A korábbi modell, ma EP-képviselő Mussolini
A brutális gyilkosságok, a folyamatos cigányterror miatt Róma, Torino, Milánó, Firenze és Nápoly prefektúrái listázzák a nemkívánatos elemek neveit az olasz hatóságoknak, a milánói prefektus már aláírta az első négy kitoloncolási határozatot. Alessandra Mussolini, a kitűnő Duce orvosi végzettségű unokája egy román lapnak nyilatkozott a cigánybűnözésről. Idehaza a parlamenti pártok körében tabutéma a valóság, sőt, évente százmilliárdokkal pénzelik, szaporítják, bátorítják az emberölő, tolvaj, rabló hordát, míg a magyarokat Gyurcsánytól Pokorniig rendszeresen rasszistázza a cionista politikai maffia.

Száz román állampolgárt indítottak útnak a napokban Olaszországból Románia felé. A La Repubblica napilap tájékoztatása szerint mintegy ötezer fő kitoloncolása várható Olaszországból, nagy részük román állampolgár és természetesen cigány. Itáliában országos ellenőrzések kezdődtek a sátortáborokban a brutális, cigányok által elkövetett gyilkosságokat követően, ennek eredményeként az ország délkeleti

Alessandra mostanság
részében eddig 30 kg hasis és marihuána, valamint fegyverek kerültek lefoglalásra.

A harmadik képen a román állampolgárságú, cigány származású Nicolae Romulus Mailat, aki a rendőrség szerint október 31-én este Róma egyik külvárosában egy vasútállomáson megtámadott egy, a vonatról leszálló nőt, magával vonszolta, brutálisan megverte, megerőszakolta, majd az öntudatlan áldozatot egy árokba dobta. Az asszony belehalt sérüléseibe. Nem ez volt az első eset,  de a román és bolgár uniós csatlakozást követően a balkáni cigánysöpredék rázúdulva Nyugat-Európára kirívó mértékben rontotta a bűnügyi statisztikát. A rablások, betörések, tolvajlások száma sokszorosára nőtt, és az olasz közvéleményt sokkolta a genetikai hulladékok szélsőséges kegyetlensége. Tavasszal egy római metróállomáson két cigánylotyó esernyőt szúrt egy olasz lány, Vanessa Russo szemébe, aki belehalt sérüléseibe. A nagyvárosokban mindennapossá váltak a fegyveres rablások, késelések, nők

Mailat: egy tetves gyilkosa sok közül
bántalmazása és megerőszakolása. A magyarországi cigányfajvédő sajtóval szemben Nyugat-Európában egyre több lap és politikus nevezi nevén a tetteseket, az élen természetesen a jobboldali radikálisok állnak - Itáliában is. És az olasz nemzet is válaszol, vezetőik pedig általában nem őket vádolják a színesbőrű gyilkosok helyett. Nemrégiben hazafiak felgyújtották a környéket rettegésben tartó torinói cigánytábort és országszerte egyre gyakoribbak a határozott önvédelmi akciók.

Alessandra Mussolini, volt fotómodell, jelenleg E. P. képviselő, volt parlamenti képviselő, az olasz ultrajobboldal (igen, fasiszták és rendben vannak) egyik emblematikus figurája, pártelnök és Berlusconi politikai szövetségese exkluzív interjút adott a Cotidianul című román napilapnak
.

-Ön szerint hogyan ítélik meg a román közösséget Olaszországban?

-Románia csatlakozása az EU-hoz egy menekültáradatot indított el Olaszország irányába.

Tudtommal a román hatóságok otthon erélyesen lépnek fel a sátortáborok létesítése és a nomád életvitel ellen. Ennek ellenére az Olaszországba érkező román állampolgárok ilyen lakóhelyeket létesítettek azoknak a bevándorlóknak, akik nem képesek arra, hogy becsületes munkával tartsák fenn magukat és bűnözésből élnek.

Természetesen Olaszországnak is, akárcsak a többinek megvannak a maga bűnözői: ellopnak néha egy táskát vagy autót, de nem torkollik brutális gyilkosságba a tolvajlás, nem verik szét kővel a károsult arcát…

Az Olaszországba érkező románok oly módon keveredtek a cigányokkal, hogy az olasz állampolgárok már nem tudnak különbséget tenni a dolgozó román és a bűnöző cigány között.

Nem akarjuk a cigányokat többé ebben az országban!

És ellenezzük azt is, hogy nők és gyerekek Olaszország területén embertelen körülmények között éljenek, nomád táborokban, koldulásra, prostítucióra kényszerítve, vagy gyerekszülés céljából árusítva.

-Olaszországban, úgy tűnik, fenyegető kép alakult ki a román közösségekről.

-Természetesen. Az olaszok a román népet egy agresszív népcsoportnak tartják, akik semmibeveszik a nők és a gyerekek jogait, durván bántalmazzák őket.

A börtöneink nagy része román állampolgárokkal van tele.

Évekkel ezelőtt az albánokat tartották a legagresszívebb bevándorlóknak, erőszakosabbaknak tartották őket az egyiptomiaknál, marokkóiaknál.

A románok azonban mindenkin túltesznek.

-Nem lehetséges, hogy általánosítanak?

-Ne értsen félre. Nem Romániát hibáztatom. De szigorúbb törvényeket kell alkotni a sátortáboros életmód ellen. Aki pedig nem képes tisztességes munkával fenntartani magát, hagyja el az országot, függetlenül attól, hogy melyik EU tagállam állampolgára.

-Ön szerint mi a drámai végkifejlet oka?

-Részben a mi enyhe törvénykezésünk, mely nem biztosította az azonnali kitoloncolást és a sátortáborok felszámolását.

Másrészt: börtöneink tele vannak román bűnözőkkel, lassan nem férnek be a mieink.

Miért nekünk kell eltartani a román bűnözőket?

Ezek az emberek töltsék a büntetésüket hazájukban, hiszen minden fogvatartott évi 15-18000 eurójába kerül az olasz államnak.

Hibás a román kormány is, aki a szociális problémáit úgy oldotta meg, hogy szélnek eresztette az állampolgárait.

És itt feltenném a kérdést: ugyan mit tett Románia az EU-tól kapott támogatásokkal?

Kiket támogatott a román kormány ezekkel az összegekkel?

Eldöntöttük, hogy ellátogatunk abba az országba, hogy lássuk, hogy él a román szegény, a nők, a gyerekek, milyen segélyezésben részesítik a rászorulókat, milyenek ott a keresetek?

Mert bennünket megfojt az onnan érkező masszív menekültáradat.

A román kormány sajnálkozását fejezte ki nemrégiben a bűnestek miatt.

Micsoda mentalitás ez?

Nem sajnálkozni kell, hanem cselekedni.

Az olaszok ugyanis torkig vannak a román bűnözőkkel, betelt a pohár és kimondták: „Basta (olaszul: elég volt)! Térjetek vissza az országotokba!”

(Realitatea Net, Cotidianul nyomán Szent Korona Rádió)

Kapcsolódó cikkek

Amit az MTI elhallgatott: az emúlt évben a cigányok min. 76 embert gyilkoltak le Olaszban

A visegrádi országok és a cigányok – kijózanító statisztikák, adatok

Tovább folynak a cigánypogromok Olaszországban

Ellenséges érzelmek a cigányokkal szemben - a római gyilkosság visszhangja

Hoppá: újabb olasz romabűnözési adatok & beszámoló egy véres támadásról

Kuruc.info - Arppi S.