Járóka Lívia (Fidesz) európai parlamenti képviselő szerint új és sürgős programokat kell indítani a romák társadalmi integrációjának megvalósítására, „lejárt a romaügyben történt eddigi látszattevékenységek és ígérgetések ideje”. Magyarán: még több adófizetői pénzt az élősködőknek, hiszen az eddigi ezermilliárdok is kevésnek bizonyulnak a szaporulatnak. A Kuruc.info indulása óta hangsúlyozza, hogy az MSZP-SZDSZ-MDF és a Fidesz-KDNP mokkapolitikájában maximum fogalmazásbeli különbségek vannak, és Orbánék kormányon ugyanúgy a dolgozó magyarok rovására, azok befizetéseiből támogatták a rablógyilkosok, eltartottak, semmihez sem értők, dologtalanok sokasodását. Arról nem beszélve, hogy a Fidesz parlamenti és europarlamenti képviselői közt találjuk a többszörösen büntetett előéletgű, korábban MSZP-s cigányvezér Farkas Flóriánt vagy a fenti, Flórival együtt a cigánybűnözést tagadó, fajvédő Líviácskát, aki sokezer eurós, zsebünkből finanszírozott brüsszeli pozícióját "magyar" színekben az elmúlt években arra használta fel, hogy európai kormányokat támadjon, amiért nem hajlandóak még többet költeni fajtársaira. Szakkommentárjaink zárójelben.
Kapcsolódó:
A cigányfajvédő politikus a Romakérdés – társadalmi, gazdasági és erkölcsi felelősség című, csütörtöki, teljesen értelmetlen budapesti tanácskozáson arról is süketelt: az "oktatási integrációs programon" (értsd: cigányoknak csökkentett felvételi követelmények és ösztöndíjak magyar zsebből - a szerk.) kívül nincs olyan kormányzati intézkedés, amit a Fidesznek kormányra kerülése esetén érdemes lenne folytatnia.
Most sem beszéltek a mokkaterrorizmusról
A cigánybűnözésről, a magyarok millióinak életfeltéleit veszélyeztető mokkaterrorizmusról mélyen kussoló Járóka úgy hazudott: a cigányság helyzete gazdasági és nemzetstratégiai kérdés, mert 40-50 év múlva az ország versenyképességét negatívan fogja befolyásolni a szegények, köztük a cigányok helyzete (Már most is negatívan befolyásolja, és ezt csak akkor számolható fel, ha magyar kormány kerül hatalomra, amely egy tollvonással megszünteti ezermilliárdok kaffertenyésztésre való fordítását - a szerk.). Ha az oktatásra, a képzésre, a foglalkoztatására nem fordít kellő figyelmet a társadalom, azzal az egész ország sorsát megpecsételheti - beszélt mellé. (Az oktatásban is gyorsan rendet lehet csinálni, ha a cigányfajvédő és zsidórasszista rezsim bukásával nem kényszerítik többé a magyar szülőket arra, hogy bűnöző, deviáns, túlkoros purdékkal járassák gyermekeiket iskolába - a szerk.)
Hozzátette: figyelembe kell venni, hogy Európa leggyorsabban növekvő, legfiatalabb és legnagyobb kisebbsége, a cigányság lélekszáma demográfiai előrejelzések szerint néhány évtized múlva több százalékkal emelkedhet. (Nem kell figyelembe venni, pontosabban az ingyenpénzek útjának elvágásával, a csendőrség létrehozásával, a törvények betartatásával és a buckalakók "mindössze" 90-95%-os arányú bűnöző rétegének lecsukásával, olcsó börtönök és büntetőtáborok felállításával gyorsan megfékezhető a deviánsok nyakló nélküli szaporodása - a szerk.)
Orbánista jövő: újabb ingyenlakásokat a retkeknek, cigányosítsák el a megmaradt magyar iskolákat is
Járóka Lívia kijelentette: elég volt a látszatintézkedésekből, az ígérgetésekből, azonnali programokat kell indítani (Megint hazudott, hiszen 20 éve csak "programok" vannak, ilyen és olyan címen ezermilliárdoknak a feneketlen kormoskútba való dobása. Járókának azonban ez is jó ürügy további követelésekre. Jogokat, pénzt, nulla kötelességet nekünk, így fogalmazható meg a zsideszes cigány filozófiája - a szerk.). A magyarságnak eddig pontosan nulla hasznot hajtó fideszes EP-képviselő véleménye szerint az elmúlt 7-8 év kormányzati romapolitikája csődöt mondott (Akárcsak a Fideszé, de erről már nem szólt - a szerk.), az ígért telepfelszámolás, az iskolai szegregáció felszámolása nem történt meg (Íme, a napnál világosabb bizonyíték: A Fidesz és cigányai ugyanúgy a magyar oktatás deviáns purdékkal való teletömését, tönkretételét célozzák, mint az MSZP-SZDSZ-MDF, CKÖ stb. Mellesleg, a cigányfajvédő perszóna sirámaival szemben sajnos már sok helyen végbement az iskolák elcigányosítása, magyarul tönkretétele és a telepfelszámolás. Utóbbi pedig azt jelenti, hogy megintcsak a magyarok költségén újabb ingyenházakat kapnak a retkek - a telepi házakat is zömmel ingyért építették nekik, csak éppen tönkretették ők maguk - lehetőleg magyarok környezetében, hogy azok ingatlanai elértéktelenedjenek és menekülni se tudjanak, majd amikor 1-2 éven belül a horda ezeket is lelakja, megint tartják a markukat - a szerk.). Ezért úgy látja, nincs mit folytatniuk, ha kormányra kerülnek. Megjegyezte, az Oktatási Minisztérium "integrációs" programján kívül nem történt áttörés, és látható tevékenység romaügyben, ezért ezt az egyetlen intézkedést látja érdemesnek arra, hogy a Fidesz-kormány, amennyiben bizalmat kap a jövő évi választásokon, tovább vigye.
Még több pénzt, mert cigányok, a magyarok le vannak szarva
Arra reagálva, hogy a kormány vizsgálja, milyen hatása lenne annak, ha romakvótát vezetnének be a közigazgatásban, illetve 200 roma diplomást alkalmaznának a rendszerben, a képviselő úgy fogalmazott: nem kellenek kvóták, lehetőséget kell adni, mert vannak jó szakemberek, diplomások, akiknek az elmúlt hét évben is be lehetett volna kerülniük a közigazgatásba. Járóka Lívia azt mondta: nem a múlton kell keseregni, a jövőt kell építeni. Ezért új típusú ösztöndíjakra, elitképzési támogatásokra van szüksége a romáknak, hogy a kinőjön a jövő nemzedék vezetői rétege (A pénzügyi követelések újabb formája - a szerk.). Ők nem feltétlenül politikai pályán, hanem „népszolgaként” saját környezetében segítenének és mutatnának példát másoknak. (Hát persze, erről híresek a zömmel az általános iskolát is elvégezni képtelen, beltenyésztett, a vérfertőzést és a vécé hiányát természetesnek tekintő bodzaszedők - a szerk.)
Kállai Ernő kisebbségi ombudsman, "szociológus-kutató", közismert hazudozó és cigányfajvédő "előadásában" rámutatott: a Magyarországon élő 570-600 ezer főnyi cigányság 72 százaléka szegregált körülmények között lakik, minden ötödik gyermeket fogyatékossá minősítenek, ezáltal kisegítő iskolában képeznek. (Nyilván véletlenül, vagy pedig így akadályozzák meg a nácik, hogy a sok kis kolompárból atomfizikus legyen - a szerk.) A romák között az érettségizettek aránya öt százalék, míg 1,2 százalékuk kerül felsőoktatási intézménybe. (De azért, bár 95%-uk elemi iskolát sem végez, vagy csak 10-15 év alatt, tömjük tele velük a közigazgatést is, ugye? Arról nem beszélve, hogy a buckalakók érettségije, diplomája is egy vicc, csökkentett követelményekkel - a szerk.) Az országgyűlési biztos hozzáfűzte, addig, amíg 1971-ben a munkaképes cigány férfiak 85 százalékát foglalkoztatták (Csúsztatás, mivel a komcsi rendszerben hivatalosan tilos volt munkát kerülni, tehát a lupmencigányok is alibi segédmunkás állásokban tették a semmit - a szerk.), ez az arány 2003-ra 28 százalékra zsugorodott, és azóta semmilyen változás nem történt. Hat évvel ezelőtt az egy főre eső jövedelem a teljes népességen belül 60 ezer, a cigányságot tekintve 20 ezer forint volt, és ez az arány sem változott (Hazugság, a retkek munka nélkül is sokszor többet tesznek zsebre segélyből, mint a magyarok rendes munkából, és akkor még nem szóltunk arról, hogy kolompárék zöme bűnözéssel is "kiegészíti" jövedelmét - a szerk.). Kállai Ernő az úgynevezett konferencián azt mondta: a társadalmi integráció megállt, és itt a lehetőség a politikusoknak, hogy átütő programokat hajtsanak végre.
Várszegi Asztrik liberális, nyíltan SZDSZ-barát, Mester Ákos és más cionisták által sztárolt bencés szerzetes, püspök, pannonhalmi főapát szemforgatóan azt hangoztatta: Isten saját képmására, közös tulajdonságokkal embert teremtet, és nem romákat, magyarokat, vagy egyéb más kisebbségeket. Ezért ebben a szellemiségben kell élnie minden társadalomnak. Megjegyezte, az egyháznak is komoly adósságuk van a cigánysággal szemben. Hogy a rablógyilkos cigányoknak milyen adóssága van az őket eltartó fehérekkel szemben, arról nem szólt.
Lengyel László SZDSZ-es "politológus", a mellébeszélő konferencia szervezője zárszavában úgy fogalmazott: Magyarországon akkor lesz változás, ha természetes módon, és nem kiválasztás, kijelölés alapján vehetnek részt munkában, közösségben a cigányok. (Kivételesen még részigazat is beszélt, ugyanis ha nem pozitív diszkrimináció és közpénzzel tömés lesz a bodzaszedők sorsa, akkor semmiféle pozícióba soha nem fognak bekerülni saját erejükből az Indiából teljesen véletlenül, vagy jobbikos felbujtásra elüldözött jóságos, értelmes, képzett kafferek - a szerk.)
Popcorni is résztvett a ködhámozásban
Megjegyezte, a rendezvényre 60 polgármestert hívtak meg, de Pokorni Zoltán Fidesz-alelnök személyében csak egy vett részt. Ez pedig jó látlelet a társadalmi helyzetről, mert a helyi vezetők különféle választási megfontolásból, vagy érdektelenségből távol maradnak, pedig a problémák döntő többsége helyi kezelést igényel.
(MNO korrigálva - Arbeitmachtfrei János)