Győzött a tolerancia, a másság iránti tisztelet, a péniszük egymás ánuszába való ismételt behelyezését üdvös tevékenységnek és követendő példának tartó honfitársaink iránti megértés és csodálat Budapesten - a gonosz rendőrök visszavonták kirekesztő határozatukat, és végre szabadon megmutathatják magukat az LMBT emberek!
Kapcsolódó
Hívjuk fel e csodás sereglés főszervezőjét, és gratuláljunk neki, amiért az ő kedvükért jogerős, megfellebbezhetetlen határozatokat vonnak vissza, és mondjunk neki köszönetet azért, hogy találkozhatnak velük gyermekeink, édesanyánk és a főváros lakosságának szerencsésebbik része.

Esetleg sugallhatjuk nekik, milyen pózokat imitáljanak felvonulás közben, a gazdagabb fantáziával megáldottak pedig még olyan apró részletekre is tehetnek javaslatot, hogy pl. milyen színű legyen a Biblia a papnak öltözött meleg polgártársunk kezében stb.
Eredményes konzultációt kívánunk!
Kuruc.info
Túl azon, hogy ennyi emberrel már nem tudnak mit kezdeni, amúgy is bárki jogszerűen tárcsázhatja a közszereplők közzétett mobilszámait. Ugyanis – ha nem fenyegetünk, legfeljebb figyelmeztetünk – bármely telefonszámot felhívhatunk egy kis beszélgetésre, pláne ha az illető a mi pénzünkből finanszírozza nem éppen alacsony színvonalú megélhetését. A félősebbek persze telefonálhatnak azonosíthatatlanul az internetről is (pl. Skype-ról, ha az egyenlegüket feltöltik pl. sima Visa Electron bankkártyával, vagy hasonló nettelefon-szolgáltatók a voipszolgaltato.lap.hu-n). SMS-t is sokféleképpen küldhetünk anonim módon, ld. sms.lap.hu. Jó segítség ezen a téren az internetes "hadviselésre" szakmai tanácsokat adó sikoly.hu Telefonálás internetről rovata.

Ajánljuk olvasóink figyelmébe az alábbi klubokat is.

Az adatlap ide kattintva érhető el (amíg nem törli a kis huncut).