelét.
 

Az utolsó videó a jó reménységet hivatott felébreszteni olvasóink lelkében. Ezen látszik ugyanis a legegyértelműbben, hogy ez a kártékony féreg valójában egy szánalmas figura, aki beleőrült a saját frusztrációjába és hülyeségeibe. Tehát remélhetőleg nem sokáig fogja borzolni idegeinket.
 
Bővebben (amíg nem törlik a gyáva zsidók, ahogy tették korábbi anyagaink videóival és más vonatkozó anyagaival) itt és itt.
Kun András - Kuruc.info


A videók hűlt helye




Kapcsolódó

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready