Edelény polgármestere kimondta az igazságot a cigányokról, többek közt azt is megemlítve, hogy szándékosan hoznak retardált purdékat a világra a retkek, hogy így több segélyt tudjanak leszívni a magyarok által megtermelt adóforintokból, Normális helyzetben, egy ilyen kijelentés után, amit nem egy szkinhed nyilatkozott a kocsmában, hanem egy elöljáró, az ügyészség legalábbis kivizsgálja, ha nem épp teljes körű nyomozást indít annak a kiderítésére, hogy vajon miért születnek a cigányok körében az átlagnál magasabb arányban debil gyerekek. Nos, Abszurdisztánban nem ez történik, a retkek ezekben a pillanatokban az edelényi polgármesteri hivatal előtt gyülekeznek, a helyszínen vannak a sünök is. A mai délelőtt kérdése: mit tesznek majd a sünök? Lőnek-e ki szemeket, vetnek-e be paprikasprayt, végigviperázzák-e a bűnbandát? Az igazi kérdés azonban az, hogy elkezdődik-e a magyar-cigány polgárháború? Alább olvasónk helyszíni beszámolója, az általa készített képekkel. A szöveget nem korrigáltuk.
Kedves Barátaim! A mai napon Edelény belvárosában, a polgármesteri hivatal előtt gyülekeznek a mostani percekben is a cigányok, tiltakozásul Molnár Oszkár polgármester igazságbeszéde ellen.

Véletlenül pont arra jártam és gép is volt nálam: az utca elejétől a közepéig kordonnal lezárva, számos sima és készenléti sün és süntransporter áll a hivatal környékén. A tisztességes emberek, akik okmányirodába, földhivatalba, háziorvoshoz, könyvtárba mennek (mennének), mind át kell hogy haladjanak a kordonokon, illetve ezután az orkok népes seregén. Persze, az ő jogaik nem érdekesek. Becslésem szerint olyan 150-200 cigány lehet, és kb ennek a fele a sünállomány, akik között rohamosztagosok is vannak szépen felöltözve, tüskéken kívül páncéllal is ellátva. Küldöm mellékletben a képeket, kb 10 perce készültek.






A cigányok között kirívóan nagy a 35-40 körüli, de 60-nak kinéző tenyészkoca, továbbá a 20-25 éves kancigány-állomány, akik bizonyára mind dolgos és szorgalmas emberek, és a mai munkanapra szabadságot vettek ki. A pofájukról látszik, hogy nagy részük a nevét sem lenne képes leírni (természetesen bizonyára jogosítványuk azért van), és majdnem mindnek ott lóg a cigi a gambájában, mint alapvető élelmiszer. A színhely felé jelenleg is csapatostul özönlenek a buszmegállók irányából derék cigányaink, sokan kölykökkel.

Számos üszökkel találkoztam, melyek bőven mázsa fölötti súllyal büszkélkedhetnek - mindenki láthatja, micsoda károkat okoz nekik a szörnyűséges elnyomás, a brutális rasszizmus. Vajon a fehér lakosság hány százaléka engedhetné meg magának, hogy egy hétfő délelőtti napon tüntetni menjen? Költői a kérdés...

A városi tévében Molnár Oszkár polgármester rendkívüli közleménye megy folyamatosan, mely szerint kéri az ellentüntetőket, hogy ne menjenek a környékre.

Kitartás, és előre Jobbik!

Karcsikaa (a biztonság kedvéért a nevet átírtuk - a szerk.)