Az Éjjeli Menedék most pénteki adása kötelező darab. A teljesség igénye nélkül pár részlet:

-    A főügyész szerint két évig is bent tarthatják előzetesben a fiúkat. Hozzátesszük: úgy is, hogy semmi, de semmi bizonyíték nincs ellenük.
-    A pátkai, bekasztnizott polgárőrök ellen az égvilágon semmi, de semmi bizonyíték nincs, szemben a rendőrség a térség fideszes képviselője által is egyértelműen megcáfolt (kötelező cikk, ha valaki nem olvasta volna még – a linkeket is kövessük belőle) hazugságával. A műsor vendégei azt mondták, a rendőrség arra vár, hogy a srácok bevalljanak bármit. Amúgy meg semmi, de semmi bizonyíték nincs ellenük.
-    Kiderült, az első hat napban tizenkétszer hallgatták ki a srácokat. Volt, hogy éjjel 2-kor ébresztették fel őket a rendőrök, hogy ezzel is terrorizálják őket, és arra kényszerítsék, hogy olyat valljanak be, amit nem tettek.
-    Mindenki egyetért abban, hogy egyértelműen koncepciós perről van szó. (Ahogy, hozzátesszük, a szigetvári cigányt megpofozó és emiatt már január óta előzetesben levő srácok esetében. Komolyan, ilyen csak Rákosi alatt volt…)
-    Akárcsak Gadnán, ill. Kesztnyétenen (lásd EZT), Erzsike néni ezeket a cigányokat is segítette; például öltöztette őket. Mégis mi a hála? Az, hogy azok megpróbálják teljesen tönkretenni a srácokat, ill. azok családját. Mert családos emberek, gyerekekkel! Érdekes, hogy a “mi lesz a gyerekeimmel?” csak a cigányoknál “működő” önfelmentési, büntetés alóli kibúvási praktika, a magyarok esetében nem alkalmazhatják?
-    Erzsike néni, a fiúk (nagy)anyja elmondta a legújabb esetet. Előző péntek éjszaka jött haza a szőlőjéből Erzsike fia. A természetesen a közlekedési szabályokat nem betartó, kivilágítatlanul (!) bicajozó cigánygyereket elsorodorta a visszapillantójával. Természetesen a cigányok kapára-kaszára kaptak és a halálos fenyegetések mellett szétverték a srác kocsiját is, félmilliós kárt okozva. Miközben, még egyszer hangsúlyozzuk, ebben az esetben IS a cigányok voltak a felelősek a közlekedési balesetért. (Egyéb, friss, nagyon hasonló példa: Mezőtúr, lásd EZT). Mára odáig fajult a helyzet, hogy ki se mer menni egyedül a házából Erzsike néni.

A műsor második része Kesznyétenről szól, megszólal benne Szepessy Zsolt, ill. a védő is.

A videó eredetije ITT található (az oldal kb. 2-3 hét múlva megszűnik!) Hamarosan feltöltjük valami videomegosztóra is, addig tessenek az eredetit nézni.
Kuruc.info - A.S.