Még nem száz százalék, hogy az alábbi gyilkosság elkövetői cigányok. Az áldozat neme, életkora (a cigók tipikusan idős, védekezni nem tudó nőket gyilkolnak meg – férfiakkal nem mernek annyira kikezdeni, amit a fideszes Magyar Nemzet is leszögezett a minap) és, nem utolsósorban, a súlyosan cigányfertőzött környék az, ami legalábbis valószínűvé teszi a mokka elkövetőt.

Hol is van ez az MTI-hírben említett Ernő utca? Vessünk egy pillantást a térképre:


Hoppá! A Gát utcára merőleges. A hírhedt Gát utca... (Egy sor másik, hasonlóan cigányfertőzött, és emiatt a bűnügyi hírekben gyakran előforduló utcával is szomszédos.) Emlékszünk még, ugye, az Agymosott blog (ami azóta sem halt meg – érdemes az ottani cikkeket olvasgatni) írójának menekülésére? Nos, a kálváriájából kiderül, milyenek is a gát utcai cigányok. Militánsak, finoman szólva, akikbe az égvilágon semmilyen gátlás nem szorult. Gyilkolnak nappal, gyilkolnak éjszaka, gyilkolnak mindig. Ahogy fajtatársaik az égvilágon mindenhol. Ezek ilyenek. Nem csoda, hogy a cigányságot mindenhonnan máshonnan gyors ütemben kiebrudalják, ha meg nem tudják, akkor falakkal szépen elszeparálják vagy egyenesen akár a rendőrségi tűzparancs, akár a liberalizált otthonvédelem és fegyvertartás, akár az igazságszolgáltatás és a rendőrség által „félrenézéssel” kezelt civil összefogás / kurázsi segítségével irtják.

A hír:

Megöltek egy idős nőt a IX. kerületben

Megöltek egy idős nőt Budapesten a IX. kerületi Ernő utcában, holttestét egy hozzátartozója fedezte fel - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján. Az MTI úgy tudja, hogy a holttestre az áldozat fia talált rá. A rendőrség közleménye szerint a lefolytatott helyszíni szemle és az elsődleges orvosi vélemény alapján egyértelműen megállapítható, hogy az idős hölgy bűncselekmény áldozata lett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást és nagy erőkkel megkezdte az elkövető felkutatását.
(NOL)