2021. szeptember 27., hétfő, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:36 Játékpisztollyal raboltak a Gellért-hegyen a "fiatalok"11:16 Erős földrengés volt Kréta térségében11:00 Beadták az első kísérleti Covid-gyógyszert Magyarországon10:37 Nagyot léptek előre a fejlődésben a németek: már "transznemű" képviselőik is vannak a Bundestagban09:58 Számot vetettek a lengyelek: óriásit buktak, sokba kerül az uniós tagság - a magyar helyzet még súlyosabb09:35 20 beteg halt meg a hétvégén, 1183 új fertőzöttet találtak09:05 Még ők is alig akarták elhinni: a kommunisták nyerték a grazi önkormányzati választást08:23 Csak a Mi Hazánk támogatta a kötelező oltás elleni tüntetést Miskolcon08:03 Chilében is ráébredtek, hogy nem jó ötlet szélesre tárni a kapukat a migránsok előtt07:46 Több mint 1300 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén07:32 Jól eltiltották a visszavonult német kerékpárost07:22 Szeretnél jobban látni közelre? Itt a zseniális többfunkciós olvasószemüveg (x)07:08 Orrhosszal nyertek a szocik, de az álkeresztény-demokraták is szeretnének kormányt alakítani Németországban06:56 Háromnapos fiesztát kínál Villányban a hagyományos őszi borfesztivál06:39 Mentesíti a brit kormány a versenyszabályok alól az üzemanyag-forgalmazókat
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Zsidóbűnözés ::

Saját fajtársait is meglopó szélhámos a portálunkat letiltató zsidógárda-vezető

És ezt nem mi, elnémítandó, üldözendő (ha még létezne a zsidók kommunizmus alatt gyilkolászó népbírósága, akkor: felakasztandó) szélsőséges nácifasiszták mondjuk, hanem Bodnár Dániel saját hitsorsosai, akiket átvert, meglopott (a többi fajtársának pedig, akik a lapját megrendelték, "csak" hazudott). De őt persze ezért nem "tiltják be", vagy éppen ki, például a szabadlábon lévő emberek közösségéből, hiszen ő kiválasztott, és Isten ajándéka, ezért kormányfőnk személyes védelmét élvezi. Sőt, még hálásak is nekik, hiszen a "magyar" kormány Izraelben kért tőlük segítséget ellenünk.
Magyarul ma "Magyar"országon köztörvényes bűnözők döntik el, milyen hírportált követhet egy közösségi oldalon 72 ezer magyar. Ezt hívják ők demokráciának, nem csoda, hogy annyira féltik e berendezkedést. Aki pedig visszásnak találja ezeket az állapotokat, az - igen, ráhibáztak - antiszemita.

Közben ma dél körül, 6400 követővel (mindezt csak tegnap este óta, azaz fél nap alatt) törölték az új Facebook-oldalunkat is. Úgy tűnik, a zsidó lobbi világos és szigorú parancsot adott az üzemeltetőknek, mégpedig olyat, mely értelmében "demokratikus módon" már anélkül is törölnek, hogy bármilyen felhasználási feltételt megszegtünk volna. Nos, éppen ez az a magyarellenes judaista diktatúra, ami ellen küzdünk, és küzdeni fogunk, amíg élünk.
Az alábbi bejegyzésben tárják a világ elé zsidó újságírók, hogyan verte át őket Bodnár, aki, számos talmudistához hasonlóan az antiszemitizmus elleni harc leple alatt kaszál nagyokat - ezért találta ki az "adományokból" (azaz kemény amerikai és izraeli pénzekből) működő zsidó gárdát is.
Ne dolgozz Bodnár Dánielnek, ha pénzt is akarsz keresni, nemcsak dolgozni
FIGYELEM! Ha kedves az eleted, ne dolgozz olyan cegnel, amihez Bodnar Danielnek barmilyen koze van. Amennyiben megis megszedulnel, konzultalj velem, vagy a regi Time Outosok kozul barkivel, hogy legalabb a legnyilvanvalobb csapdakat ki tudd kerulni.
Ezt írta Bede Márton a tumblrjén majdnem másfél éve, amikor azt a pletykát hallotta, hogy megint lesz Time Out Budapest. A fővárosi, magyar nyelvű Time Out egy évig létezett, íróit szinte az első hónaptól késve, vagy egyáltalán nem fizették ki, a lap rendszertelenül jelent meg, az előfizetők pedig csúszással kapták meg a lapot. Amikor Bede felállt a főszerkesztői székből, ezt a (ma már cache-elt) posztot írta az egészről. Tudom, hogy igaza van, mert én is ott dolgoztam vele az újságnál.
Bede távozásáról megkérdezte a Kreatív a lap felelős kiadóját is, Bodnár Dánielt, aki azzal reagált, hogy tulajdonképpen ezek hazugságok, mindenki megkapta a pénzét, az újságnak nincsen vége, meg fog jelenni februárban, csak a főszerkesztő és az állandó munkatárs Plankó Gergő mondott fel, az előfizetők pedig hat hónapig ingyen kaphatják majd az újságot. Mondanom sem kell, hogy nem kapta meg mindenki a pénzét, mindenki felmondott, a külső szerzők jelezték, hogy nem dolgoznak tovább, az újságnak vége lett, nem jelent meg februárban, sőt, soha többé, úgyhogy az előfizetőknek nem volt mit várniuk.
Csak azért ez a hosszú körítés, mert Bodnár Dániel, a magyar nyelvű Time Out Budapest felelős kiadója pár napja bejegyeztette a Tett és Védelem Alapítványt, aminek ő a kuratóriumi elnöke, és jelenleg a zsido.com-on alkalmazottat keres.
A Tett és Védelem - amit a Kuruc.info és a Barikád is egybehangzóan, de hibásan "zsidó gárdának" nevez - tulajdonképpen egy antiszemita-ellenes szerveződés, ami a magyarországi zsidóság védelmét tűzte ki célul. Bodnár szerint főleg jogvédő szerepet játszanának, de minden lehetséges módon fellépnének az antiszemitizmus ellen, akár személyes beavatkozásokkal is. Nem kapnak állami támogatást, az alapítványt adományokból fogják fenntartani a tagok. Itt egy hosszú és rettenetesen tördelt interjú az elnökkel.
Bodnár Dániel a hírTV-nek beszél a Tett és Védelemről:
A Cink.hu szerkesztőségéből ketten is dolgoztunk a Time Outnál, és Bodnár cége, a D-E-G Lapkiadó összesen több, mint 350000 forinttal tartozik a mai napig nekünk. Elfogulatlanok tehát nem vagyunk, ellenkezőleg. A poszttal egyetlen célunk van, figyelmeztetni azokat, akik jelentkezni akarnak a Bodnár-féle jogvédő szervezethez, hogy hiába a nemes cél és az érdekes munka, gondolják végig, mit kockáztatnak, mármint anyagilag.
Egy másik szerző, Szily László hozzászólása:
"Hohóóó, egy százast még nyugodtan odaírhattok a tartozásához (…) csodálom hogy nem változtatott nevet" - írta levélben Görgyi, az Index újságírója, akit a becsületes jogvédő-vállalkozó szintén nem fizetett ki. 2013. january 25. 9:42
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready