Egy tavalyi vonuló, szegényt
kirekesztenék a szélsőségesek
A Budapesti Rendőrfőkapitányság tiltó határozatát 2008. június 12-én visszavonta, tekintettel arra, hogy a gyülekezéshez való jog és a szabad véleménynyilvánításhoz fűződő társadalmi érdek biztosítása prioritást élvez - adják hírül ujjongva honlapjukon a természet sajnálatos tévedései. Reméljük, a mondat második felét keresztény, nemzeti rendezvények esetében is viszontlátjuk majd. Mellesleg ennyit érnek az olyan ávós megfogalmazások, mint "jogerős", és "fellebbezésnek helye nincs". Persze csak ha buzi, zsidó vagy drogos az ember.
Tehát, hazafiak, ha a gyülekezési jog és a szabad véleménynyilvánításhoz fűződő társadalmi érdek mindennél fontosabb, főleg ha magyar emberek jóérzéséről van szó, akkor hát lehet készülődni. Nekünk is van véleményünk, mely ezer év magyar erkölcsiségében gyökerezik, gyülekezési jogunk is kell hát legyen.
A Budapesti Rendőrfőkapitányság tiltó határozatát 2008. június 12-én visszavonta, tekintettel arra, hogy a gyülekezéshez való jog és a szabad véleménynyilvánításhoz fűződő társadalmi érdek biztosítása prioritást élvez - közli a BRFK.
A Szivárvány Misszió Alapítvánnyal ismételten megindult egyeztetések lehetőséget biztosítanak a közlekedés forgalomszervezéssel történő zavartalan biztosítására.
(BRFK kommunikációs osztály nyomán)
Kapcsolódó


Korábban írtuk:
Hihetetlen, de igaz: úgy tűnik, nem vonulhatnak a deviáns homokosok (+ dokumentum)
"A rendezvény a bejelentésben megjelölt helyszínen és időpontban való megtartását (...) MEGTILTOM. Határozatom jogerős, ellene fellebbezésnek helye nincs." Nem hittük volna, hogy ezt a két mondatot a közeljövőben magyar- és keresztényellenes vagy deviáns rendezvénnyel kapcsolatban is olvashatjuk. Erre tessék. Annak latolgatását, hogy mi köze van ehhez a buzipárt távozásának a koalícióból, valamint Fodor Orbán felé való kacsintgatásának, meghagyjuk a politológusok és olvasóink számára, mi egyelőre bejelentjük: buzifelvonulás betiltva. Ott, akkor és egyelőre, hiszen ma borítékolható módon felháborodott nyilatkozatok hagyják el minden toleráns és megértő politikus, médiaszereplő és a többi ingyenélő száját, melyek következtében bármi történhet még.
Alább a szívmelengető dokumentum, valószínűleg az ávósoknak is elegük van a fenekükre kacsintgató aberráltak védelmezéséből, hatékonyak tehát fellépéseink.

Megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy Budapest rendőrfőkapitánya nem engedélyezi a július 5-i Meleg Méltóság Menetet azzal az indokkal, hogy az akadályozza a forgalmat - sopánkodnak a repedtseggűek, megjegyezve, hogy ők bizony nem akadályozzák a forgalmat. Aki látta már őket, tudja, hogy ezúttal legalább annyira mondanak igazat, mint akkor, amikor arról értekeznek, mennyire normális életet biztosítanának a rájuk bízott gyermekeknek.
A rendőrség azon javaslata, hogy álló rendezvény legyen a belvárosból kieső területen valójában azt eredményezné, hogy a felvonulást elrejtené a nyilvánosság elől, lehetetlenné téve annak egyik célját, az LMBT emberek láthatóvá tételét - folytatják elszoruló szívvel. Ne menjünk bele abba, hogy milyenek az LMBT emberek, inkább álljunk meg egy percre, hogy hasunkat fogva röhögjünk az idióta buzikon, akik kétségbe vannak most esve, hiszen éppen a beteges magamutogatás, a botránykeltés, a szellemi züllesztés, a főváros buzikuplerájjá való változtatása a céljuk.
Alább olvashatja, milyen tanácsokkal látják el honlapjukon az utcákon vonaglani vágyókat a szakértő szépségápolók, nehogy gyönge testüket valami bántódás érje.

Ugyanitt derül ki, hogy a büszkeség után a méltóság szavunkat is ki kívánják kezdeni a genetikai hulladékok, az idei provokáció ugyanis már ezen a néven fut. "A pride szónak a "büszkeség"-en kívüli "méltóság" jelentésének értelmében azonban átkereszteltük a felvonulást Meleg Méltóság Menetre" - írják. Azon túl, hogy ennek kb. annyi értelme van, mintha a cigányok becsület, tisztesség és más jelszavak alatt menetelnének, tiltakozunk gyönyörű nyelvünk szavainak kisajátítása és undorító tartalommal való feltöltése ellen! Ma a meleg szó kiejtésére az emberek többsége mosolyogni kezd. Ha minden évben új magyar szót erőszakolnak meg a perverzek, mi lesz a vége? Nekünk kell új nyelvet tanulni majd?

Végezetül pedig olvassunk egy kis köcsög emberkedést: "Felszólítjuk Budapest rendőrfőkapitányát, hogy tartózkodjon a gyülekezési törvény önkényes értelmezésétől, amely korlátozza az LMBT emberek és a velük szolidáris tüntetők gyülekezési szabadságát, és vegye tudomásul a tüntetés ismételt bejelentését. Felszólítjuk a rendőrséget, hogy ne a menet betiltásával próbálja megakadályozni a tüntetés ellen várható szélsőjobboldali támadásokat, hanem végezze a munkáját, és védje meg a felvonulókat a várható támadásoktól." Különben... különben... sírni fogunk, vagy még rosszabb! - fejezhették volna be levelüket.


Alább a TERVEZ(get)ETT program
Meleg Méltóság Menet 2008
15:00-15:30 Deák Ferenc tér - gyülekező
15:30-tól beszédek hangzanak el
16:00 A Meleg Méltóság Menet indulása.
17:30 Felvonulási tér (56-osok tere)
17:30 Rácz Kati és együttesének koncertje
A Menet útvonala
Deák Ferenc tér - Andrássy út - Oktogon - Kodály körönd - Hősök tere - Dózsa György út - Felvonulási tér (56-osok tere)
(Kuruc.info - pride)

Kapcsolódó