Jól tudjuk, balliberális-fajvédő körökben mindenkinél rendesen kivágta a biztosítékot az, hogy hogyan, milyen módon rendelkezhet adatokkal a miskolci rendőrség a bűnözők etntikai hovatartozásával kapcsolatban. Fajvédőknél (mint pl. Munk Vera) Ez volt az egyik fő-fő “érv” Pásztor ellen.

A ma reggeli Mokka (eredeti ITT; YouTube-verzió alább), amelynek vendége Gusztos Péter volt, tartalmazott egy tegnapi Lakatos Attila-bejátszást is. (Gyk. borsodi cigányvajda.) Fehéren-feketén elmondta, hogy amikor beviszik a cigányt a rendőrségre, annak az első szava: “Most azért, mert cigány vagyok?” Hát igen, ez is egy jó magyarázat. Persze a Pásztor által is megpedzegetett verzió még hihetőbben hagzik: az, hogy romáink előnyöket remélnek? kapnak? attól, ha szóban, vallomásban kifejezetten egyértelműsítik a származásukat.

Lakatos ezen felül megismételte az immár szállóigévé vált mondását: “Ha 200 rablásból 200-at cigány követ el, azt minek nevezzük? Arabbűnözésnek?

Gusztos polkorrekt szövegéből is idézgessünk kicsit. Akárcsak több fajvédő társa, leszögezte, hogy ha Nyugaton valaki rendőr ilyet mondott volna, azt azonnal kirúgják. Gusztoskám! Tudom, neked csak egy vacak érettségid van, és már sokadik éve próbálod (sikertlenenül) megszerezni a diplomát – ha közben nem adtad fel az egyetemi tanulmányaidat. De azért próbáld megérteni: sok országban (Amerika, Hollandia stb.) egyenesen megírják a körözésekben, hogy az adott elkövető milyen származású. Még több országban vannak (publikus), fajtákra lebontott bűnözési statisztikák. Gusztoskám, próbáld pl. EZT cáfolni. Ugye, hogy nem megy? Ciki, mi?

Leszögezte azt is, hogy azóta visszatáncolt a miskolci SZDSZ-szervezet, és visszavonta a Pásztort támogató nyilatkozatát. Kutyából nem lesz szalonna - esetleg kaptak egy jó kis központi figyelmeztetést, ki tudja...

A YouTube-videó alább: