Mi maradt még ezeknek a hülye magyaroknak, amit nem gyaláztunk meg vagy tettünk nevetségessé? - gondolkodtak el egy unalmas estén Toepler Zoltánék. Mivel nem jutott semmi eszükbe, megkeresték a világhálón, mit tanulnak a még napjainkban is megtartott fránya magyarórákon azok a mucsai kölkök, akik nem a Lauderbe járnak. Így bukkantak rá Az ember tragédiájára, s miután kicsit utánaolvastak, miről is van szó, úgy döntöttek: ez lesz a következő célpont. A nyári zsidó fesztivált lekésték vele, de azért így is megteszi. Bemutatja a geciprodukció, a zsidó és a városi (szintén zsidó) színház, "pornómágus": Janklovics Péter.
"Anti, a már fiatalon világhírű pornómágus élete főművére készül: Az Ember Tragédiájának nagyléptékű pornóadaptációját akarja leforgatni. Látszólag már minden összeállt a mesterműhöz: forgatókönyv,

szereposztás, csillagállás. Levente, az elvetemült költőzseni megtudja, hogy Éva szerepére gimnáziumi szerelmét választották ki: elhatározza, hogy igazságot tesz" - egyelőre ennyit árulnak el a készülő nagy alkotásból.
Ja és azt is megtudjuk, hogy "kevesebb anál kell az egyiptomi színbe", mert túl hosszú a mestermű.

Néhány a szereplők közül
Továbbá hogy az Édenkertbe két új szereplő jött, Úristen és a Jó és Gonosz tudásának fája.
Hogy legyen fogalmunk, mégis mire számíthatunk, pontosabban azon szerencsétlen fiai nemzetünknek, akik, fogalmuk nem lévén, mire megy ki ez a cionista értékrombolás, Az ember tragédiáját meggyalázó fércmunka nézőivé válnak majd, tekintsünk meg három werkfilmet. Csak hogy lássuk, kikkel, milyen körülmények között készül az új nagyszerű héber mű.
Megjegyzés: Amint legutolsó mondatunkban megjósoltuk, törölték is ijedtükben a videókat a patkányok, az ő oldalukon is csak a keret van meg (lásd lent). Sebaj, természetesen mentettük és most a törölt videók alatt ismét elérhetővé tesszük a bűnjeleket. (Ha, látva, hogy már úgyis mindegy, és ők tűnnek szánalmasnak azzal, hogy törlik a saját büszkeségüket, újra feltöltik a videókat, ám legyen, minden bizonyíték megvan alább.)

Az első videó bizonyítja a bevezetőben leírtakat, melyek szerint ennek a félanalfabéta senkinek fogalma sincs a magyar kultúrkincsről, hiszen nem ismeri fel a Bánk Bán nagyáriáját, melyet minden magyar embernek kívülről kellene tudnia. Külön megbotránkoztató a szókincs és a viselkedés, az a pökhendi megalázó stílus, melyekkel az embereket lekezeli - de nem tudjuk sajnálni őket, minek mentek oda. Vagy miért nem kevertek le egy akkora pofont a taknyosnak, hogy kiköpje a fogait.
 

"Ki f*szomat érdekel a Nemeskürthy István meg apád f*sza, hát ki nem szarja le? Beszéljünk végre a b*szásról, b*szd meg, a pin*ról, hát ez érdekli az embereket, b*szd meg."
Majd Madáchról értekezik a költő szülőháza előtt válogatott szitkok közepette, pornófilm témakörben, meggyalázva szerzőt és művét egyaránt. Itt derül ki egyébként, hogy négymillió a napi költségvetés erre az undorító szemétre - szinte biztosan állami támogatásból. Ha valaki többet tud erről, netán bizonyítéka is van, várjuk levelét.
 

Az utolsó videó a jó reménységet hivatott felébreszteni olvasóink lelkében. Ezen látszik ugyanis a legegyértelműbben, hogy ez a kártékony féreg valójában egy szánalmas figura, aki beleőrült a saját frusztrációjába és hülyeségeibe. Tehát remélhetőleg nem sokáig fogja borzolni idegeinket.
 
Bővebben (amíg nem törlik a gyáva zsidók, ahogy tették korábbi anyagaink videóival és más vonatkozó anyagaival) itt és itt.
Kun András - Kuruc.info


A videók hűlt helye




Kapcsolódó