Számtalan cikket hoztunk már le arról, hogy autós iskolát soha nem látott, a KRESZ-t nem ismerő cigányaink milyen, sok esetben halálos balesetet okoztak (kezdőhivatkozás ITT).

Az alábbi gyilkosságot is ők követték el. Helyi (Szolnok-Szandaszőlős) olvasónktól, aki egy utcában lakik a gyilkos cigó családdal, tudjuk azt, hogy a gázoló Tikász Gyula (iWiW oldal ITT). Egy háromfős családot kaszált el bekábítószerezve, nagy sebességgel, frontálisan. A kislány és az apa túlélte; az anya nem.

Kiemelendő, hogy az esetről beszámoló BOON-cikk után (Függelékünkben) lévő olvasói megjegyzésekben a cigó rokonjaitól idézünk. Büszkék gyilkos családtagjukra és az életük árán is védelmezik. Megy bennük a parasztozás, a „de hát ez csak baleset volt, ami bárkivel megeshet, és nem bűncselekmény”-ezés meg a tipikus cigó duma, hogyaszongya irigyek a paraszt magyarok, mert nekik nem telik a drága verdára. A jó édes anyját az ilyen mocsok cigánynak, egy büdös fillér után nem adóznak, mindent tőlünk csalnak ki, lopnak, rabolnak el, és még van pofájuk leszegényezni bennünket azért, mert mi becsületesen élünk, nem rabolunk, nem gyilkolunk, nem élősködünk? Annyira, de annyira tipikusan cigány 'érvelés'...

A cikk:
Az anya meghalt, a férjéért és fiáért még küzdenek
Halálos baleset történt vasárnap, kora hajnalban Szolnok külvárosában, a Kocsorosi úton.

— Egy asszony meghalt az éjjel a 442-es úton történt balesetben – mondta el a Szoljon.hu-nak Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az elsődleges vizsgálatok szerint egy 23 éves férfi által vezetett személyautó haladt Rákóczifalváról Szolnok irányába, amikor egyelőre ismeretlen okok miatt az egyik kanyarban áttértek a menetirány szerinti bal oldalba és frontálisan összeütköztek egy másik személyautóval.

A vétlen gépkocsiban utazó nő az ütközés következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, a vele utazó férje és fia súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek.

Az okozó kocsi vezetője könnyű sérülésekkel vészelte át a balesetet, míg utasa súlyosan megsérült.

A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.
Függelék: pár cigó hozzászólás (eredeti formában, javítás nélkül; eredetik ITT; elkövetőik 'Heniiii', 'sheela85', 'jaguar9' és 'tygryss'):
Én nem tudom mi a faszt képzel sok köcsög!!! Bazdmeg ez az 58 ember mit ugat amikor ismerni egyik se ismeri! Foglalkozzatok anyátokkal,hogy basszam szét a szátokat!!! Majd ha ismered a sofőrt akkor ugass róla! azt addig ne! Most majd sokan írják hogy...miért te ismered?! Igen bazdmeg ismerem...unokatestvérem de olymindegy...ebbe most nem megyek bele! De abba igen,hogy lehet befogni a pofákat,azt dugjátok fel a negatív kommenteket anyátokba! Semmiről nem tudtok azt itt ugattok! TAKARODJATOK A GECIBE ! ŐT MEG BÉKÉN HAGYNI!!!!
Na PÁ!

Ja és azzal meg kibaszottul ne foglalkozzon senki,hogy így meg úgy fogy facebookról az ismerőse! Biztos nem lanbadáznátok a helyünkbe!!! CSŐ!

józsipapa!! foglalkozz magaddal és anyukádat nevezd bunkónak meg stb. (:

juhaszti! Téged kellene lelőni a picsába, rögtön ítélő bíróság sem kell hozzá, hagy hulljon a férgese!
messi0442! Kívánom, hogy a te hozzátartozód is essen át egy ilyen helyzeten! Akkor is leszemétládáznád?! Téged kéne megölni, szánalmas paraszt!
nadam985! Magadról beszélsz, ugye, önértékelési zavarral küzdő, nagggyon vagány, saját magadra izguló, napszemüvegben feszítő hülye gyerek! Irigy vagy, biztos azért, mert kicsi a pöcsöd!
józsipapa! Én meg a te takonyöregcsávó pofádat szeretném látni! Mert így látatlanba is egy szar, nagyképű, ki ha én nem, mindenbe beleütöm a vén fasz orromat, nyikhaj geci lehetsz!
balhés! Büdüs bunkókám, az egész életed nem volna arra elég, hogy csak 1 hónapig élj olyan színvonalon, mint ez a szerencsétlenül járt srác! A hátrányos helyzetű te vagy, ő sosem volt, mint ahogy bodzát sem szedett sosem a családunk, ezért aztán csórók sem vagyunk! De azért szívesen eltaposnánk, te kis féreg!
joeeee! Mi van apa? Savanyú a szőlő, mert te nem autóval jársz?! Édesapád a kinti retyóba jár lopni újságpapírt, hogy kitudjátok törölni a seggeteket!
teofiil! Rohadjál meg TE, büdös bunkó paraszt! A pusztulat érjen el téged is meg az egész családodat is!
pArTyFaCeS! Mit akarsz te itt megtudni?! Mi közöd van ehhez a tragédiához? Talán valamelyik családhoz tartozol? Aki kíváncsi, hamar megöregszik, de kívánom, hogy te azt ne érd meg!
BGLY01! Mit "akarsz" te? Milyen alapon követelőzöl? Foglalkozz a saját dolgoddal! Marhára ráérsz, nemhogy takarodnál dolgozni! Neked is legyen részed mindabban, amin most ők keresztül mennek, és akkor a saját problémáddal leszel elfoglalva, nem mások magánéletével! Dögölj meg minél hamarabb, rákosodjál el, büdös parasztpicsa!

Neked nem osztottam lapot, gyökérnek meg anyádat szólítsad! Baromi jól értesült vagy arról, ha ennyire jól ismered a drogosokat, valószínűleg te is az vagy!!! Én nem tudok róluk semmit, igaz, soha nem is drogoztam. A fülemet nem tudom behúzni, mert ha betudnám, bohócnak mehetnék a cirkuszba, de te ezek szerint be tudod húzni, tehát egy nagy kifestett bohóc vagy. A farkamat meg pláne nem tudom, mivel nincs. És igen, büszke vagyok arra, hogy ő az unokatestvérem, mert ő velem szemben mindig segítőkész és tisztelettudó, barátságos volt. Mindenki hibázott már életében, szerintem te is. Ne nevezze senki gyilkosnak, mert ez egy baleset volt! Baleset! Semmi szándékosság nem volt benne, semmi előre megfontoltság! Elhihetitek, ha meg nem történtté lehetne ezt az egészet tenni, ő megtenné. Volt jogosítványa és nagyon is jól vezetett, és ha valaki vezet, sajnos előfordulhat vele baleset. Nem ez az első és nem is az utolsó. És igen is megvédem! Mindenki megvédi a családtagjait, amennyiben ezt nem teszi meg, ott nem működik a "család".

Nem, én nem írok Heniiii nevében, ő más valaki, de ő is a családhoz tartozik. Szopás a részedről, az égő ezek szerint te vagy.

Ti azzal kanyarba ne foglalkozzatok hogy mi van az unokatesómmal...felvázolom:
- Foglalkozzatok magatokkal!
- Le lehet szállni az unokatesómról!
- Győrből meg Sopronból meg faszomtudja honnan ne írogassatok hogy így meg úgy van szolnok...mikor világotokról nem tudtok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Lehet lekoccolni a családról!(és persze unokatesómról)^^
- Nagyon kinyílt a csipátok!
Ennyi...és amúgy tygryss meg a család része! Úgyhogy kuss!!

bossboss!!! Te nagyon marha!! :) :) Ha ennyire tökös gyerek hogy csak úgy lebarnázol minket elárulom neked,hogy az egész családunk mindig is dolgozott,soha nem éltünk segélyből!! A másik dolog.Ahogy kiveszem a soraidból,szerintem te nem hagytad még el a falud határát (esetleg a libalegelőig)!! Nem azt mondom hogy egy bunkó paraszt vagy,csak hogy messze van tőletek a járda és ha kimész a kertbe,felfut rád a bab!! Mi csak annyit mondtunk, hogy nem szándékosan csinálta a balesetet.Gondolhatod? Mi is nagyon sajnáljuk ami történt,de egyáltalán hogy jön ide a származás? S..hl egy izzig vérig sváb gamó,azt nem mondjátok? Vagy amikor mezőgazdasági szakmunkás (paraszt, hogy értsd)barátom, amikor ti csináltok balesetet az semmi? Pedig amikor traktorral mész a diszkóba (miután gázperzselővel megszárítottad,disznózsírral bezselézted) a hajad. Mindenki nagyon sajnálja és őszinte részvétünk a családnak. u.i.:bossboss koma! Ha kellene vízum Szolnokra csak írj,szerzek.Ne mindig a tehenek között legyél,mert egy féltékeny bika még felöklel! További jó fejést!!

Heniii!Ahan ismerem és nagyon szeretem!És ez alap,hogy kiállok a barátaim mellett akármit is követnek el!Tudom,hogy nem szándékosan tette!Remélem most is olyan erős,mint mindig!!Sok paraszt köcsögöt meg lekell szarni!!(amúgy Csilla vagyok :) )
Frissítés (23:06): Wittmann András facebookos megjegyzését pontosítjuk: a drogos gázolók cigányok, áldozataik magyarok. Nem a saját fajtájukat ritkították.