…és, mit ad Isten, megint olyat, aki csak jót cselekedett velük. Nem ám rászístánácit, nem – azaz, még arra sem hivatkozhatnak, mint Mohácsi Viktória, az SZDSZ volt EP-parlamentere, a Cozma-ügy kapcsán. (Hogy ti. [Cozma] csúnyán nézett, esetleg cigányozott is, ezért volt teljesen jogos a meggyilkolása.)

Ne feledjük: nagyon hasonló történt Gadnán is (az ott elevenen szétvágott, megvakított néni is sokat segített a helyi segílyeseknek – lásd EZT), a nekik munkát adó Eva Rhodes esetében, ill. Tápióbicskén, a “seprűfeldugásos” kínzás-elevenen történő befogadó család-szétverés kapcsán. Ezek az ember alatti lények ilyenek. Nem csoda, hogy az őket éppen ugyanúgy gyűlölő (okokért lásd pl. EZT) vidéki, a liberális-cigány/niggerfajvédő eszmék által (még) nem megfertőzött finnek nem teketóriáznak, ha (bizonyítottan!) bűnözőcigánnyal találkoznak szembe: egyszerűen lelövik, mint a kutyát. Igen: az egy normális, életrevaló, életképes ország. Szemben velünk.
Az MTI anyaga:
Kegyetlen gyilkosság Oroszlányban – Gyermek is ölt?

Különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból öltek meg a hét végén egy oroszlányi idős férfit. Az elkövetők között gyermekkorú is van – olvasható a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői közleményében.

A rendőrség az ügy további részleteit későbbre ígéri.

Az MTI-nek a helyszín környékén élők elmondták, hogy a Nyíres-dűlőben egy 1973 óta ott élő, rendezett körülmények között lakó férfit öltek meg, akiről köztudott volt, hogy van pénze, mert a szerényebb körülmények között élőkön rendszeresen segített anyagilag.

A dűlő lakói látták, hogy vasárnap nyomkereső kutyák a bűntény helyszínéről egy közeli házhoz vezették a rendőröket, ahonnan később két személyt vittek el. Mivel mindenki fél a feltételezett elkövetőktől, a környéken élők közül senki nem adta a nevét az elmondottakhoz.

(MNO/MTI)