A zsidó színházzal karöltve bemutatjuk a Nagyérdeműnek Az ember tragédiája pornóváltozatban való izraelita tálalásának hímnemű főszereplőjét, aki boldogan árulja el: a fehér magyar lányra félperc alatt feláll neki. Tovább feszítik a húrt a nemzetünkből gúnyt űző zsidók, korábbi werkfilmjeiket ugyanakkor törölték - mi viszont újra elérhetővé tettük a bűnjeleket. Ott találhatók ismét az eredeti, Az ember tragédiája mint zsidó pornó - itt az állatkínzó perverzek újabb "műve" (4 milliós napi költségvetéssel) (18+!) címet viselő cikkünkben, továbbá újra elérhető a Madáchot nyíltan gyalázó werkfilm is.
Szeretett izraelitáink ugyanakkor őseik bevált taktikáját alkalmazzák: élére állnak a bomlasztásnak, pusztítanak, amíg észre nem veszik őket, amikor pedig lebuknak, tagadnak, hamisítanak, hazudnak, ők a legártatlanabbak, a végén pedig még fel is háborodnak, hogy ismét ártatlanokat üldöznek az antiszemiták.
Erre bizonyíték a videók törlése, Janklovics iwiwes névváltoztatása, majd adatlapjának teljes törlése, ráadásul a "mű" honlapjának logóján is finomítottak.
Így néz ki most:


És így nézett ki, mikor lecsaptunk rájuk.



A tanulság egyértelmű: bármily pofátlan is, megfutamodik a magyargyalázó zsidó, ha ármánykodását nyilvánosságra hozzuk. Annyira még nem törték meg gerincünket, hogy ne tartsanak tőlünk ilyen gaztettek elkövetői.
A Zsidó Színházat szerencsére még kint hagyták, így nem nekünk, összeesküvés-elmélet-gyártó fasisztáknak kell a zsidó (vezér)szálat bizonygatni - a szóban forgók származásán kívül, persze.
Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy az új plakátváltozaton szerepel egy fontos információ is, mégpedig a premier helye és ideje.
Az alábbi videó az erre való meghívást tartalmazza, de a nácikon és a zsidó színházon, meg Toepler nevén (ja és persze a gecin) kívül egyebet nemigen sikerült megértenünk.
 
 
Tehát szeptember 27, Sirály, 20 óra - ott lehet majd gratulálni e szép csapatnak. Köztük Ádámnak is, aki az alábbi videón mutatkozik be. Legyünk hálásak emancipált kisebbségünknek, amiért követendőnek állítja be e nemes fajtával való keveredést...
 
 
Kun András - Kuruc.info