Hát igen. Ha valakinek az eddigi információk nem lettek volna elégségesek, most még biztosabb lehet abban, hogy a pécsi kettős gyilkosságot valóban cigány maffiózók követték el – és még csak véletlenül sem rászístákok. Kíváncsi vagyok, most, hogy már teljesen egyértelmű, cigány az elkövető, hogy fognak kussolni a balliberális médiumok a nyomozás állásáról... Valószínűleg éppen olyan mély csend lesz, mint pl. a tiszaroffi öngyújtogatás utóélete során.

Előző cikkünkben már szó esett egy bizonyos "Csillag" nevű, természetesen cigány maffiózóról és köréről, mint a pécsi gyilkosság lehetséges elkövetőjéről, ill. felbújtójáról. Következzék a Délmagyar cikke, amely tovább árnyalja a képet:

Vérbosszúra készülnek a baranyai uzsorások?

Pécs - Újabb összecsapás várható Baranyában az uzsorások között. Az utolsó "ütközetben" elhunyt a nagyfőnök, a Kilences becenévre hallgató férfi lánya és veje. A pécsi kézigránátos robbantás óta a férfi eltűnt. (Kuruc.info: vajon miért? Tán csak nem azért, mert nem akarja, hogy a rendőrök elkapják?!) A STOP.hu úgy értesült, keresi ellenségét, egy Csillag becenévre hallgató utcai harcost.

Vérbosszúra készülnek az egymással háborúzó uzsorások. A másfél héttel ezelőtt elhunyt P. Zoltán és felesége, Rozália annak a területfelosztási harcnak esett áldozatul, ami az éjszakai életben egyáltalán nem ismeretlen Kilences, és a vele szemben álló Csillag között dúl.

A pécsi merényletben a családfő és felesége azonnal meghalt, miután egy jugoszláv gyártmányú kézigránátot hajítottak nappalijukba. Négy gyermeküknek szerencséje volt igaz, közülük ketten megsérültek. A rendőrség 10 millió forint nyomravezetői díjat tűzött ki az elkövető fejére.

Most úgy tűnik, a pénz a rendőrség kasszájában marad, hiszen a nyomozók gőzerővel dolgoznak. Egy kisebb településre való embert hallgattak már meg, és úgy tűnik, nyomon vannak.

"Van két kupleráj, amit ő üzemeltet, és a legtöbb prosti is neki dolgozik. Én már azt is hallottam, hogy droggal is foglalkozik. Nagyon veszélyes ember" - mondta az egyik játékterem felszolgálója, miután Kilences felől érdeklődtünk tőle. Mint megtudtuk, mindenben érdekelt, az autóbiznisztől a "baráti" kölcsönökig. Mióta lányát meggyilkolták, nem nagyon mutatkozik Pécsett, de mindenki tudja, hogy bosszúra készül. A feltételezett merénylő egy Csillag becenevű férfi, aki az utcai harcosok versenyein szerzett nevet magának.

A rendőrök most gyakorlatilag versenyt futnak az idővel, hogy ki találja meg előbb az elkövetőket, ők vagy a haragosok egymást. Ha az utóbbi következik be, a zsaruk szerint a kriminalisztika egyik legvéresebb összecsapása várható.

(A Delmagyar.hu cikkének változtatás  nélküli átvétele. Olvasói kommentárok vannak; érdemes elolvasni őket.)