Bizony, immár 18 éve működünk, hogy azok is tájékozódhassanak a világ dolgairól, akiknek elegük van a bal- és jobbliberális fősodor hazugságaiból és félrevezetéséből - tehetjük ezt olvasóink hűségének köszönhetően, minden kommunista, SZDSZ-es vagy fideszes betiltási és ellehetetlenítési kísérlet ellenére.
Merthogy utóbbiból is volt részünk, aki esetleg nem emlékezne:
Zoom
Így néztünk ki 2006-ban
Van azóta egy kis változás, és eláruljuk, nagykorúvá válásunk alkalmából új külsőn dolgozunk, de nem kell megijedni, ezen a téren nem szeretjük a radikális változásokat...
Zoom
18 év harc és rejtély
Emlegetett már minket köztársasági elnök, próbáltak betiltatni miniszterelnökök és minisztereik (Gyurcsány Draskovicsa még az FBI-tól is segítséget kért), követelte elhallgattatásunkat rendszeresen az SZDSZ-es Gusztos Péter a parlamentben, adott már Deutsch Tamás ultimátumot Kuruc-ügyben az ügyészségnek, ők pedig két évvel később megpróbálták letiltatni Holokamu rovatunkat...
A kalandok sora hosszan folytatható, ezalatt több mint 270 ezer cikkünk/hírünk jelent meg, de mindeközben egyetlen egyszer sem készült velünk írásos interjú, nem kérdezhetett tőlünk senki, kénytelenek voltunk - és vagyunk - homályban maradni, hogy ne tudjon levadászni a mindenkori hatalom.
Olvasóink azonban az idei különleges évforduló alkalmából kérdéseket tehetnek fel nekünk, mi pedig válaszolunk azokra, amelyeket arra érdemesnek tartunk, de természetesen bizonyos megkötésekkel, tehát ne a szerkesztőség névsorát és székhelyének címét kérje Rogán Antal valamelyik trollja... (És persze az olyan magasröptű eszmefuttatásokból sem kérünk, amelyekből egyre a napokban érkezett elrettentő példa: arról szólt, hogy biztos titokban megvettek minket a zsidók, mert a kedves levélírónak nem tetszett egy hozzászólás az egyik cikk alatt.)
Várjuk a kérdéseket a szerk@kuruc.info címre, összegyűjtjük őket, majd türelmet kérünk, és amint elkészültünk, portálunkon olvashatják a válaszokat. (A kérdező nevét értelemszerűen nem tüntetjük fel, esetleg csak külön kérésre. A hozzászólási lehetőséget azért kapcsoltuk ki, hogy tényleg csak levélben érkezzenek kérdések, a válaszcikknél természetesen szabad lesz a vita - de csak olyan hangnemben, ahogy mi is megszólítjuk olvasóinkat.)
Köszönjük az együtt töltött 18 évet, bízunk a folytatásban!