A Magyar Nemzet megfelelő, a “ez tutibiztos hazugság”-ot sugalló címmel hozta le a következő hírt. Első és legfontosabb kérdésünk: hol van az orvosi látlelet? Ha nincs, miért nincs? A cigók állítását a közelmúltban történtek (amikor az állítólagos verést/gázolást mokkáink nem igyekeztek látlelettel igazolni) igencsak hiteltelenné teszik (lásd a sajóbábonyi “gázolást” meg a Győzike-féle esetet meg a tatárszentgyörgyi „kínzásokat”). Esetleg a cigányok azért rukkoltak most elő ezzel a messziről bűzlő sztorival, mert hatalmasat buktak Hódmezővásárhelyt is (lásd a legújabb önmerényletüket), ill. eleve kampányidőszak van?

A második kérdésünk: hol vannak a tanúk? Valaki csak látta az emberrablást, nem? Miért nem jelentek meg legalább a ballib sajtóban szemtanúkereső hirdetések? A média túlnyomó többsége így is cigánybarát és/vagy Jobbik-ellenes, nehogy már ne legyen érdekük felkutatni a szemtanúkat, akikkel aztán jót uszíthatnának a Jobbik ellen. Miért nem látunk ilyen felhívásokat?
Ami pedig az ügyet felkaroló Száva Vincét illeti – nos, EZ a cikk mindennél beszédesebb. Ha valaki esetleg nem lenne tisztában viselt dolgaival…

Az MNO cikke:

Mese vagy valóság? Elrabolták a „nácik” a cigány gyereket
Elraboltak és egy náci jelképekkel „díszített” üres raktárban egy vascsőhöz kötözve egész éjjel fogva tartottak, bántalmaztak és megaláztak egy roma fiút kigyúrt, kopasz férfiak Budapesten – olvasható a Roma Sajtóközpont (RSK) levelében. Amikor elengedték, azt üzenték vele a hazai cigányságnak: így fog járni minden cigány, aki nem megy el az országból – teszik hozzá. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz – állítja az RSK.
   
Az üggyel kapcsolatban az MNO is megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, de levelünkre eddig nem érkezett válasz.

Az atrocitás még február közepén történt, de csak most fordult a Roma Sajtóközponton keresztül a nyilvánossághoz a „súlyosan megvert és megalázott” roma fiú, mert jogi képviselői előbb biztonságba helyezték családjával együtt. A történtekről a 26 éves fiatalember elmondta: február 14-én este fél tízkor, a hármas metró Határ úti állomásánál az ötvenes villamosra várt, amikor fél tucat kigyúrt, kopasz férfi minden előzmény nélkül rátámadt. Cigányozták, ütlegelték és sokkolóval bántalmazták, amitől elájult. Bekötött szemmel arra tért magához, hogy a hóna alá nyúlva és a nyakánál fogva hurcolják gyalog valahová.  Amikor levették a kötést a szeméről, egy raktárépületben volt, ahol egy vascsőhöz kötözték. Elmondása szerint azt látta, hogy a helyiségben, melynek falát horogkeresztek és Hitler-fotók borították, több mint egy tucat ember iszik és mulat.  Egyesek eközben oda-odaszóltak neki, hogy „rohadék cigányok, mind ki lesztek nyírva”.

Mások köpködték és levizelték a foglyot – ezeket a részleteket már a Magyarországi Nemzeti és Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete (ÉKE) elnöke mondta el, a szervezet látja el ugyanis az azóta is rettegő fiú teljes képviseletét. Száva Vince közölte: a fiatalembert és vele élő édesanyját előbb biztonságos helyre költöztették, majd feljelentést tettek a rendőrségen. Az ÉKE elnöke hozzátette: a fiú egyébként egész éjjel a vascsőhöz kötözve tűrhette a megaláztatásokat, és úgy szabadult, hogy hajnalban, újra bekötve a szemét, elrablói ugyanoda vitték vissza, ahol megtámadták. A fiú elmondása szerint a kopaszok azzal az üzenettel engedték el: „Mondd meg a cigányoknak, mind így jártok, ha nem mentek el, mert ez az ország a miénk!”

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Szervezett Bűnözés Elleni Osztálya nagy erőkkel nyomoz közösség tagja elleni erőszak miatt, ismeretlen tettesek ellen – közölte a BRFK sajtóosztálya a Roma Sajtóközponttal.

(MNO)
Olvasó: nem tudom, észrevettétek-e a következő mondatot: "Mások köpködték és levizelték a foglyot – ezeket a részleteket már a Magyarországi Nemzeti és Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete (ÉKE)"

 Az sokatmondó, hogy az ilyen - nagy valószínűséggel kitalált - történetekben mindig tipikus cigány módszerekkel végzik a megalázást a ronda nácik. Mert, ugye, mit ti is többször hangsúlyoztátok, a leköpködés például leginkább a cigány “kultúrára” jellemző.

Persze nyilván a “nácik” is csinálhatnak ilyesmit, de azért még is gyanús, hogy inkább arról van szó, hogy a mesélő (azaz az egész hülyeséget kiötlő mokka) ezen a téren nem rendelkezik elég nagy fantáziával. Önmaga korlátait nehezen lépi át az ember. Lásd még a fordítva felrajzolt horogkeresztek, meg a pocsék helyesírással írt "náci" falfirkák eseteit.