Nem hoztuk le tegnap a most következő hírt, mert meg akartuk várni, hogy foglalkozik-e ezzel a balliberáisok-nigger/cigányfajvédők számára igen kényes üggyel az MTI, ill. a komoly papír alapú napilapok közül bármelyik.

Nos, nem csalatkoztunk: a mai napilapokban kuss van az ügyben. Ahogy vártuk. Szemben a sokkal szabadabb, normálisabb országok gyakorlatával. Finnországéval például, ahol maga a nemzeti hírügynökség, az STT hozta le a sztorit. Hát igen – van még a „magyar” sajtónak, és legfőképp a 100%-ig kontraszelektált (csak egy példa: az MTI olyan tenyérbemászóan hazug és szakmájának alapjaival sem tisztában levő cigány származású „újságírókat” nevez ki az év emberének, mint Hidvégi-B. Attila) és kizárólag csak a balliberális oldal számára pozitív híreket átvevő, lefordító MTI-nek mit tanulnia... De mit is várunk? A finnek a bűnügyi hírekben kendőzetlenül leírják, ha cigány vagy nigger gyilkol, erőszakol, rabol. A mi sajtómunkásaink, hírügynökségi dolgozóink meg...

A teljes hír:

A dél-afrikai rendőrség elkezdi a külföldiek védelmét

A külföldiek gyűlöletének új erőre kapása valós veszélynek tűnik a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság lezárulta után. Számos rendőrségi egységet vezényeltek ki a bevándorlók és a vendégmunkások védelmében Nyugat-Kapföld megyéjében.


A rendőrség szerint a feketék által lakott területeken (Kuruc.info: gy.k. mindezt nem a fehérek követik el, amit a finnek ki is hangsúlyoznak – valószínűleg ez csapta ki a biztosítékot az MTI-nél...) pár  romházat felgyújtottak, külföldieket fenyegettek meg és néhány, azok által birtokolt boltot kiraboltak. Kapváros közelében kb. száz külfödi kért segítséget Paarl és Wellington városok rendőrségétől.

Mindenesetre eddig nagyon komoly, erőszakos cselekmények nem történtek.

Dél-Afrikába az elmúlt időszakban nagyon sok külföldi érkezett a szomszédos országokból, különösen Zimbabwéből, vagy dolgozni, vagy a hazájukbeli nyugtalanság miatt. A szegény helyiek szerint a jövevények elviszik előlük a munkát és a lakásokat.
2008-ban az idegengyűlölet igen széleskörű erőszakos cselekményekhez vezetett, amelyekben több, mint hatvan ember halt meg.

Forrás ITT; ITT is megtalálható volt, most már azonban csak bejelentkezés után olvasható. (A niggereket, finoman szólva, erősen kritizáló olvasói kommentárok magukért beszélnek...)

Kapcsolódó:
A dél-afrikai nigger fiúk úgy válhatnak felnőtté, ha megerőszakolnak egy nőt

Az eredeti hír:

Etelä-Afrikan poliisi ryhtyy suojaamaan ulkomaalaisia

Pelot muukalaisvihan uudesta noususta Etelä-Afrikassa jalkapallokisojen jälkeen uhkaavat käydä toteen. Useita poliisiyksiköitä on määrätty suojelemaan maahanmuuttajia ja siirtotyöläisiä Länsi-Kapmaan maakunnassa.
Poliisin mukaan mustien asuinalueilla on poltettu pari hökkeliasumusta, ulkomaalaisia on uhkailtu ja joitakin maahanmuuttajien omistamia kauppoja on ryöstelty. Lähes sata ulkomaalaista on hakenut suojaa väkivallalta Paarlin ja Wellingtonin kaupunkien poliisiasemilta läheltä Kapkaupunkia.
Vakavilta välikohtauksilta on kuitenkin toistaiseksi vältytty.
Etelä-Afrikkaan on viime vuosien aikana saapunut runsaasti väkeä naapurimaista, varsinkin Zimbabwesta, joko työn perässä tai kotimaan levottomuuksia pakoon. Köyhien paikallisten mielestä tulokkaat vievät heiltä työpaikat ja asunnot.
Vuonna 2008 muukalaisviha repesi laajoiksi väkivaltaisuuksiksi, joissa kuoli yli 60 ihmistä.

STT