Rasszista, a roma családok kiirtásával fenyegető feliratokat írtak ismeretlenek több házra és kapura a Miskolchoz közeli Forrón. A helyi kisebbségi önkormányzat vezetője szerint – akit az ismeretlen(ek) egyik mondatának tanúsága szerint a testvére után küldenének Kanadába – ezek az írások összefüggnek a néhány hete
Miskolcon feltűnt plakátokkal, melyeket a kanadai követség tetetett ki a városban – adja hírül az ATV honlapja. Azt is megtudjuk a hitgyülis szektatelevízió közléséből, hogy a helyiek bizonyosak abban, hogy olyanok festegettek, akik ismerik őket. Természetesen a feljelentés megtörtént, s a rendőrség nyomozást indított az ügyben.
Érdekes múltjuk van ezeknek a gyűlölködő feliratoknak. Néhány évvel ezelőtt a Kuruc.info olvasóinak „aranyérmes bloggere”, a féleszű Balogh Artúr követett el hasonló kalózakciókat Szabolcs megyében. Horogkereszt, kiirtással való fenyegetés, Magyar Gárda és a szokásos, örökösen ismétlődő, dögunalmas motívumok. Igen, arról a cigány Balogh Artúrról van szó, aki egy kétszavas egyszerű mondatot képtelen volt leírni fél tucat helyesírási hiba nélkül. Öngyűlölő cigány lenne kedvenc bloggerünk? Aligha. S a mostani, forrói eset is meglehetősen gyanút ébresztő, ha tágabb, nemzetközi összefüggésekben tekintjük a történetet.
Közismert, hogy a cigók számára mesebeli Kánaánt jelentő Kanada megelégelte a sok megélhetési rettegő, etnikai turista eltartását, továbbá az általuk elkövetett bűncselekmények feltárását, s azok tetemes bűnügyi költségeinek finanszírozását, s megkezdte „menekültügyi” kérelmeik gyorsított eljárásban történő elbírálását, majd a hazug élősködők kiebrudalását az országból. Az sem lehet a véletlen műve, hogy január közepén nemzetközi zsidó szervezetek (Európai Zsidó Unió, Európai Zsidó Parlament, Európai Rabbi Központ) delegációi Budapesten osztották az észt a helytartó-kormány számára. Az antiszemitizmus rettenetes és soha el nem évülő bűntette mellett természetesen terítékre került a megbeszéléseken a Jobbik, továbbá hírportálunk, melytől ezek az éber héber észlények úgy rettegnek, mint ördög a tömjénfüsttől, valamint a „fokozódó rasszizmus és cigányellenesség”kérdésköre is.

A gaz nácik - nyilván gyűlölettől remegő kézzel készített - alkotásai
Mindezek figyelembevételével, kellő alappal felvethetjük azt a gondolatot, hogy az artúri örökséget követve ezúttal is cigány „önmerénylet” történt. Annál is inkább, mivel egy, a szóban forgó jellegű kistelepülésen elképzelhetetlen az, hogy idegenek, esetleg a falu másik végén élő helybeliek feltűnése, s jó néhány percet igénylő graffitiző tevékenysége alatt a kutyák ugatása és csaholása ne verte volna fel a fél falu lakosságát.
Valójában arról lehet szó, hogy kezdő lépésként ürügyet kellett koholni ahhoz, hogy szegény „romák” Magyarországon szűnni nem akaró halálos fenyegetéseknek, üldöztetésnek és terrornak vannak kitéve, vagyis, amennyiben elhagyják Magyarországot, azt valóban politikai indíttatású fajgyűlölet, diszkrimináció és a folytonos rettegés következményeként teszik. Már most borítékolható, hogy a Forrón feltűnt feliratok egy újabb összehangolt, s rövidesen világgá kürtölendő nagy lejáratókampány nyitányát jelentik. Amelyet a magyarság halálos ellenségei szerveztek, illetve szerveznek nemzetünk és hazánk becsületének sárba tiprására. Sajnos, van egy rossz hírünk számukra: miután az elmúlt évtizedben Kanada mellett más országok (Svédország, Franciaország, Anglia) polgárai és kormányai is megismerkedhettek a cigánykérdéssel a maga életszagú valóságában, s köszönik szépen, nem kérnek belőle, egyre hiteltelenebbek az ottani hatóságok és közvélemény előtt is azok a hazaáruló magyarországi zsidó és cigány „mértékadó személyek”, akik ezeket a „turistautakat” s nyomukban a vészlárma performanszokat szervezik, pénzelik és a széleskörű médianyilvánosságot megteremtik számukra.
Zoom
Úgyis festésre várt a ház - majd a gazdanép fizeti

Zoom
Zoom
Sixtus Beckmesser – Kuruc.info
Korábbi cigány "önmerényletek":
Kapcsolódó: